ben çok zevkle izliyordum taki yaralı tavşanı kesip acısını dindirmek yerine eline taşı alıp da kafasına vurana kadar. bunu insandan başka bir yaratık yapmaz bu şekilde avı katledenleri kınıyorum. bizim dinimize aykırı bir durum. o sahneyi görünce hemen kapattım ((
bu insanlar yabancı bunu unutmamak lazım.
bizim dinimize ters orası doğru, hangi uygulamanın daha çabuk acı dindireceği ve hangi uygulamanın kime göre daha
insancıl olduğu tabiki tartışılır. Belki onlarda bizim için aynı şeyleri diyorlardır duyar gibiyim
"kafasına 2 tane vurup hemen beyin ölümünün gerçekleşmesini sağlayacakları yerde boğaz kesmek gibi hunharca
bir uygulama yapıp kanı akana kadar hayvanın canlı kalmasını sağlıyorlar barbar müslümanlar diyorlardır
"
bence bunlara takılmamak lazım. herkes etiğinde öğretisinde ne varsa onu uygulamak. önemli olan hayvana
uzun eziyet etmemek ve bu uygulamanında eziyet olduğunu düşünmüyorum. ani ölüm olduktan sonra sorun bence yok.
iş hayvanı yeme konusuna gelince onlar yer ben yiyemem orası ayrı. benim öğretime göre hayvan yaralı dahi olsa canlı ise boğazı kesilmeden başka bir şekilde can verirse o hayvan mındardır eti haramdır.
eee hayvanı vurdun yaralı bıçağını unuttuğunu fark ettin bıçak yok ne olacak.
bana göre bir daha ateş edeceksin. avlanmada tüfekle ateş etmek kesme yerine geçtiği için avcılık
helal olduğu için ben ateş ederim diye düşünüyorum hiç başıma gelmedi ama
düşüncem bu yönde.