Savaş Bey
Ucundan kenarından sağından solundan siyasete giriyor,ben okurum sen okuma böyle bi kural kanun nizam yok.15 yıldır bu kurallar bu forumda şahıs ayrımı yapılmadan uygulanıyor.Öyle bi forumdasınızki düşünesinizi rahatlıkla ifade edip konu açabiliyorsunuz.Bizler art niyetli olsak taraf tutsak yada sizinle şahsi bi sorunumuz olsa şimdiki açtığınız konuyu kilitleriz.Ama hala ısrarla siz benim dediğim olsun benim kurallarım geçsin,istemeyen okumasın,isteyen okusun.Forum kuralları herkez için geçerli.O zaman başkasıda kürt olmak,baskasıda alevi olmak,baskasıda A partisi olmak kim okursa okusun açalım daha ii?Kusura bakmayın ama inatla kendinizi haklı cıkarmaya ayrımcılık yapmaya çalışıyorsunuz.
AYRICA Genel Forum İlkeleri
1. Forum'da siyasi içerikli yazı,siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerlerini alenen aşağılayan mesajlar yazılamaz.