Gönderen Konu: ESKI RUHSATSIZ SİLAHA TEKRAR RUHSAT ÇIKARMI  (Okunma sayısı 2204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan ŞEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ESKI RUHSATSIZ SİLAHA TEKRAR RUHSAT ÇIKARMI
« : 31 Ağustos 2015, 15:16:07 »
merhabalar arkadaşlar herkeze hayırlı günler foruma yeni kayıt oldum ve ilk mesajımı yazıyorum sizlerden bi konuda yardım istiyorum benim bi amcam vardı tüfek tamircisi ama bunden 9 yıl önce filan bıraktı dükkada eski tüfekler vardı köy yeri eskizaman ruhsat filan yok silahlarda onlardan birini alsam ruhsat çıkartabilirmiyim
1990 edirne

The following users thanked this post: İdris MOĞOL

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: ESKI RUHSATSIZ SİLAHA TEKRAR RUHSAT ÇIKARMI
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2015, 15:49:41 »
Hakan çıkaramazsın. İleride belki bir yasa gelirse inşallah hepsini kayıt ettireceğiz hep beraber  ;D Bu arada Edirne' nin neresindensin ?
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2015, 16:11:54 »
2015 de bütün ruhsatsız tüfeklere af geleceğinden bahsediliyordu herkes onu bekliyor
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı Hakan ŞEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2015, 16:20:04 »
Hakan çıkaramazsın. İleride belki bir yasa gelirse inşallah hepsini kayıt ettireceğiz hep beraber  ;D Bu arada Edirne' nin neresindensin ?
hadi inşallah bekliyelim o zaman :-)  edirne merkezdeyim ama avcılık henüz yok bende bigün arkadaşla gittik ani bi merak oluştu bende eylülde kurs kayıtları açılcak onunla birlikte başlıycaz bakalim :-)
1990 edirne

Çevrimdışı Hakan ŞEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2015, 16:21:00 »
Teşekkür ederim adem bey saolun inşllah olur diyelim
1990 edirne

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2015, 17:00:15 »

merhabalar arkadaşlar herkeze hayırlı günler foruma yeni kayıt oldum ve ilk mesajımı yazıyorum sizlerden bi konuda yardım istiyorum benim bi amcam vardı tüfek tamircisi ama bunden 9 yıl önce filan bıraktı dükkada eski tüfekler vardı köy yeri eskizaman ruhsat filan yok silahlarda onlardan birini alsam ruhsat çıkartabilirmiyim

selam aleykum hakan kardeşim afı falan bekleyemem dersen başka bir yol var bende aşağı yukarı aynı durumdaydım sorunu çözdüm benim yayınlarım arasında var takip edersen belki faydası olabilir
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2015, 17:45:56 »
hadi inşallah bekliyelim o zaman :-)  edirne merkezdeyim ama avcılık henüz yok bende bigün arkadaşla gittik ani bi merak oluştu bende eylülde kurs kayıtları açılcak onunla birlikte başlıycaz bakalim :-)
Sen belgeyi al da ben Edirne' ye baya sık gelirim. Beraber gideriz ava ama domuzaa  ;D
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Hakan ŞEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2015, 23:57:12 »
Sen belgeyi al da ben Edirne' ye baya sık gelirim. Beraber gideriz ava ama domuzaa  ;D
bakalım eylülde başlıyorum inşallah çok fazla merak sardı beklerim tabi başımın üstünde yerin var ustam açıkcası bende domuzdan yanayım ona biraz daha katı yaklaşıyorum :-)   
1990 edirne