Bak yaklaşık bir hafta kadar önce Akdaş'ın sitesinden kendilerine bir mesaj yazdım. Aradan 3 - 5 gün geçti cevap gelmedi. Bu sefer direk Ömer beye mail attım durumu ve istediklerimi anlattım birde telefonumu yazdım. Aradan 1 - 2 saat geçmeden Ömer bey mailime cevap yazdı. Satış personelinin şehir dışında olduğunu, yakında döneceğini kendisini arayarak bilgi alabileceğimi söyledi. Ayrıca sorduğum bazı soruları da yanıtladı. Ben vakit ayırıp kendilerini arayamadım. Ben aramayınca onlar bu gün beni aradılar. Sağolsun İsmail bey arayıp almayı düşündüğüm ahşap ve ayarlı kundak takımları ile slug namlu fiyatları hakkında beni bilgilendirdi.
Açıkçası kendilerinden böyle bir hareket beklemiyordum. Bunun için ayriyeten İsmail beye teşekkür ettim.
Akdaş firması bu hareketiyle beni bir daha kazandı. Almak istediğim iki silah daha var. Biri süper poze ve bunu mutlaka kendilerinden alacağım. 312 SE...
Bir de pompalı alacağım ama kendilerinin pompalı üretimi yok. Bu yüzden Winchester SXP Black Shadow alacağım inşallah.
Yani işin özeti; ne alırsan al, müşteriye kıymet veren firmadan al. Akdaş'ın hem gazlı, hemde kinetik modeli mevcut. Fiyatı da uygun tavsiye ederim.