üretici istesin yeter türkün yapacağı tüfek cihana nam salar amma velakin atadede sanatı hattaki çifte su verilmiş osmanlı çeliği bile yok oldu gitti inox çelliği var şimdi caart kaba kaat ,
nedense sahip çıkılmıyor değerlerimize baklavama rakıma yunan sahipleniyor bu neci ya, hala üzümlü pozeler var ilanlarda onlarca yıllık ama yeni tüfek parasına satılıyor namlu MKE çeliği yazıyor diye ibare var ilanlarda nerede o borular nerede o tezgahlar hani son sistem cnc tezgahları o çelik yokmu artık hammadde demir çelik fabrikalarının kazanlarımı dondu fabrikalar yenidenmi inşa aşamasında ne oldu bize arkadaşlar, heryanımız kuşatılıyor farkındamısınız heryer ayak oyunu heryer çıkar heryer menfaat ilişkisi heryer guruplanma çabası , a-b-c-d-e-f-g,.. partiler nerde dostluk kardeşlik barış çıkar menffat girdimi herkes birbirine düşman siyasette heryol mübah yatak odasına kadar girilmiş memleket uçurum eşiğinde üretici ziraatte yanmış ektiğini toplamayan patates üreticisi biliyorum elma para etmiyor ağacı yormasın diye evin istikakını ayırıp kalanını ineğe yedirenler var gözümle şahidim allah huzurunda , tükendimi üretimmi yok allahtan karadeniz düzce konya istanbul antalya gibi illerde tüfekten anlayan fabrikada olsa çalışan imalat yapan eller var ya cnc tezgahında yosa düşmana atacak mermiyide silahıda abd veya rusya kanadından olmayan parayla yalvar yakar alırız gerçi dış mihrakların istediğide bu ekmeğine yağ sürmüş oluruz birilerinin hemide halis tereyağınan,..
biz adam gibi kaliteyi hangi vakit işleriz irfanla işleriz fenle ilimle işte o zaman ürettiğimizi , öyle sürsajlı 1200 1500 bar fişekle test edildiyle bitmiyor iş bakınız yukarı konulardaki kelimelere sağ vuruyor alt vuruyor toplu atıyor hem üretici hem tüketici bilinçlenmeli ,
(tüfek ölçüsü standardı getirilmeli derneklerde adam yetiştirilsin tüfek ölçüsü kişileşşip bir karta tabhi olsum misal o adam tüfek alırken yapacağı ava göre tüfek satılsın elindeki dernekten aldığı kartta yazan ölçülere göre misalen)
test eder tüketiciye ulaşmadan irdeler hataları düzeltiriz elin gavuru misali yada havanda su döveriz şu an benim yaptığım gibi.
atadedemde tek 16 lık dolma tüfek vardı ne arıza yapmıştı nede doğru dürüst 10 numara singer makine yağından kaliteli yağla bile tüfeğin bedeni tanışmamışken deden avı bırakıp yaşlanınca çok komik paraya satmış alan duvara asmış 12 yaşında gördüm tozdan asılı duvarda aldım okşadım temizledim kağıt kovanla atışyaptım çocukluğumla tık demedi hani o isim vermiyeyim marka olarak nerde o türk tüfekleri,.. fıssss.
o yılların imkansızlığında mükemmele yakın takip çizgimiz nerede,..
sürçü lisan ettimse affola,..
üreticilerimize üstünbaşarı diler, kullanıcılarına allah sabır versin demekten gayrı bişey gelmiyor elimden.
saygılarımla.