0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
volkan bey eminönü can babada varmış diye duydum bende, ama hiç görmedim. bi türlü yolum düşmedi
Can Baba dipçik pabucu yapıyordu diye hatırlıyorum ama işe devam ettiğinden haberim yoktu. O aleti de onların yaptığını da şimdi öğrendim. Devam etmesi güzel.
Oncelikle 2015 -2016 av sezonu kazasiz belasiz gecirme dileklerimi sunarim16 calipre 65 mm yatakli tufeyime uygun fisek bulamadim fisekler arastiriyom Hep 70 mm sorun olur diye almiyorum 65-67 mm 16 cal fisekleri nereden temin edebilirim
süren tapalarınıda onlar yapıyolarmış volkan bey 16 kalibre bior bile basmışlar zamanında ama şimdi satılmıyo diye yapmıyolar. her boy dipçik takozları var ellerinde birdaha gidebilsem didik didik edicem canbabayı ama yoğunum gidemiyorum
Merhaba bende zamanında 16 kalibre kullanmış biri olarak rc nin fişeklerini önerebilirim. Rc nin kovan uzunluğu 67 mm'dir. Mereba emrah bey oncelikle ilgi icin tesekur ederim dolum isi biraz zor geldi 67mm fisek buldukca alacagim yada 70mm hazir fisekleri bozup 65mm dusurcemFısekleride armer av dan temin edebilirsiniz...