Gönderen Konu: AKDAŞ 312 SE MODEL POZE HAKKINDA  (Okunma sayısı 55533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: AKDAŞ 312 SE MODEL POZE HAKKINDA
« Yanıtla #75 : 12 Eylül 2015, 00:28:21 »
Fotoğraf isteyenlerden biride benim. İsteme sebebim ilk defa tüfek alıyorum onuda tam bu konu açılmadan 1 gün önce ak312s den yana karar vererek yaptım. İlerde bende yaşarmıyım böyle bir problem diye tedirginliğimden fotoları merak ettim. Sadece tüketiciyim emin olabilirsiniz :) sana geçmiş olsun dostum çözüm üretilir inş problemine hiç normal durmuyor çünkü. Bakalım ben ne ile karşılaşıcam :)

Özkan bey tüfek akdaş tarafından üretilmiş Sibergun adlı silah aslında olay biraz farklı gibi geldi bana açıkçası
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #76 : 12 Eylül 2015, 00:30:14 »
Hayretle seyrettim fotoları..Şimdi söz sırası Akdaş ta..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Özkan MADAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 12 Eylül 2015, 01:42:17 »
Samet bey bende biraz farklı diye düşünüyorum olayı. Ömer beyin forumda ismi akdaş olmayan fakat akdaş üretimi olan firmaların istedikleri özellikler üzerine ürettikleri tüfeklerde izleyecekleri yolu anlattığı bir yazı hatırlıyorum. Tüfek akdaş üretimi ama firma başka olduğundan istedikleri özelliklerde farklı oluyor demek ki. Bu problemde bunla alakalı sanırım
1988 EREĞLİ

MUSTAFA POLAT

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 12 Eylül 2015, 04:40:39 »
samet kardeş düşüncelerini ifade etmiş sin ama biraz saçma ve hala şundan olmuştur bundan olmuştur.biz onu tartışmıyoruz.sıkıntı sorunun giderilmemesi.ne yani silah fabrikadan akdaş degil farklı bir isimle çıktığında fabrikanın mesuliyet almaması normal bişeymi?tekrar söylüyorum biz problemin neyden kaynaklandıgını değil düzeltilmemesini tartışıyoruz.bu forum da şunu gördüm bu firmadan fayda sağlayan bazı arkadaşlar kendilerine eş yorum yapıldığında acayip kıvırıyorlar kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #80 : 12 Eylül 2015, 10:18:18 »
samet kardeş düşüncelerini ifade etmiş sin ama biraz saçma ve hala şundan olmuştur bundan olmuştur.biz onu tartışmıyoruz.sıkıntı sorunun giderilmemesi.ne yani silah fabrikadan akdaş degil farklı bir isimle çıktığında fabrikanın mesuliyet almaması normal bişeymi?tekrar söylüyorum biz problemin neyden kaynaklandıgını değil düzeltilmemesini tartışıyoruz.bu forum da şunu gördüm bu firmadan fayda sağlayan bazı arkadaşlar kendilerine eş yorum yapıldığında acayip kıvırıyorlar kimse kusura bakmasın.

Ne faydası sağlanmış Allâh aşkına? Aynı şey bize olsa bizde sesimizi çıkartırız ama bu problem anormal bir problem karşılaşılmayan bir sıkıntı pas olayı akdaş ta ama silah farklı marka adı altında üretilmiş bizde bunu diyoruz acaba üretimde ve bu silahı ürettiren bayi orjinal akdaştan farklı bir üretim metodu ile mi ürettirdi
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #81 : 12 Eylül 2015, 10:29:48 »
Yerli piyasada bile aynı tüfek iki ayrı şekilde üretilebiyorsa ve farkları da bu şekilde ortaya çıkıyorsa :kimse bana Avrupa ya  yollanan tüfeklerle yerli piyasaya  üretilen bir tüfek aynı demesin.

Kime yapılırsa yapılsın kaç paraya yapılırsa yapılsın bu tüfek AKDAŞ fabrikasında  üretilmiş.

Firma  prejtijini düşürecek ürünleri başka bir toptancı yada bayii için üretmeyecek o zaman.

Zaten hep düşünürüm.Bir marka neden aynı ürünün ucuzunu yapsınki.Farklı bir isimle pastadan pay alabilmek değil mi ?

Ne demişler ucuzsa var bir illeti pahalıysa var bir hikmeti......
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Osman ALP

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #82 : 12 Eylül 2015, 10:43:10 »
Bu geçen zaman zarfında, Akdaş'dan hala bir açıklama gelmedi. Bu forumda yazılanlardan haberleri yok mu acaba bilemiyorum. Belki de yoktur. Ama bu tüfekten haberimiz yoktu diyemeyecekler tabi. Büyük firma kolay olunmuyor arkadaşlar.
Osman ALP
16.11.1970 - İZMİR
Browning Auto5, Sauer Beretta s56, Remington 1187 Special Purpose, Remington Model 11, Remington 870 Express Combo, JP Sauer&Sohn Royal Çifte, Retay Masai Mara, Derya MK-12, Rubans Anglais Dolma Çifte, Mossberg 500A Combo

Çevrimdışı Bülent BERBER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #83 : 12 Eylül 2015, 10:50:08 »
yerli tufek işi resmen bizim avbis işine döndü  yerlimi dayayın gitsin şikayet etsen  acısı senden  cıkıcak  zaman ve maddi kayıp gibi...
 su  avcılara  yapılan zulum  bitermi görurmuyuz  belli değil
1973-SAKARYA

resim yuklemek

Çevrimdışı Samet YILMAZ

• *
« Yanıtla #84 : 12 Eylül 2015, 10:50:36 »
bu marka ismiyle Yazıcılar ava üretim yapılıyor ve fiyatlar aynı yani eğer aynı bile değilse kusurabakmasınlar ama üretim yeri aynı ustası aynı garantisi aynı olmalı bende akdaş kullanıcısıyım lakin yanlış davranılmış ! yanlış'a yanlış demek gerek ..
1987-Edirne
bmp resim yükle

The following users thanked this post: Kazım ATLIHAN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #85 : 12 Eylül 2015, 11:06:23 »
Akdaş tan yapılacak açıklamayı bekliyorum bende açıkçası merak ettim sıkıntı neymiş nasıl bir kullanıcı hatası bu
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #86 : 12 Eylül 2015, 13:36:47 »
SELAMLAR SEVGİLİ DOSTLAR  herkes söyleyeceklerini söyledi sanırım biraz da tansiyon yüksekti ama kimseye bir faydası olmadı özelliklede hatalı silah sahibi kardeşimize bir faydası olmadı sanırım yine aynı şekilde gelmiş. sanırım asıl sorunumuz insan kaynaklı bir hata kimseyi hedef almadan genel olarak yazıyorum. bizim insanımızın ticarette odak noktası memnuniyet değil de para (kar) olduğu müddetçe bu tür sorunlar bitmez...
  bu ürün her ne olursa olsun sonuçta bir makine her şey oluşabilir . bu hatayı üretici düzeltebilir hemde çok düşük maliyete. amaç kar olunca kendi hatasının telafisini bile kar marjlı ve hatta +kdv olarak talep edebiliyorlar bazen YANLIŞ.

teknik olarak benzer bir olay yaşadım bir hafta önce sarsılmaz poze tüfeğimde önemsiz bir sorun vardı ; açma mandalı namluyu kırınca tekrar kapalı konuma geliyor fişek koyup kapatırken mandalı açık pozisyona getirip manuel olarak kullanıyordum. bir bayii abimize yapabilir misin ? dedim . hallederiz dedi esasen çok zor olduğunu düşünmüyorum alet edevat olsa kendim yapabileceğime de inandığım bir sorun.arkadaşımız mandalı sökmüş ama takamamış onu takmak içinde horozları iğneleri ve alt kilit sistemlerini bile sökmüş. geçen pazar günü ava gitmek istiyorduk perşembe verdiğim silahı cumartesi almaya gittim gitmedende aradım 1 saat sonra orada olurum dedim anlaştık gittim eline bile almamış .
ben gelince başladı ve yaklaşık 2-3 saat uğraştı olmadı.bu işte bir bereketsizlik var biz BESMELEMİZİ çektik ama olmuyor dedi. tamam hafta içi haberleşelim dedik ama o BEREKETSİZLİK kelimesine takıldım gibi oldum ama onun bir önemi yok ben hafta içi haber bekliyorum. hiç haber yok cuma günü aradım kardeşim şehir dışındayım ben onu yapamıyorum fabrikasına göndereceğiz dedi.bende  zaten küçük bir sorun ve sırf onun için hem kargo hemde bakım parası vermek istememiştim.(burda kabahat benim tabi)

bize o şekilde fazla masraflı olur dedim ve tüfeği tekrar aldırdım ordan.bir kaç tamirci ''arkadaş'' var onlara gösterdim onlarda ölüyü yıkayacak tek hoca oldukları için fabrikanın alacağından çok fiyat verdiler...

bende bunun üzerine sarsılmazı aradım ve anlattım fiyatıda abartıldığı gibi fazla değilmiş. 80 tl bakım masrafı alıyorlarmış.anlaşmalı olduğumuz kargo da sadece 5.5 tl ye götürdü hafta içi inşallah tekrar kavuşurum....    çok uzattığım için özür dilerim fakat bazı şeyler çok önemli burda  yapılması gereken şuydu kardeşim ben beceremedim kusura bakma en azından yarısını ben yarısını sen ver bu işi çözelim diyebilirdi..

ben optik sektöründeyim benimde başıma gelir . tamire bir gözlük gelir yapsak 15 tl alacağımız bir arıza yapamazsak yada başka bir yerine zarar vererek bize geldiği haline bile getiremiyorsak aynı değerde çerçeve yada cam takıp hiç para talep etmediğimiz çok müşterimiz olmuştur bu bize belki ''KARDAN ZARAR'' ettirir ama insanı kazanmak herşeyden daha önemli... çok uzadı tekrar özür dilerim selamlar herkese
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Murat ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #87 : 12 Eylül 2015, 15:43:50 »
Arkadaşlar yazıları okudukça sinirlerim bozuldu. Ben de de akdaş yapımı sibergun tüfek var hatta alırken akdaş sibergun diye geçiyordu akdaş firmasına sordum bu tüfek farklı mı diye çeliği farklı mı diye hayır dediler tamamen aynı ben de inceledim tüfek aynı. Ben de ki tüfek modeli akdaş 712 el modeli. Şimdi yazılanlardan şunu çıkarıyorum. Akdaş firması siberguna ayrı kendilerine ayrı tüfek yapıyor gibi bir şey çıkıyor. Benim tüfeğim 2 yıl akdaş garantili madem farrklı tüfek neden akdaş firması garantili. Eğer farklı tüfekse iade edeyim ben de tüfeği. Ayrıca benim tüfekte paslanma sorunu yok ama avlar hep yaralı ve kanlı düşüyor.Bir müddet uçtuktan sonra düşüyor. Arkadaşlar da olan akdaş marka tüfeklerde böyle durum olmuyormuş  ben tüfeği akdaş güvencesi ile aldım.Eğer tüfek farklı ise bu tamamen sahtekarlığa girer sonra gel de yerli firmalara güven!!!
Benden selam olsun bolu beyine köroğlu torunu
1981 Istanbul

Çevrimdışı Samet YILMAZ

• *
« Yanıtla #88 : 12 Eylül 2015, 15:53:02 »
Murat bey SİBERGUN adı ile yazıcılar av kendilerine kendi markası gibi yasal bir şekilde üretim yaptırıyor .fabrika ve ustalar kullanılan malzeme kalitesi aynı olarak biliyorum ee tabi başkalarına ürettikleri için belki işçilik yaparken biraz daha dikkatsizlermi acaba diye soru geliyor aklıma ..CVP akdaş' ta bekliyoruz
1987-Edirne
bmp resim yükle

Çevrimdışı Murat ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #89 : 12 Eylül 2015, 16:33:27 »
Murat bey SİBERGUN adı ile yazıcılar av kendilerine kendi markası gibi yasal bir şekilde üretim yaptırıyor .fabrika ve ustalar kullanılan malzeme kalitesi aynı olarak biliyorum ee tabi başkalarına ürettikleri için belki işçilik yaparken biraz daha dikkatsizlermi acaba diye soru geliyor aklıma ..CVP akdaş' ta bekliyoruz
Aynen bana da öyle söylendi. Almayacaktım yoksa tüfeği aynı tüfek dediler. Ben de güvenip aldım. İnşallah başkalarına üretiyoruz diye işçilik farkı yoktur.Var ise bu tamamen sahtekarlıktır. Ben sonuçta Akdaş firmasına güvenip alıyorum. Yoksa kim tanır Sibergunu öyle değil mi? Bir de tüfeğin yaralı av düşürmesi de eklenince işin içine. İnsanın aklına farklı şeyler gelmiyor değil yani haksız mıyım sizce Samet Bey
Benden selam olsun bolu beyine köroğlu torunu
1981 Istanbul

Çevrimdışı Enes KARAMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #90 : 12 Eylül 2015, 18:44:33 »
Tansiyonu yükselten arkadaşlar akdaş severler derneği kurmalı. Akdaş a kötü demiyorum ama bu forum da nedendir bilmem fazla akdaş sever var. Ne olsa bi akdaş akdaş olmadı bi daha akdaş. Yapmayın Allah Aşkın'a hepsi kul yapısı. Sahibi nın ünlü bir usta olması tezgahı mi Değiştiriyor. Makine aynı makine kalıp aynı kalıp ceviz dersen hepsi dışardan alıyor. AR-GE desen hangisinde var. Kısaca arkadaşlar kral dan kralcı olmaya gerek yok. Şikayetini anlatan arkadaş durumu ispatladı. Atar yapan akdaş severler derneği Üyelerine susmak düşer.
Saygılarımla.
DOĞUM YILI YAZINIZ Kayseri

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #91 : 12 Eylül 2015, 19:14:49 »
geçmiş olsun. umarım kısa zamanda sorunuzu çözülür. fakat bu kadar çok övülen bir markanın tüfeğinde böyle bir sorun olsun, dahası bu tarz bir müşteri yaklaşımı olsun? şaşırdım doğrusu. yalnız bu tüfek akdaşa çok prestij kaybettirir. bu konuyu firma sahipleri iyi düşünüp, incelemeli.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #92 : 12 Eylül 2015, 21:40:39 »

Bu bir İTHAM Mustafa Bey. İspatınız var mı? Bu doğru bir davranış mı sizce?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #93 : 13 Eylül 2015, 00:12:23 »
          Gözlerim Ömer Akdaş Bey'in vereceği cevabı arayıp duruyor ama nafile.Sanırım burada Akdaş tüfekleri övülseydi Ömer Bey foruma yorumlarını katardı.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #94 : 13 Eylül 2015, 00:54:20 »
Bir Akdaş sahibi olarak ömer beyden bende açıklama bekliyorum
kimse kusura bakmasın ama yerli firmalarımızda sayın İbrahim Aysunun dediği gibi bir standartizasyon sorunu var
ayrıca mağdur arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Erol KAPLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #95 : 13 Eylül 2015, 01:31:38 »
Yeni bir akdaş kullanıcısı olarak, konunun gidişatını merak ediyorum. Fakat bakıyorum, saçma sapan agresiflikler...

Millet afedersiniz, sanki anasına sövülmüş gibi hareket ediyor. Yahu bırakın kardeşim kim kimden ispat istiyorsa istesin. Kim de hangi markanın fanı oluyorsa olsun.

Ben bir forum sakini olarak, sizin fındık kabuğunu doldurmayan kısır çekişmelerinizi okumak, izlemek, zorunda mıyım?

Bakıyorum firma ile tüketici arasında neler gelişiyor diye... Çünkü ben de bu firmanın ürününü kullanıyorum ve bahse konu üründen almak niyetim var. Her seferinde konu ile ilgili bir şey yazılmıştır belki diye açıyorum, fakat ne göreyim saçma sapan kavga gürültü. Yok sen bana bunu mu demek istedin... Yok efendim falan mı, filan mı...

Bu ne kardeşim be... Konuyu açan vatandaş sizin kadar yazmıyor. Varsa aranız da bir durum, özelden halledin. Sizin kendini bilmemezliklerinizi, millet okumak zorunda mı?... Yahu biraz kendinize gelin yav.

Bırakın laf kalabalığını da, sonuç ne olacak ona bakalım.
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 01:33:37 Gönderen: Erol KAPLAN »
1977 Ankara

The following users thanked this post: Umut TUNA, Özkan MADAN, Kenan ÇITAK, İdris MOĞOL

Çevrimdışı İsmail TUNCER

• *
« Yanıtla #96 : 13 Eylül 2015, 11:44:10 »
Ömer akdaş ve ailesi av silahları üretim ve tamir konusunda yurdumuzun gururudur.Webley&scoot av çiftelerinin ve süper poze av tüfeklerinin üreten firmanın eski ortakları ve üreteci ustasıdır.Ve çok olgun ve kişilikli bir zattır.Bu şikayetlerden mutlaka haberi yoktur.Haberi olsa kendine bu kadar saldırıyı göğüsler vede hemen telafi eder.Bence burada birazda pravakasyon kokusu var gibi.Olabilirmi?Olabilir.Çünkü akdaş firmasının ürettiği av tüfekleri şu an itibari ile türkiyenin en prestijli av silahlarıdır.İstanbul fuarına katılan avcılar bunu yakından gözlemlemişlerdir.Ayrıca komando av,yazıcılar av gibi firmalara av silahı üretmektedir.Şahsım adın kendisine webleyScoot enjektörlü 61 cm namlu çulluk,Webley&scoot süperpoze,vede 20 kalibre ingiliz kundak enjektörlü valmet namlu süperpoze(bu silahı siparişle 3 ay bekledim)av silahı yaptırdım.Sizde ki olay tartışılır.Hata sizdemi acaba.Hata akdaş firmasında olsaydı mutlaka telafi ederdi diye düşünüyorum.Yada arada kötü konuşmalar karşılıklı atışmalar olmuş olabilir.Şansınıza tüfekte üretim hatasıda olabilir.Siz belkide hatanın düzeltilmesinde aceleci davranmış olabilirsiniz.Bu arada kırıcı davranmış olabilirsiniz.Ama ne olursa olsun,Ömer beyin bu durumdan haberi yoktur.Haberi olsa size altın işlemeli bir tüfek hediye edecek kişilikte bir zattır.Şikayet etmenin başka merciileride var.Tüketici haklarına başvurabilirsin.Bu sitede herkes konuşur yorum yapar.Her avcını tüfeği ve köpeği markası ne olursa olsun kendine göre çok kıymetlidir.Bu yüzden her avcı sahip olduğu tüfeğini över.Av silahı -20 dercede,2000 metre yükseklikte.35 derece sıcakta belli olur avcı dostlar.Sevgi vede saygılar.
ismail tuncer
 (butik)

1952 Biga-Çanakkale-İstanbul

Çevrimdışı Umut TUNA

• *
« Yanıtla #97 : 13 Eylül 2015, 12:05:22 »
Omer akdas ve ailesinin gecmisi veya gelecegi bir musteri olarak beni hic alakadar etmez ben aldigim urunun kalitesine ve sorun ciktiginda karsimda muhattap bulup bulamadigima ve sorunumun cozulup cozulmedigine bakarim.fotograflara bakinca da aklimdaki tum sorular yanitlanmis oldu.akdas defolu tufegini musteriye kakalamis ve arkasina bile bakmamis.kalite budur iste.gecmis olsun dunyanin en iyi silahini yapsa bitmistir benim icin
Umut TUNA
1980 adana

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #98 : 13 Eylül 2015, 12:14:29 »
Ah be gençler Tüfek tüfektir hele hele poze ve çifte ise ha rengi gitmiş ha bir şey olmuş boşverın kullanıcısı geri verir devam eder yoluna tartışma yapılıcak bir zamanda değiliz saygilarimla
1953 Kırklareli Lüleburgaz

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Bülent BERBER

Çevrimdışı İsmail TUNCER

• *
« Yanıtla #99 : 13 Eylül 2015, 15:05:21 »
Söz konusu silah bir akdaş değil.Siber gun.Silah ta akdaş la ilgili bir ibare yok.Arkadaş bu silahı sanırım başka bir firmadan almış olabilirmi?O fason bir silah da olabilir.
ismail tuncer
 (butik)

1952 Biga-Çanakkale-İstanbul

The following users thanked this post: Engin TARHAN