Gönderen Konu: sterling ve meca yi merak ettim icini açtım  (Okunma sayısı 22528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hikmet KIRMIZIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: sterling ve meca yi merak ettim icini açtım
« Yanıtla #25 : 29 Ekim 2015, 19:52:57 »
28 gram meca bior dan 3 kutu aldım ikisi kendime birini de babama verdim. bıldırcın avına gittik ben beretta otomatiğimle atıyorum pat düşüyor kuşlar, babam huğlu çiftesiyle atıyor tüy kopuyo kuş havaya dikiliyor ama bi tane ölü düşen yok avın yarısı babamın çelginlerini aramakla geçti. demem o ki her tüfek farklı fişek sever deneyip öyle karar vermek lazım
  • Ata Neo & Beretta 1301 Otomatik
  • Rizzini Aurum Süperpoze & Yıldız Çifte
1986 Balıkesir

Çevrimdışı Ceyhun MİRİLİ

• *
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2016, 18:28:47 »
Bu sene meca firması 28 ve 30 gr fişeklerinde kırmızı renkli aquila barut kullandı. Bu fişekler inanılmaz kötü oldu, bende bu kurbanlardanım. Meca ya e-mail attım gelen cevapta 'bazen bu barutu kullandıklarını fakat gerekli balistik incelemenin yapıldığını' söylesede bu fişekler olmamış. Ama geçen seneki dolumlarına kimse laf etmez çünkü harika fişekler. 32 ve 34 gramları da aynı çok iyidir.

Memnun kalmayan arkadaşlar fişeği kesip bakarsa dediğimi görürler.
Ceyhun MİRİLİ
1985 TEKİRDAĞ

Çevrimdışı Mistan BAYER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2017, 22:52:26 »
Selamün aleyküm,
Kıymetli arkadaşlarım gecikmiş bir yorum amma belki bazı arkadaşlara faydalı olabilir.Benim fix şoklu çiftem var.36,34,32 gram fişekleri kullandığımda, gurupman diye bir şey yok darmadağan bir dağılım ve ava tesadüf isabet.Ama sterling 27,25 gram fişeklerde muazzam bir grupman ve etki.Bilgilerinize,selamlar.
1949 kütahya

Çevrimdışı Oğuz ÇİLOĞLU

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #28 : 16 Mayıs 2017, 23:10:30 »
Ustalar hayrlı geceler
SB VEGA 30 gr no 9 power tapa ve meca 30 gr no 9 bior tapa fişekleri ik defa bu sene denedim ikiside mükemmel özellikle SB VEGA ile uzerinde normal boyuttaki culluk figürü olan hedefe 38 metreden yaptığım atışlarda kuş figürune ortalama 30 saçma isabet ediyor A4 kağıdinın tamamına ortalama 70 saçma isabet ediyor
ördekte kalın saçmasını kullanabilirim ama kalin saçmada mirrage ve bp her daim randuman aldığım fisekler
  • sarsılmaz concorde lx sarsılmaz force
1971 - İstanbul