0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tevfik abi hayırlı olsun saçma gruplarını kam mt yaptiniz
Hatsan Türkiye nin gurur markalarından biridir.Bir Hatsan kullanıcısı olarak,hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Hayırlı uğurlu bol avlar dilerim.(Öncelikle bu tüfeği almaya karar verdiğim günden itibaren hiç tanışmadığımız halde benim sıkıcı sorularıma hiç bıkmadan cevap veren hatsan da usta olan ve tüfeğimi yeniden elden geçiren Sadi KOÇAK) tüfeğinizin yeniden elden geçmesindeki etkenler nedir acaba ? teşekkür ederim
bi hatsan kullanıcısı olarak, hayırlı uğurlu olsun...
Rc32 de 6 noda 284 saçma saymıştım. Saçma dağılımı ve patchness boşluğu olarak hiçte fena değil. Grupman % 63 gibi 3 şok için gayet güzel. inşallah avdada verim alırsınız, tekrar hayırlı olmasını diliyorum. ..
hayırlı uğurlu olsun. tehlike saçmaya devam yakışır valla. yaw yüksek bantla öyle tek kurşun nasıl atıyon bea.ben atınca aptal saptal yerlere gidiyor. 50-60 metreden senin 240 metredeki atışları yapıyorum resmen güle güle kullan. tavsiyem plastik pompalı hafif olur. ağırlığı fazlaca önde olduğundanbir garip şahlanır. Dipciğin pedini söküp içine ağırlık koy iyi sabitle ama birde öyle dene belki hoşuna gider.birde avlanırken pompalı tüfekte kayış eline koluna dolanıyor. kayışla domuz avına çıkma kayışsız çık.
Hayırlı olsun güle gülen kulanin
Hayırlı olsun Tevfik bey güle güle kullanın.
Emeğinize sağlık.Sadelik ve kalite aynı karede.Hoşuma giden bir model.
Tevfik bey hayırlı olsun .Güle güle iyi günlerde kullanınız.Göründüğü kadarıyla saçma dağılımı çok güzel.Özellikle saçma dağılımı çok homojen.Tam olması gerektiği gibi.Saçmalar çok orantılı dağılmış.Bu güne kadar bu kadar homojen dağılım gördüğüm bir kaç tüfekten biri.Bu tarz dağılım yapan tüfeklerin av performansı da güzel oluyor.Her zaman dediğimiz gibi çok saçma tutacağına iyi dağılımı olan saçma deseni olmalı.Tıpkı bu tüfek gibi.Kağıt üzerindeki 76 cm deki saçma ve fişek içerisindeki saçma adetlerini okuyamadım.Yazabilirmisiniz acaba ?
Hatsan pompalı av raporu:Kullanılan kurşun: kendi doldurduğum 32gr özkara brenneke tip, 2.00 gr tecna barut, nsi 684 yavaş yanmalı kapsül ve cedit şeffaf boş kovanAva gidilen gün sayısı:7 vurulan domuz sayısı:10 Kullanılan kurşun sayısı:11 adet, sadece arka kısmından vurulan ve arka kısmı felç olan bir domuza ölümü hızlandırmak için ikinci kurşun atılmıştır.Vurulan domuzlardan sadece 1 adedi 60 kg civarıda diğerleri 100 kg üzerindeAtış mesafeleri:1 adet 70 metre diğerleri 25-50 metre arası Kurşunlardan hiç biri hayvanı delip çıkmadı(sanırım uzun denemeler sonunda harika bir fişek yaptım) atışlarda 66 cm yüksek bantlı namlu 3 numaralı şok kullanılmıştır.Av dönüşünün birinde soldan sağa doğru yere 3 metre paralel geçiş yapan alagargaya 51 metreden yaf rapido 6 numara fişek ile atış yapılmış av elde edilmiştir,4 saçma isabet etmiş olup 2 si delip geçerken 2 si karşı göğüs kafesinde kalmıştır,hiç kan akışı olmamıştır.Not:Tüfeğin boy kundağının içine 100 gram süngerle doldurdum çok dengeli oldu ve tepme neredeyse sıfır seviyesinde.Kurşunlar 100 metreye kadar arpacığın gösterdiği yere isabet ediyor.Hatsan gerçekten güzel bir pompalı tüfek yapmış.(Tüfeği kullanmadan önce açıkcası biraz önyargılıydım)