Gönderen Konu: Huğlu'ya Teşekkürler  (Okunma sayısı 2149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih DENİZ

• *
  • Avcı
Huğlu'ya Teşekkürler
« : 14 Eylül 2015, 14:27:40 »
Öncelikle herkese hayırlı günler, kazasız belasız avlar dilerim.

2007 yılında ilk tüfeğim olarak aldığım ve 8 yıl boyunca hiç sıkıntı yaşamadan avda ve amatör olarak trap atışlarında kullandığım HUĞLU 103 DE tüfeğim bu sezon bıldırcına başladığımızda arada bir alt ejektörün sıkıştırma yapması sebebiyle fabrikayla iletişime geçerek tamire gönderdim. Ayrıca yinede arada bir olmak üzere emniyet mandalını açarken hafifçe takılıyormus gibi oluyordu ama çok önemsiz bir ayrıntıydı benim için o durumuda belirten bir notla tüfek fabrikaya gitti. Sağolsunlar garanti süresinin çok uzun zaman önce bitmesine rağmen tüfeğim şimdiye kadar başka bir yerde tamir/tamirci yüzü görmediği için bahsi geçen sorunların tamiratı için ücret talep etmeyeceklerini belirttiler. 2 gün içinde bahsettiğim sıkıntılar giderilmiş ve genel temizlik bakımı yapılmış olarak tarafıma kargolandı. Ayrıca aşağıdaki resimde görülen tüfek kutusu, dipçik ve namlu için kadife kılıflar ve bir adet askı kayışı hediye olarak gönderilmiş.

Herhangi bir firmadan bir şikayetimiz olduğunda ve çözülmediğinde bunu sosyal medya vb. ortamlarda (haklı olarak tabiki) dile getiriyorsak aynı şekilde bu tür memnuniyet duyduğumuz olayları da paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama bu düşüncelerimizin firmalarımızın bizlere olan ilgi ve alakaları ekseninde gelişeceğini de göz ardı etmeyelim.

Bir kez daha buradan göstermiş oldukları ilgi, alaka ve ürünlerinin arkasında durmaları sebebiyle "HUĞLU AV TÜFEKLERİ KOOP."ne şahsım adına teşekkür ediyorum.

1987-Ankara

The following users thanked this post: Adem KARACAN

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
Ynt: Huğlu'ya Teşekkürler
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2015, 15:01:48 »
Aynı olayı arkadaşımda yaşadı. İğne ezmediği için tüfeğini garanti kapsamında fabrikaya gönderdi dönüşte yeni çantasıyla döndü

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2015, 16:18:38 »
Huğlu koop. iyidir,Yıllardır benimde özgüvenim var ,aynı zamanda kullanıcısıyım.. Tüfeğinizi güle güle kullanın.
1983 ANKARA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2015, 21:28:05 »
Adınıza sevindim. Huğlu'yu da kutlarım.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2015, 21:37:24 »
Adınıza sevindim. Huğlu'yu da kutlarım.
+1
1976  istanbul

The following users thanked this post: Fatih DENİZ

Çevrimdışı Talat YILMAZ 46

• *
  • çifte hastası
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2015, 10:45:17 »
 en eski ve köklü markalarından  ülkemizi    av tüfeklerinde dünyada bizleri gururlandıran   kullanıcısı ile böyle ilgi ve alaka gösteren huğluya teşekkürler dedemizden babamızdan kalma tüfeklerin çoğu huğlu dur .  Bende bir huğlu kullanıcısıyım  ve bu zamana kadar başka bir marka tüfek kullanmadım  çokta memnunum   fakat şöyle bir sorun var kooperatif   oldukları için yani üyesi ortakları sayısı fazla olduğundan  yenilikçi değiller   son zamanlarda  forumda gördüğüm gibi kullanıcılar fazla şikayet ediyor   nitro beast tüfeğinin sola atma propleminin olduğunu  fabrika onayladı ona sözüm yok fakat  bazı  arkadaşların  gazlı otomatik ve pozelerinin  işte  sağdan bir başkası soldan diğeri aşağıdan vuruyor demeleri inan beni kaygılandırıyor   ne ümitlerle aldığınız tüfekle böyle sorunlar yaşamak hiçde hoş olmayan  bir durum özellikle de av sezonun daysanız  .   malun ülkemizde  standartların  denetlemelerin az olması  böyle sorunlar doğuruyor    .  ihraç ettiği  tüfeklerin   daha estetik ve kaliteli olduğu  kanaatindeyim  çünkü standartları yakalamak lazım ürettiği  tüfeğin  % 85 ni ihraç etmek bu kadar kolay değil   eğer  böyle edip ülke vatandaşını enayi  yerine koyuyorsa  çok büyük bir ayıp . en ucuz çifte ve pozesi 1300 tl  bukadar ucuz olacağına     standartları yükseltmesini  ürettiği  tüfeklerin hepsini   gerçekten  testlerden geçirmesini  kromunu daha kaliteli yapmasını   en az  5000 tl ye satmasını isterim. kullanıcısı ile ilgisine bir şey diyemem   niye derseniz  bundan  üç yıl önce   kinetik sistemli  otomatiği  ile alttan vurma sorun yaşadık  fabrikaya  vurumu sıfırlanacak  diye gönderdiğimiz tüfek iki ay sonra mekanizması ,  el ve boy kundağı  yenilenmiş olarak ve 290 tl gibi bir borç ile kargo ile geldi  bizde  yöneticisini   arayarak  tüfeğin  vurma ayarının  sıfırlanması  istemiştik siz tüfeği sıfırlamış sınız  dedik ve  ustaların yanlış anlamış  olduğunu ve sadece kargo parasını ödemeniz yeterli dedi  çok sevindim huğlunun daha iyi bir yere gelmesini isterim  üzümlü gibi olmasaydı sonları
  • Huğlu 202B 12 cal 71&76 1-3 fix
Talat YILMAZ 
 K.maraş   1991

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2015, 18:15:12 »
Huglu koop cok kotuleyen arakadaslar var bence yerli ve en eski markamiz bizler sahip cikmamiz lazim bende cok memnunum ; bayram tatili icin koyume gittim ve bir yakinimiz kendisi postaci iki yil once aldigi benelli marka tufeginin ufak bir sorun icin yeni aldigi halde bir yil parca beklemis.
Huglu gibi bir firmaya camur atilmasi karalama yapilmasina karsiyim. Saygilar.
1978 istanbul