Hem bir sürü sözüm var hem söylesem faydası yok.
Osmanlı kanunları diye bir şey duydunuz mu? Bir yasak konur ama o yasağa uyanı uymayanı kontrol eden çıkmaz. Hatta yasak olduğu unutulur bile. Kanunu koyan da unutur, uymak durumunda olan da. Ve bu kanunlar 3 günlüktür. İşte ülkemiz bunun gibi yasakların milyonuyla dolu. Yani sallama...
Şurada evimizin önündeki yolu genişlettiler. E düz de... Gün be gün, otomobili ve motoru hayatında yeni görmüş it kopuğun cazibe merkezi oluyor. Bir otomobilden veya motordan beklenmesi imkansız, tarifsiz sesler çıkararak turluyorlar. Peki engel olan var mı yok. Şikayet ediyorum 155'e ama çözemiyorlar. Bir şeyler söylüyorlar; gençler, takip etmek zor vs vs. Eğer gerçekten engel olmak isteseler çözerler ama inanıyorum ki bunu yapana bir faydası olmayacağı gibi, belki bir şeylerden korktuklarından, belki neden çözmüyorsun diye soran olmadığı için uğraşmıyorlar. Bana teslim etseler, alayını köşeye kütük gibi dizerim. Neyse, sinirim bozuluyor yine. İşte şehrin ortasındaki 2 motorla otomobili kontrol edemezken, dağdakini, ovadakini nasıl takip edecekler? Teksas gibi memleket. Gücün varsa, imkanın varsa, arkan varsa her şey sevap, her şey mübah, her şey mümkün. Bunca yazmayacaktım ya neyse. Artık her şey asabımı bozuyor.