Sn MAVİLİ Öneriniz için teşekkür ederim.Aslında ben pek kurşun atmıyorum.Kolleksiyonumda bulunan bir kaç markadan deneme yapmak istiyorum.Yapmışkende yayınlayalım paylaşalım diye düşünüyorum.
Domuz avı hiç yapmadım kurşun konusunda iddialı da değilim. Yani benim yapacağım bu test grupman olarak fikir verebilir belki ancak penetrasyon için pek faydalı olmaz diyorum.
Rifled şokunuzu gerçekten denemek isterdim.Ancak getir götür epey uğraş ister.Bende araştırıyorum bu rifled şoklardan bir tane edinmek istiyorum. Nasip olursa edinince sizin için ayrıca bir deneme yaparım nasip olursa.
Şunuda sormak istiyorum 10 cm kalınlığında bir ağaç bu kurşunları 50 mt de durdurabilir mi ?
Yani hedef kağıtlarının arkasına bir düzenek yapsakta penetrasyonlarınıda bir görsek.
Yanlış anlaşılmasın gerçekten zaman emek ve baya uğraş istiyen işler.Alel acele olmasına gönlüm razı olmuyor. Bazı şeyleri biraz erteliyorsam emin olun en sağlıklı sonuca ulaşabilmek için.
Sevgi ve selamlarımla.....
suat bey merhaba,
fişek denemelerinizi takip ediyorum,bende yapıyorum elimden geldiğince,
size denemeniz için kendi kullandığım rifled şoku gönderebilirim,
böylece bizde rifled şokla, silindir şok arasındaki mesafe ve penetrasyon farkını görmüş oluruz,
selamlar...