Gönderen Konu: Tekirdağ tarafında bildircin merası  (Okunma sayısı 3612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Batuhan SALTUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tekirdağ tarafında bildircin merası
« : 07 Eylül 2015, 22:40:50 »
Tekirdağ tarafında bildircin  merası yok mu? seymen ve yençiftliğe gittim 1 tane bildircin kalktı hepsi bu deli olucam ya neden yok yada biz mi yanlış yerde arıyoruz hava acayıp sıcak bunda dolayı mı acaba kafamda delı sorular allah aşkına bırı yardım etsın ya istanbulda av yasak tekırdag'a gidiyoruz nerde bu bıldırcanlar....
1982 - İstanbul
'' Avına saygılı ol limitleri aşma''

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
Ynt: Tekirdağ tarafında bildircin merası
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2015, 08:35:38 »
adam teybi kuruyo nasip deyip sıra sıra diziyor kuşları kaputa, resim video tamam.... yaban tv çekimleri dahil çoğunluk böyle..sonrada tırım tırım araki bu kuşlar nerde :)

kardeşim çağırma olayı yoksa bulabileceğin max 3-5 i  geçmez, bu hafta bende 2 tane kaldırdım.

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2015, 08:59:05 »
geçen bende duydum bu teyp olayını.. kimki bu guzelim canlara teyp kurup avlıyorsa afedersiniz ama şerefsizin önde gidenidir canidir ..hakteala islah etsin bu canavarları
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2015, 09:13:06 »
mesut kardeşim, kuralları herkes bi şekilde bazen görmezden gelir, yok ben yapmam diyen bence yalan söyler, bu seferde başka bir kural için küfür ve hakaret bizim için sarfedilir.. kelimelere dikkat etmek lazım, editleyin lütfen..
henüz teyp kurmadım ama kurulmuş olma ihtimali olan yerlerde avlandık.. çünkü bıldırcını 2 şekilde bulabilirsin, ya teyp kuracaksın yada kurulmuş bölgelerde avlanacaksın.. yoksa kuş ha burası meraymış diye inmez kendine uygun heryere iner..

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2015, 11:27:53 »
adam teybi kuruyo nasip deyip sıra sıra diziyor kuşları kaputa, resim video tamam.... yaban tv çekimleri dahil çoğunluk böyle..sonrada tırım tırım araki bu kuşlar nerde :)

kardeşim çağırma olayı yoksa bulabileceğin max 3-5 i  geçmez, bu hafta bende 2 tane kaldırdım.
;D ;D ;D
1963 Maltepe-İstanbul

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2015, 20:55:50 »
Iyi bizde o zaman teyp kuralım av yapalım olur mu cok guzel bu nasıl iş ya anlamıyorum şerefsizlik bu başka bı şey değil armut piş ağzıma Düş Tekirdağ mera var mi bildiğiniz benim asil sorum bu
1982 - İstanbul

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2015, 08:49:57 »
yer farketmeksizin görebildiğin sakin ve otluk alanlar meradır..

çok yanlış ve Türkiyenin bir çok bölgesinde yapılıyor bu iş, buradan değilde görürseniz yüzlerine söylersiniz o sözleri, daha etkili olur :)

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2015, 20:46:44 »
vallahı kavga edelım adamlar la yüzüne söylesen ne olur adamlar yüzümüze neler söylemıyor ki projektörle bile avlanan insanlar onlara insa demiyorum artık insandan bozma yaratıklar sözde tavşan avvı yapıyormuş buna tavşan avı denırse tabi  :o >:(
1982 - İstanbul

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2015, 21:12:18 »
Hem bir sürü sözüm var hem söylesem faydası yok.

Osmanlı kanunları diye bir şey duydunuz mu? Bir yasak konur ama o yasağa uyanı uymayanı kontrol eden çıkmaz. Hatta yasak olduğu unutulur bile. Kanunu koyan da unutur, uymak durumunda olan da. Ve bu kanunlar 3 günlüktür. İşte ülkemiz bunun gibi yasakların milyonuyla dolu. Yani sallama...

Şurada evimizin önündeki yolu genişlettiler. E düz de... Gün be gün, otomobili ve motoru hayatında yeni görmüş it kopuğun cazibe merkezi oluyor. Bir otomobilden veya motordan beklenmesi imkansız, tarifsiz sesler çıkararak turluyorlar. Peki engel olan var mı yok. Şikayet ediyorum 155'e ama çözemiyorlar. Bir şeyler söylüyorlar; gençler, takip etmek zor vs vs. Eğer gerçekten engel olmak isteseler çözerler ama inanıyorum ki bunu yapana bir faydası olmayacağı gibi, belki bir şeylerden korktuklarından, belki neden çözmüyorsun diye soran olmadığı için uğraşmıyorlar. Bana teslim etseler, alayını köşeye kütük gibi dizerim. Neyse, sinirim bozuluyor yine. İşte şehrin ortasındaki 2 motorla otomobili kontrol edemezken, dağdakini, ovadakini nasıl takip edecekler? Teksas gibi memleket. Gücün varsa, imkanın varsa, arkan varsa her şey sevap, her şey mübah, her şey mümkün. Bunca yazmayacaktım ya neyse. Artık her şey asabımı bozuyor. 
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Cengiz ÖNGÖREN, Batuhan SALTUK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2015, 12:02:34 »
Volkan bey, insan kaynaklı bir çok problemi genetik ve kültürel geçmişe bağlarım, 70 yıl önce yakılan yıkılan avrupa,japonya ne durumda şimdi, bırakın geçmişi, ya  90 larda özgürleşen kuzey ülkeler?
bunu yenmenin tek çaresi; insan merkezli çağdaş eğtimden geçtiğini düşünüyorum...

e yasakmı, yasaklar çiğnenmek için var :)
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2015, 12:04:21 Gönderen: Halil BAŞARAN »

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2015, 12:54:00 »
Zaten kotali değilmi limiti var bu işin limitini avlandiktan sonra ha düdüklü çağırmış ha teyp ile uveyik avına 10 kişi gidip uçan sineği aşağı indirmek serbest teyp kurmak yasak bunun mantığını biri bana anlatsın lütfen. 

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Batuhan SALTUK