Teşekkürler Fatih Bey,
Önce Ballistol Robla namlu temizleyicisini bolca gaz odası üzerine , tüm kirli alana uyguladım, yani döktüm aslında. İki tam gün o şekilde bekledi. (Bu namlu temizleyici iğrenç kokar, tüm odayı kokutur, nefes alamazsınız o derece, tuz ruhundan daha keskin bir kokusu var, kapıyı camı açmadan kullanmak imkansızdır . Namluyu bıraktığım odanın camı açık, kapısı kapalı kaldı iki gün boyunca.)
Daha sonra, pirinç tel fırçayla giriştim
Gaz deliklerine de, gaz portu çelik tel fırçalarını vidalama yoluyla girdirip, tek seferde çektim, her bir portta bunu 15-20 kez tekrarladım.
Daha sonra , gaz portu çelik tel fırçalarının üzerine ince bir kumaşı tek kat sardım, Würth HHS Clean ile ıslatıp, yukarıda söylediğim işlemi 8-10 kez her bir port deliği için tekrarladım.
Normal pirinç fırçanın erişmediği köşeli yerleri de ince çelik ve bronz fırçalarla temizledim (Würth HHS Clean kullanarak).
Namlu içini, pirinç jag üzerine çaput sararak Würth ile temizledim (Namlu içi, kirlenmiş ve parçalanmış izolasyon macunu kalıntısı dolmuştu.)
En son olarak yine Würth ile ıslattığım bez parçalarıyla hem gaz odası ve civarını hem de tüm namlu içini temizledim.
ibrahim bey süper iş çıkarmışsınıznamlu kurtuldu desenize,tebrikler.yaptığınız işlemleri biraz detaylandırabilirmisiniz,rica etsem.
Aaa, evet, Würth ve Ballistol
İkisi de Alman'mış... Tesadüf işte...
Hadi namlu kurtuldu abi malum alman mali ile yapişti alman mali girdiği yerden pek çıkmaz gerci yine bir alman halletmis isi