Ben de şaşırmıştım, "emisyon" mevzuuna dalmadı İtalyancılar diye Geç oldu biraz yalnız
Alman'lar yıllar önce açıklamışlardı, emisyon oranlarının önceliklerinin arasında olmadığını... Ama ters köşeye yatırılmış durumdalar şu anda... Orası kesin.
Evet Çin pazarı ve , dünyanın en büyük otomotiv devi olan ABD'li General Motors'un , dünyadaki liderliğini bugüne kadar elinden alabilen tek şirket VW Group oldu... Yahudi'yle oyun olmaz, Alman dahi olsan ters köşeye yatırırlar... Konu derin
Semih Bey, hiç endişe etmeyin. Türkiye'de hiç bir şey olmaz. Bunu kısa zamanda görürsünüz. Satışlar elbet etkilenir ama en az Türkiye'de etkilenir diye düşünüyorum. Ne yani hangi Türk , havaya daha az CO2 salıyor diye, ekstra para vermek ister ? Motorun performansı yükseldikçe CO2 emisyonu da yükseliyor. VW TSI motor yıllardır almadığı ödül kalmadı.
Bir de şu var, son yıllarda dünyanın çeşitli otomotiv üreticileri, Mercedes, BMW, Peugeot, Renault, Citroen, Ford vs aralarında ortak motor üretim/kullanım projelerine dahil oldular ekonomik sebeplerden dolayı. Örneğin bir C4 ile Ford Focus aynı motoru kullanıyor oldular artık. Bu ortak motor geliştirme projelerine dahil olmayıp, "ben kendi motorumu üretirim, kimseden motor istemem" diyen VW Group olmuştu... Varmış demek ki bir bildikleri
Eşimle Amerika da gezerken en büyük eyaleti olan California da,
California eyaletinin en büyük şehri Los Angeles'ta ve oranın en güzide semti Beverly Hillste gezinirken,
Faulleri uzun,garip giyimli Yahudiler yanlarında çocukları ile geziniyorlar ve adım başı Sinagog çok güzel yapılmışlar,
sonra güzelce bir binanın önünde gecerken otopark giriş çıkışını koruyan otomatik silahlı,güneş gözlüklü,
uzun paltolu adamlar,burası neresi diye düşünürken, güzel cam binada yedi kollu Yahudi şamdanını görmemle afalladım,
içerde X ray herkes aranıyor ve içerisi koruma dolu,Amerika da otoparkta koruma sadece o binada gördük,
binanın önüne bisiklet koymak isteyen Amerikalıya, koruma çok pis çıkıştı,ben bile korktum,
hanıma hemen gidelim yoksa kim vurduya gideriz burda dedim,binanın resmini çekecektik vazgeçtik,
İlerde büyük bir tıp merkezi ve yine Davut yıldızı üzerinde,Yani bu adamlarla değil wosvagen Almanya bile zor başa çıkar,
Adamlar güç, kuvvet,para,üniversiteler, herşey ile Amerika da hakimler ve bu gücü sizde hissediyorsuz,hissettiriyorlar,
Dünyada Yahudi nüfusu yaklaşık 15 milyon, bunun yaklaşık 5.5 milyonu Amerika da yaşamaktadır...