Gönderen Konu: USTALAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM  (Okunma sayısı 1459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turgay ÇAVUŞOĞLU

• *
USTALAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
« : 02 Eylül 2015, 09:34:30 »
Sevgili dostlar Merhabalar,

Bundan altı yıl önce Yunanistanda yaşarken bir Kuzhar (galiba yüzde yüz değil) edindim. Tabi iş dolayısıyla birkaç ay sonra ben Türkiyeye geldim ve Köpeğim orada  Babamda kaldı.

Babamda sağ olsun iyi bir avcıdır ancak yaşı ilerlediğinden eskisi gibi uçar avı yapamıyor. Genellikle köpeği alıp gezi mahiyetinde tavşan avına gidiyorlar.

Köpeğim şimdiye kadar doğru düzgün kuş avı yapmadı ancak tavşan avını yapıyor giremeyeceği çalı yok. Tavşanı kaldırıp kovarken bizzat kendi gözlerimlede gördüm.

Bu sezon başında köpeğe pasaport çıkartıp Türkiyeye getirdim. Açılışta tabi meraktan Bıldırcın avına gittik. Çok güzel arıyor. örneğin tarlanın ortasından yürüdüğümde önümde çapraz olarak tarlayı baştan başa geziyor.

Dört kuş vurdum , iki tanesi benim önümde kalktı iki tanesini köpeğimin Fermasıyla  vurdum. Bunun haricinde benim önümden uzaktan birkaç kuş daha kalktı ancak vuramadım veya uzak diye silah atmadım.

Fermasında vurduğum kuşları aport yapıyor ancak kuşları biraz sıkıyor.

Sonuç olarak; bütün günde iki ferma biraz moralim bozuldu, umutsuzluga kapıldım. Bu hafta yine gitmeyi planlıyorum bakalım ne olacak, tabii birde kuş kaldıysa.

Sevgili dostlar, yukarıdaki kısa özete istinaden yourumlarınız ne olacak çok merak ediyorum.

Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Kalın Sağlıcakla

Turgay ÇAVUŞOĞLU
1963 KOMOTINI YUNANİSTAN / İkametgah Beylikdüzü - ISTANBUL

• *
Ynt: USTALAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2015, 10:26:13 »
Köpeğimin Fotoğrafları

Turgay ÇAVUŞOĞLU

• *
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2015, 13:48:07 »
Arkadaşlar ,

Fikrini söyleyecek bir ustamız yok mu?

Teşekkürler
Turgay ÇAVUŞOĞLU

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2015, 12:49:04 »
 Küçük ve yağlı olması sebebiyle bıldırcın aportu hköpekler için bence en zor olanlarından. havanın sıcaklığı ve göçün başlamaması da düşünüldüğünde ferma da fena sayılmaz.  Keyifli avlarınız daim olsun
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.