Öncelikle herkese hayırlı günler, kazasız belasız avlar dilerim.
2007 yılında ilk tüfeğim olarak aldığım ve 8 yıl boyunca hiç sıkıntı yaşamadan avda ve amatör olarak trap atışlarında kullandığım HUĞLU 103 DE tüfeğim bu sezon bıldırcına başladığımızda arada bir alt ejektörün sıkıştırma yapması sebebiyle fabrikayla iletişime geçerek tamire gönderdim. Ayrıca yinede arada bir olmak üzere emniyet mandalını açarken hafifçe takılıyormus gibi oluyordu ama çok önemsiz bir ayrıntıydı benim için o durumuda belirten bir notla tüfek fabrikaya gitti. Sağolsunlar garanti süresinin çok uzun zaman önce bitmesine rağmen tüfeğim şimdiye kadar başka bir yerde tamir/tamirci yüzü görmediği için bahsi geçen sorunların tamiratı için ücret talep etmeyeceklerini belirttiler. 2 gün içinde bahsettiğim sıkıntılar giderilmiş ve genel temizlik bakımı yapılmış olarak tarafıma kargolandı. Ayrıca aşağıdaki resimde görülen tüfek kutusu, dipçik ve namlu için kadife kılıflar ve bir adet askı kayışı hediye olarak gönderilmiş.
Herhangi bir firmadan bir şikayetimiz olduğunda ve çözülmediğinde bunu sosyal medya vb. ortamlarda (haklı olarak tabiki) dile getiriyorsak aynı şekilde bu tür memnuniyet duyduğumuz olayları da paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama bu düşüncelerimizin firmalarımızın bizlere olan ilgi ve alakaları ekseninde gelişeceğini de göz ardı etmeyelim.
Bir kez daha buradan göstermiş oldukları ilgi, alaka ve ürünlerinin arkasında durmaları sebebiyle "HUĞLU AV TÜFEKLERİ KOOP."ne şahsım adına teşekkür ediyorum.