0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
m3ooo tüfeğim iki gündür çok keyifli avlar yaptırdı hiç ummadığım mesafelerden isabetli atışlar yaptım.vuruşları gördükten sonra av arkadaşım bile stoeger almaya karar verdi.4nolu şok ile meca 28gr 8no fişek kullandım 3nolu şok ile neler yapar acaba hepinize rast gelsin
öncelikle ; avlarınız ve muhabbetiniz daim olsun . tüfek av vurunca gerçekten avcının keyfine diyecek yok . ama yazın yaptığınız bu avları kriter olarak kabul edip , bu tüfek bir harika demek , bana göre harika demek değildir . yazın her tüfek av yapar av vurur . ama kışın soğuk ve sert havalardada aynı performansı verecekmi bakalım , asıl önemli olan bu . tüfeğin iyisi kışın soğuğunda av yapan tüfektir . tüfeğin iyisi kışın belli olur . ha , soğukta donda av yapmazsanız , tüfeğiniz zaten iyidir .
Uzunca süre stoeger kullanmış birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki havalar soğudukça stoeger daha da etkili bir tüfek haline geliyor ancak hava durumuna göre fişeği belirlemek kaydıyla.. Asıl zor olan şey sıcak havalarda stoegere seveceği fişeği bulmaktır. Tüfek sıcak havada yüksek basınçlı fişekle grupmanı bozuyor. Ancak Eren bey yaz şartlarında tüfeğine uyan fişeği de bulmuş zaten.. (hava 0-5 derece aralığında 32 gram rc. fişek ile tüfek resmen canavar kesiliyor tecrübe ile sabittir.)
Stoeger soğuk sıcak dinlemezzz...
ergin abi yine kuşlarin korkulu rùyasi olmuş güzel av yapmişsin abi