0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumdaki Herkese selamlar..Tüm yorumları tek tek okudum...Nacizane fikrim Bırakın imal edilmiş bir tüfeği normal demir boruya bakım yapsanız o resimdeki hale gelmez.. Tüfek bakımsız kalmış...Belki terleyip belki nemlenip üzerinde kurumaya benziyor... avdan gelip direk asma gibi... Birde Sayın Mustafa Polat Dava Dediniz Hukuk Dediniz Firma ve sahibine bana göre ağır ithamlarda bulundunuz sonra benimle irtibata geçtiler yanlış anlaşılma diye çevirdiniz... Eğer Haklı olsaydınız yada yazdığınız kadar iddialarınızın arkasında dursanız O Tüfeği Ne tamire Ne Bakıma Göndermez hukuki sürecinizi işletirdiniz...Sizin ithamlarınız olmadı..Çünkü Bu Forumda Akdaş Firması iLe ilgili en beğendiğim ve takdir ettiğim ve gördüğüm şey Syn Ömer Akdaş ın Sadece bu konuda değil Diğer Konulardada Buradaki Avcılara Tek Tek Cevap yazıp tek tek yorumlarını okuması sorularına içtenlikle cevap vermesiydi... Buda sat tüfeği Al parayı tipinde Bi firma Değil, İtibarımız Paramızdan önemlidir tarzı firma tipi olduklarının göstergesidir... Eğer öyle olmasa idi bugün bu Konuyuda Muhattap alıp buraya yazmazdı.. Çünkü Bizim ülkemizde satıştan sonrada müşterilerle ilgilenecek Çok Az firma var...
değerli forum üyeleri .akdaş firmasından ilgili kişiler benimle irtibata geçti.yanlış anlaşılmalardan dolayı bu durumun yaşandığını söylediler.sinir ve öfke ile yazdığım yorumlar olabilir bu olayın bana bir atısı oldu degerli bir arkadaşla tanıştım.kimseyi zan altında bırakmak,üzmek ve zarar vermek istemem.tüfeğin son halini de sizlerle paylaşacagım.. saygılar
Bekleyelim Samet Bey, bitince sonucu paylaşacaklarını yazmış. Bitsin ki, bilgi paylaşılsın, daha iyi öğrenelim. Ben de dahilim, bir şey yazmıyorum, bekleyeceğim. Saygılarımla.
Gülüyorum sana ) beni bile akdaştan çıkarım olmakla suçladın benim akdaştan 1 gr çıkarım varsa HAK yerini bulsun ama yok ise benim günahımı aldın..hakkımıda helal etmiyorum sana..onca laflardan sonra nasıl bir 360 tır bu yanlış anlamadır ..
lafı nerenizden anlıyorsunuz bilmem .ben yanlış anlamışım demedim .firma yetkilileri benle irtibata geçti .bana yöneltilen ithamlar hakkında yanlış anlaşılmalar olduğunu söyledim.burada iki üçtane laubali insanla harcıyacak zamanım yok cevapta vermem daha merak eden arkadaşlar olur diye sadece fotoları paylaşırım .kimseninde fikrine de ihtiyacım yok kendinize saklayın o çok degerli fikirlerinizi bir gün illaki lazım olur :)o tüfegin muhafazası konusundaki söylemlere inanan kişilerle konuşacak bişeyim yok