Öncelikle geçmiş olsun.ama bunu onların yanına bırakmamak adına bence tüketici haklarına başvurun derim. makine mühendisiymişsiniz daha iyi bilirsiniz ama kaplamasız bir çeliği sadece polisajla kaplamak suretiyle normal bir odaya koysak herhalde o bile 3-5 ay sürer paslanması kesinlikle kaplama hatası var gibi geldi bana.firmanın ürettiği her ne şeyse arkasında durmaması da
utanç verici bir durum.güzel bir söz duymuştum ; KALİTE BİR ÜRÜNÜN İÇERİSİNE NE KOYDUĞUNUZLA YADA PARASIYLA ÖLÇÜLMEZ KALİTE KULLANICININ O ÜRÜNDEN NE KADAR FAYDALANDIĞIDIR. bizim üretici arkadaşlar bunları hep kulak arkası ederek sadece parayı düşündükleri için bir BROWNİNG,BERETTA,BENELLİ VS.VS olamıyorlar.
benim en çok severek kullandığım tüfeğim sarsılmaz süper vurucu eski model bir tüfek 3600 gr civarında ağırlığı tek kusuru da bu belki ama şahane 1996 yapımı ve 1998 yılında aldık hala süper fabrikadan kefeniyle gönderdiler.
bence sarsılmaz a devam et derim ben kaya gibi tüfekleri var.
birde markalaşma ve kullanıcılarını memnun etme adına hareket eden firmalarıda tebrik ederim benim bildiğim huğlu ve birde akus var ...