Gönderen Konu: Armsan phenoma , yıldız a71 , ata neo-cy , huğlu gx serisi  (Okunma sayısı 2722 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz DUMAN 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yeni tüfek seçimimde yardımlarınızı bekliyorum uzun yıllar sorunsuz kullanım için önerilerinizi bekliyorum abilerim lütfen kalite işçilik sağlamlık her türlü konuda yerli de en iyi hangisidir
1988 istanbul

Çevrimdışı Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Armsan phenoma , yıldız a71 , ata neo-cy , huğlu gx serisi
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2015, 12:19:11 »
Ben alırken hepsini inceledim. Yıldız da karar kıldım.  Sentetik modelini aldım. Siz camo da alabilirsiniz. Namlu kalitesi harika kaynak yerleri gümüş kaynak sağlam tüm parçalar kendisinin parçaları plastik değil 50 gr fisekler le bile atış konforu var . Zaten Halil Kara yildiz silah bölümüne video atmış. Bi izleyin bu eklediğiniz silahların hepsi arıza verir. Adam 300 mermi atıyor . Ben aldigim günden bu yana ava doydum. Darısı sizin başınıza. Silah konusunda iç Anadolu'da huglu batıda ata armsan vs firmalar tercih edildiği için yıldız gibi özkanlar gibi Antalya Burdur firmalarının atlandigini bilerek bu ayrımciligin yapıldığını düşünüyorum. Bu saydığım iki firmanın bir tane ikinci eli yok niye acaba
  • Huğlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LİMİT VİCDANDIR.  AVCI VİCDANSIZ OLAMAZ.

The following users thanked this post: Cengiz DUMAN 34

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2015, 12:38:01 »
Ben armsanın a 612 w modelini kullanıyorum. Armsan phenomada güzeldir. Memnunum geri tepmesi az , grupmanı güzel , fisek seçmez , şahlanması az , 3 kg boş ağırlığı var gayet hafif bence...
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2015, 14:34:38 »
Armsan 612 bir arkadaşımda var kombo deniyo sanırım çift namlu. bu akşam üstü 71 namluyla üveyke gelicek benle. slug namlusunu denedik bi harika. diğer arkadaşımdada phenome var oda mükemmel benim çok hoşuma gidiyo. çatır çatır kurşun atıyoruz ne bi takılma var nede tutukluk. phenomede gözüm var  ;D  sebebide plastik dipçik ve boyu tam bana göre yalnız boyu kısa veya önkolu kısa biri için dipçik uzunluğu orjinalden fazla yapılmış bundan dolayı arkadaşım sıkıntı yaşıyo. sat bana desem hemen satacak  ;D ama bendede şuan para yok.
bende yıldız spz m kullanıyorum eğer yıldızı yanlış tanımadıysam otomotağide pozesi kadar kalitelidir. yani sonuç olarak bu iki markada seni yanıltmaz. bir bayide ikisinide yakından incele omuzla hangisi sana yatkınsa onu al bence.
yıldızın otomatiğinin namlu iç çapları pozelerle aynıysa atış esnasında sana bir avantaj sağlayabilir.
yani phenomede 36 gr fişekle aldığın randımanı yıldızda 32 gr fişekde alabilirsin ?
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Cengiz DUMAN 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2015, 15:43:08 »
Evet bende adı duyulmadığı için genelde hep ata,armsan,huğlu isimleri çok geçiyor ama yıldızın gümüş kaynak tknolojisi hiçbrnde yok sanırım bu h sonu denicem inş yıldız satan yer vardır ist anadolu yakasnda
1988 istanbul

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2015, 15:46:26 »
Kalite,işçilik, tip , 2.el satış, grupman, teknik servis, müşteri memnuniyetini dediğimde armsan bana sıcak geliyor. Saygılar selamlar. ..
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Burak BAYGENÇ

• *
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2015, 18:34:17 »
Kalite,işçilik, tip , 2.el satış, grupman, teknik servis, müşteri memnuniyetini dediğimde armsan bana sıcak geliyor. Saygılar selamlar. ..
Bir Phenomacı olarak katılıyorum +1
Kırklareli/Lüleburgaz    17.06.1990    0rh(+)
Armsan-Phenoma Carbo

Çevrimdışı Şahin GENÇOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2015, 18:51:20 »
2 tüfeğimden biri Phenoma ve ben çok memnunum. Satış sonrası servisten de memnunum.
Kalite, isabet, grupman harika. Tabi isabet ve grupman kurşuna göre de değişiyor.
Başka bir konuda yapmış olduğum atışların tamamını Phenoma'la yaptım. Uzak, yakın, grupman, penetrasyon vs.
Belki bu yardımcı olur. Saygılar...

http://avlakforum.com/forum/tek-kursun-atis-ve-muhimmat-malzeme-bilgileri/meca-rifle-slug-kursun-28-5gr/175/

Çevrimdışı Ö.Furkan ATA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2015, 19:50:55 »
Bende Armsan Paragon kullanıcısı olarak gayet memnunum tüfeğimden. Ağaç kalitesi ve işçiliği harika.

Bunlarda videoları;

1994 İSTANBUL