Sevgili dostlar Merhabalar,
Bundan altı yıl önce Yunanistanda yaşarken bir Kuzhar (galiba yüzde yüz değil) edindim. Tabi iş dolayısıyla birkaç ay sonra ben Türkiyeye geldim ve Köpeğim orada Babamda kaldı.
Babamda sağ olsun iyi bir avcıdır ancak yaşı ilerlediğinden eskisi gibi uçar avı yapamıyor. Genellikle köpeği alıp gezi mahiyetinde tavşan avına gidiyorlar.
Köpeğim şimdiye kadar doğru düzgün kuş avı yapmadı ancak tavşan avını yapıyor giremeyeceği çalı yok. Tavşanı kaldırıp kovarken bizzat kendi gözlerimlede gördüm.
Bu sezon başında köpeğe pasaport çıkartıp Türkiyeye getirdim. Açılışta tabi meraktan Bıldırcın avına gittik. Çok güzel arıyor. örneğin tarlanın ortasından yürüdüğümde önümde çapraz olarak tarlayı baştan başa geziyor.
Dört kuş vurdum , iki tanesi benim önümde kalktı iki tanesini köpeğimin Fermasıyla vurdum. Bunun haricinde benim önümden uzaktan birkaç kuş daha kalktı ancak vuramadım veya uzak diye silah atmadım.
Fermasında vurduğum kuşları aport yapıyor ancak kuşları biraz sıkıyor.
Sonuç olarak; bütün günde iki ferma biraz moralim bozuldu, umutsuzluga kapıldım. Bu hafta yine gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak, tabii birde kuş kaldıysa.
Sevgili dostlar, yukarıdaki kısa özete istinaden yourumlarınız ne olacak çok merak ediyorum.
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalın Sağlıcakla