Domuz vurulduğu yerde kalır diyecem ama bazen de birileri (hiç parçalanırken görmedim
ama) yerini söylüyorlarmış gelip parçalıyorlarmış. Böğğğ ben domuza vurduğum çakımı bile
içime sinmedi bir daha kullanmadım attım. Çıplak elle dokunamam bile. Neyse çoğu zamanda
düştüğü yerde kalır. Ben aktif bir domuz avcısı olmadığımdan o kısım beni ilgilendirmiyor.
Saksağanları vekargaları yakına kolayca alınabilecek bir yere düşmüşse toplarım uzakta ise uğraşmam düştüğü,
yerde kalır. Topladığım saksağanları tilki, çakal geçişi olabilecek bir yere topluca dökerim.
(geçmişte avına karşıydım forumda bile görebilirsiniz karşı yazımı ama artık görürsem es geçmiyorum)
Tilki ve çakala tüfek atmam. 3-4 kere tilkiye tek kurşun attım koşarken uzaktan vuramadım.
Diğer yenebilir hayvanlar arasında çok nadir kendime alırım. Bizim evde benden başka kimse yemez.
Çoğu zaman bir av arkadaşım var çocukları filanda av eti yiyor. Ona bırakırım.
Sanırsam ben daha çok spor ve zevk amaçlı avlanıyorum. Avladıklarımın yenebilirlerin eti hiçbir zaman
ziyan olmaz ama benim evimede pek girmez. Diğer avcı arkadaşlara bırakırım.
He av sonrası birşeyler yapabiliyorsak o zaman yerim. Yoksa hanım eve pek sokmaz.
Bizim evin köpeği bile pişmiş av hayvanını yemez. Dışarıda yapabiliyorsak sakarmeke bile yerim.