Geçen cumartesi sürekte vurduğumuz azılı, biraz dilim döndüğünce hikayesini anlatayım.
sabah köpekleri salacağımız yere gittim arkadaşlar geçitleri tuttu, boş enik orman kıyısında koku yaptı ama beceremedi , onu tuttuk bizim profosörümüz mayk 'ı(kendisi kuşçu kırması köpek)saldım, elinle koymuş gibi 30 snde domuzun başına dikildi, ondan sonrası tam bir curcuna elimdeki köpekleri salmaya yetiştiremiyorum , saldığım gidiyor fakat bizim zırıltı kalkarmı beş köpek domuzun başında köpekleri tara mara yapıyor , belkide köpek çok, yürüyemiyordur herif , tabi ki başladım otomatikle saydırmaya, zaten kıyıya 50 mt re yok yattığı yer tabiki yürümek zorunda kaldı ,önce bekçilere doğru gitti , ordan döndü bana geliyor , gine sıkıştır yak bakalım ortalığı , doğru bekçilerin üstüne başladı atılmaya bir, iki , üç derken telsizden traş galiba anonsu geldi , gitti koca zırıltı falan derken köpekler yetişti imdadına arkadaşın, yoksa telsizden dalga geçmeler başlayacaktı , ormana girmiş 40 50 metre sonra düşmüş aman Allahım bu ne böyle diyor arkadaş telsizden , ama biz tabi dalga geçiyor sanıyoruz , fakat yanına giden telsizden anonsu geçiyor hemen , gelde gör goca oğlanı diye tabi uçarak gidiyorum, gerçektende silahsız babamlarla gittiğim avlarıda sayarsak 30 seneye yaklaşmıştır domuz avcılığım , bu kadar büyük azısı olan gördüğüm domuz sayısı 2 yada 3 tür. Büyük ihtimalle rekora yakındır azıların büyüklüğü, herkese rastgele