Adem kardeşim, tamda senin şu an ki durumundan, bir 6 ay da ben geçirdim. Aradım, taradım... Okumadığım kullanıcı yorumu, bakmadığım av market kalmadı
En sonunda seçimleri daralta, daralta 3 e kadar indirdim. Bunların içinden de gidip AKDAŞ AK 212 S modelini aldım. Tüfeğin işçiliği güzel. Eline alınca kalite ve zarafet görüyorsun.
Gürsel beyin tavsiye ettiği Ata güzel ancak AKDAŞ'a ve Stoeger'e göre pahalı. Stoeger ise hem ağır, hem yüksek bantlı, hem de tetik çekme mesafesi uzun. Fakat Stoeger kullanan zümrenin çoğu memnun, aynı ATA ve AKDAŞ gibi...
Eğer uzun kollu biri değilsen Stoeger'in tetik çekme mesafesi uymaz. Yüksek bant ise tercih meselesi.
Bir de sana naçizane tavsiyem; müşteri hizmetleri ve geri dönüşleri iyi olan markalara bakman. Bu bakımdan Stoeger için durum pek de parlak değil gibi gözüküyor. Bu forumda bir arkadaşın şöyle yazdığını hatırlıyorum; "Eğer telefonla bekçiye ulaşabilrsen, şanslısın..." Bu konuda AKDAŞ mükemmel diyebilirim. Daha bu sabah Ömer beye mail attım, yedek namlu ve aksesuarlar ile ilgili, hemen geri dönüş yaptı sağolsun.
Ha birde, eline alıp omuzlamadan tüfek alma sakın...
-