Gönderen Konu: Ata freelander  (Okunma sayısı 13280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ata freelander
« : 18 Eylül 2015, 00:58:52 »
Ata yeni bir tüfek piyasaya sürmeye başlicak sanırım.. İnceleyen varmı bilmiyorum ama gazlı bir sistem üretmiş bu sefer

Sony Xperia Z3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi

• Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
Ynt: Ata freelander
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2015, 01:22:01 »
Atanın neodan agzı çok yandı anlaşılan kinetikten uzak duruyor
işin garip yanı kinetige ilgi arttıkça ata gazlıda ısrar diyor
  • YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

The following users thanked this post: Hüsnü DİLMEN

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2015, 20:07:29 »
Bildiğimiz CY serisi,tek farkı şokları VENZA gibi 70mm. yapmışlar,bence iyide yapmışlar.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Volkan KÖYDEMİR, Erkan POLAT, Özgür UYAR, Cüneyt ESMER

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2015, 12:49:23 »
Bildiğimiz CY serisi,tek farkı şokları VENZA gibi 70mm. yapmışlar,bence iyide yapmışlar.
Aynen..., Bu fiyata da alır başını gider...
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Sonay ŞEMEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2015, 13:09:54 »
Neo benelli kopyasıydı, bu da berettanın ucuz modeli olan outlander kopyası mı acaba? Outlander - freelander :)
  • IJ 58 MA SXS Baikal ( 73,5 cm )
  • Churchill Maxi-Mag 12/89 ( 61 cm - 71 cm ported)yarı otomatik
  • Ata CY ( 71 cm ) yarı otomatik
  • Kopay - Kurzhaar
1986 Tekirdağ

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2015, 13:21:12 »
Neo benelli kopyasıydı, bu da berettanın ucuz modeli olan outlander kopyası mı acaba? Outlander - freelander :)
Zaten İtalyanlar olmasa Türkler yarı otomatik tüfek yapamayacak... :) Piyasada benelli kopyası bir sürü tüfek var bide beretta yı kopyalarlar... ;D
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2015, 13:24:53 »
Kopyala yapıştır :))
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2015, 13:26:40 »
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2015, 13:34:18 »
fiyatı çok iyi 1000 tl herkes alır inşallah namlu kalitesinden ödün vermeden yaparlar
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2015, 14:07:51 »
Ata arms ve diğer firmalar çok iyi reklam yapıyorlar tüfek konusunda sadece pozelerini kullandım iyiydi ancak bu tufegi kinetik yapsalarmış güzel olurdu
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Hasan BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2015, 14:10:13 »
Artan parçaları değerlendirmek gibi ...
Hatsan da dynamic ten önce 750 tl lik bir model çıkarmıştı.
1982 Konya

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 23 Eylül 2015, 08:43:38 »
Artan parçaları değerlendirmek gibi ...
Hatsan da dynamic ten önce 750 tl lik bir model çıkarmıştı.
toplanan parcalar kaliteli olson da varsin bir tufegin parçası digerine uymasin. Bence küçük firmalarin biyasaya girmesini engelleme çalışması hatsanin yaptığı. Cok tufek var (aralarında avrupa yok) elimde hatsan olsun camurdan olsun. En azından herseyini kendisi yapıyor.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 08:44:42 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2015, 14:35:31 »
+1
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Ozan ÖZŞAHİN

• *
  • Ata Silah San. A.Ş.
    • Ata Arms (Ata Silah San. A.Ş.)
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2015, 08:06:30 »
Atanın neodan agzı çok yandı anlaşılan kinetikten uzak duruyor
işin garip yanı kinetige ilgi arttıkça ata gazlıda ısrar diyor

Merhaba Elver Bey,

Neo ürünümüz 2013 yılından beri Türkiye'de en çok satan ürünümüzdür.
Sadece Venza ürünümüz bu yıl Neo ile yarışıyor.

Saygılarımla
1955, İstanbul
"Türkiye’de Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Yarı Otomatik Av Tüfeği"
Kanadalı Silah Dergisi, Calibre.
(alan kodu girmeden) 444 91 04

The following users thanked this post: Cüneyt ESMER, Mesut DOLAZ

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2015, 11:23:06 »
Ben bir yıldız çifte sattım ve hatta takas tekliflerinden ilanı kaldırdım
Takas edilmek istenen tüfeklerin %90 ı neoydu
Ozaman nitrobeastmi venzamı diye düşünüyordum
İZMİR KEMALPAŞAdan neo takas etmek isteyen birine sordum neden herkes neoyu takas ediyor diye özler ava tüfek gitti geldi gitti geldi en sonunda degiştirdiler yok arkadaş yine olmadı dedi
Nitro beasten çok memnunmuş ama bu sol alt atma olayından dolayı venza dinamikmi derken
Venza bana göre çok toplu attığından dinamik aldım

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2015, 10:52:03 »
 üretici istesin yeter türkün yapacağı tüfek cihana nam salar amma velakin atadede sanatı hattaki çifte su verilmiş osmanlı çeliği bile yok oldu gitti inox çelliği var şimdi caart kaba kaat ,

nedense sahip çıkılmıyor değerlerimize baklavama rakıma yunan sahipleniyor bu neci ya,  hala üzümlü pozeler var ilanlarda onlarca yıllık  ama yeni tüfek parasına satılıyor namlu MKE çeliği yazıyor diye ibare var ilanlarda nerede o borular nerede o tezgahlar hani son sistem cnc tezgahları o çelik yokmu artık hammadde demir çelik fabrikalarının kazanlarımı dondu fabrikalar yenidenmi inşa aşamasında ne oldu bize arkadaşlar, heryanımız kuşatılıyor farkındamısınız heryer ayak oyunu heryer çıkar heryer menfaat ilişkisi heryer guruplanma çabası , a-b-c-d-e-f-g,.. partiler nerde dostluk kardeşlik barış çıkar menffat girdimi herkes birbirine düşman siyasette heryol mübah yatak odasına kadar girilmiş memleket uçurum eşiğinde üretici ziraatte yanmış ektiğini toplamayan patates üreticisi biliyorum elma para etmiyor ağacı yormasın diye evin istikakını ayırıp kalanını ineğe yedirenler var gözümle şahidim allah huzurunda , tükendimi üretimmi yok allahtan karadeniz düzce konya istanbul antalya gibi illerde tüfekten anlayan fabrikada olsa çalışan imalat yapan eller var ya cnc tezgahında yosa düşmana atacak mermiyide silahıda abd veya rusya kanadından olmayan parayla yalvar yakar alırız gerçi dış mihrakların istediğide bu ekmeğine yağ sürmüş oluruz birilerinin hemide halis tereyağınan,..
biz adam gibi kaliteyi hangi vakit işleriz irfanla işleriz fenle ilimle işte o zaman ürettiğimizi , öyle sürsajlı 1200 1500 bar fişekle test edildiyle bitmiyor iş bakınız yukarı konulardaki kelimelere sağ vuruyor alt vuruyor toplu atıyor hem üretici hem tüketici bilinçlenmeli ,

(tüfek ölçüsü standardı getirilmeli derneklerde adam yetiştirilsin tüfek ölçüsü kişileşşip bir karta tabhi olsum misal  o adam tüfek alırken yapacağı ava göre tüfek satılsın elindeki dernekten aldığı kartta yazan ölçülere göre misalen)

test eder tüketiciye ulaşmadan irdeler hataları düzeltiriz elin gavuru misali yada havanda su döveriz şu an benim yaptığım gibi.

atadedemde tek 16 lık dolma tüfek vardı ne arıza yapmıştı nede doğru dürüst 10 numara singer makine yağından kaliteli yağla bile tüfeğin bedeni tanışmamışken deden avı bırakıp yaşlanınca çok komik paraya satmış alan duvara asmış 12 yaşında gördüm tozdan asılı duvarda aldım okşadım temizledim kağıt kovanla atışyaptım çocukluğumla tık demedi hani o isim vermiyeyim marka olarak nerde o türk tüfekleri,.. fıssss.

o yılların imkansızlığında mükemmele yakın takip çizgimiz nerede,..

sürçü lisan ettimse affola,..

üreticilerimize üstünbaşarı diler, kullanıcılarına allah sabır versin demekten gayrı bişey gelmiyor elimden.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2015, 11:14:17 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

The following users thanked this post: İsmail METE, Elver ENGİN, Erol KABA, Mesut DOLAZ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2015, 11:16:08 »
Türk avcısının cebine uygun bir tüfek yapmış en sonunda ATA firması.Rakiplerinede gözdağı vermiş.Ben ATA firmasının ülkemizdeki en estetik silahları yaptığını düşünüyorum. 

Hayırlısı olsun.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2015, 11:28:46 »
üretici istesin yeter türkün yapacağı tüfek cihana nam salar amma velakin atadede sanatı hattaki çifte su verilmiş osmanlı çeliği bile yok oldu gitti inox çelliği var şimdi caart kaba kaat ,

nedense sahip çıkılmıyor değerlerimize baklavama rakıma yunan sahipleniyor bu neci ya,  hala üzümlü pozeler var ilanlarda onlarca yıllık  ama yeni tüfek parasına satılıyor namlu MKE çeliği yazıyor diye ibare var ilanlarda nerede o borular nerede o tezgahlar hani son sistem cnc tezgahları o çelik yokmu artık hammadde demir çelik fabrikalarının kazanlarımı dondu fabrikalar yenidenmi inşa aşamasında ne oldu bize arkadaşlar, heryanımız kuşatılıyor farkındamısınız heryer ayak oyunu heryer çıkar heryer menfaat ilişkisi heryer guruplanma çabası , a-b-c-d-e-f-g,.. partiler nerde dostluk kardeşlik barış çıkar menffat girdimi herkes birbirine düşman siyasette heryol mübah yatak odasına kadar girilmiş memleket uçurum eşiğinde üretici ziraatte yanmış ektiğini toplamayan patates üreticisi biliyorum elma para etmiyor ağacı yormasın diye evin istikakını ayırıp kalanını ineğe yedirenler var gözümle şahidim allah huzurunda , tükendimi üretimmi yok allahtan karadeniz düzce konya istanbul antalya gibi illerde tüfekten anlayan fabrikada olsa çalışan imalat yapan eller var ya cnc tezgahında yosa düşmana atacak mermiyide silahıda abd veya rusya kanadından olmayan parayla yalvar yakar alırız gerçi dış mihrakların istediğide bu ekmeğine yağ sürmüş oluruz birilerinin hemide halis tereyağınan,..
biz adam gibi kaliteyi hangi vakit işleriz irfanla işleriz fenle ilimle işte o zaman ürettiğimizi , öyle sürsajlı 1200 1500 bar fişekle test edildiyle bitmiyor iş bakınız yukarı konulardaki kelimelere sağ vuruyor alt vuruyor toplu atıyor hem üretici hem tüketici bilinçlenmeli ,

(tüfek ölçüsü standardı getirilmeli derneklerde adam yetiştirilsin tüfek ölçüsü kişileşşip bir karta tabhi olsum misal  o adam tüfek alırken yapacağı ava göre tüfek satılsın elindeki dernekten aldığı kartta yazan ölçülere göre misalen)

test eder tüketiciye ulaşmadan irdeler hataları düzeltiriz elin gavuru misali yada havanda su döveriz şu an benim yaptığım gibi.

atadedemde tek 16 lık dolma tüfek vardı ne arıza yapmıştı nede doğru dürüst 10 numara singer makine yağından kaliteli yağla bile tüfeğin bedeni tanışmamışken deden avı bırakıp yaşlanınca çok komik paraya satmış alan duvara asmış 12 yaşında gördüm tozdan asılı duvarda aldım okşadım temizledim kağıt kovanla atışyaptım çocukluğumla tık demedi hani o isim vermiyeyim marka olarak nerde o türk tüfekleri,.. fıssss.

o yılların imkansızlığında mükemmele yakın takip çizgimiz nerede,..

sürçü lisan ettimse affola,..

üreticilerimize üstünbaşarı diler, kullanıcılarına allah sabır versin demekten gayrı bişey gelmiyor elimden.

saygılarımla.
Bir millet bu kadarmı uyutulmuş ben şaşıyorum
Bizim dernekte eskilerden hemen herkes ithal tüfek hastasıydı ama adamlar bir nebze haklı
aynı tarihlerdeki ithal ve yerli tüfeklere bakıyorsunuz markalarda degişebilir ama farkı çok olanlar var
yeni nesile bakıyorsunuz bir tanesi hariç elinde ithal tüfek olan yok herkes yerli malı
biz herşeyi DEVLETten beklemişiz devlet kurumları arpalık olmuş buyrun bir tane otomobilimiz yok
Benim burada yerli firmalardan istediğim hatalarından ders alsınlar neo konusunda yazılarımda bu yönde
  • YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2015, 13:22:23 »
ATA Neo nun neyi varmış???  Bizim buraların sıcağıda soğuğuda başka olur, kimseden de şikayet gelmedi şimdiye kadar. Kondüsyon ve denge bakımında tartışılmaz bir tüfek.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Cihangir AKARER

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2015, 18:46:02 »
 ATA FREELANDER AV TÜFEĞİ STOKLARIMIZA GİRMİŞTİR.    www.cihanav.com  CİHAN AVCILIK DOĞA SPORLARI

ATA ARMS FREELANDER : 1075,00TL

ÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ.
http://www.cihanav.com/Ata-Arms-Freelander-Av-Tufegi,PR-60736.html

UYGUN FİYAT VE ÖDEME KOŞULLARI İLE SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

[imghttp://www.cihanav.com/Ata-Arms-Freelander-Av-Tufegi,PR-60736.html][/img]
1988 KÜTAHYA www.cihanav.com

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2015, 18:51:15 »
Türk avcısının cebine uygun bir tüfek yapmış en sonunda ATA firması.Rakiplerinede gözdağı vermiş.Ben ATA firmasının ülkemizdeki en estetik silahları yaptığını düşünüyorum. 

Hayırlısı olsun.
Kesinlikle katılıyorum estetik konusunda çoğu yerli değil yabancı firmalardan bile iyi yapıyorlar venza ve pozelerini çok güzel duruyor

The following users thanked this post: Recep ERKUT

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2015, 18:59:10 »
ATA Neo nun neyi varmış???  Bizim buraların sıcağıda soğuğuda başka olur, kimseden de şikayet gelmedi şimdiye kadar. Kondüsyon ve denge bakımında tartışılmaz bir tüfek.
Cüneyt bey edirnelisiniz bende Edirneli sayılırım anne tarafı olarak şimdi yazıcağim şeyden dolayi yanlış anlama olmasın ben bir tüfek iyiyse iyi kötüyse kötü ağırsa ağır derim ata neo Edirne'de ördek avı yapan Ata arms'a yaklaşık 22 senedir onlarla beraber gidiyorsam 22 senedir arkadaşlarım ata kullandı ancak ata neo 2013 çıktığında direk alıp ördekde denediler doğru fişek ve kombinasyonu çok ama çok denemistik o gün ava gitmiştik ama ava gittiğimizde tufegin öldürücülüğünden çok şikayet ettiler bu sadece 4 kişi için değil diğer tanıdığım bir arkadaşım daha var kendisi ise kaz avı meraklısı ancak hüsrana uğramıştı Atanin suan bizim oralara en iyi tufegi ya Venza veya SP poze modelleri
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2015, 19:05:46 Gönderen: Ergin KORKUT »

The following users thanked this post: Gökhan NİZAMOĞLU

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #22 : 07 Ekim 2015, 20:09:39 »
   estafirullah Ergin abi, senin nasihatlarında tecrübelerinde baba tavsiyesi gibidir benim için. crio Comfort satıp neo alan bir tanıdığım var, şu 4-5 ay önce düşeşe beretta 390 aldı 2200 e gemde kız gibi, ama hala neo combo kullanıyor Domuz avında, uçar avında da şeritli namlu. Bu kişi de atletler m3000 de var 89 yatak olması gerekli.... 2 hafta olmuyor çerkezköy de aynı kahvede 2 kişi daha neo aldılar. Hepsi çok memnun. Hatta birisi namlu siparişi verdi şeritli bu hafta alacakmış bayiiden. Diğer alan arkadaşa venza ile takas etti. Açıkçası benim tanıdığım 6-7 kişide var hepsi çok memnun. Belki fişekten belki kullanıcıdan bilemem ama öldürücülük bundan olsa gerek...
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

The following users thanked this post: Ergin KORKUT

alperen Tigin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 07 Ekim 2015, 23:17:09 »
Bizim buralardada ayni oldurmuyo. Ama ata bu sorunu grupmani dar olan namlular üreterek çözmeye calisti oda fiyasko cçünkü vurmak iiçin keskin nisanci olmak lazim.

Çevrimdışı Kemal KAYAN

• *
  • SETTER
« Yanıtla #24 : 08 Ekim 2015, 08:24:52 »
Pozeleri berettadan kopya,  kinetik otomatiği benelliden kopya...  Şimdi git beretta outlander'ı kopyala adını da freelander koy...
Benim için Ataarms'ın artık  brawning, beretto gibi isimlerle üretim yapan merdiven altı firmalarla farkı kalmamıştır...
  • Akus Estate SxS
  • Akus Hunter Deluxe O/U
  • Beretta A400 Xplor Unico Semi Auto
  • Fabarm Imperator Pump Action
  • Sarsılmaz Sar 9 (9x19mm)
  • English Setter (Radentis)

Balıkesir/Erdek 1981

The following users thanked this post: Hakan BAYÇAL