baikal hakkında en ufak bir bilgim tecrübem yok ithal bir markanın yerli markalarla aynı fiyatta olması açıkçası kafa kurcaladı malumunuz birazda kapitalist bi düzende yaşadığımızdan pahalıysa kalitelidir mantığıda var(ne kadar da bu fikre katılmasamda)
Yerli firmalar yurt içine fiyatları acayip şişirdiği için olabilir mi ?
burada 1800 tl olan tüfeği yurt dışına 150 dolara sattıkları malum, yurt dışında 300-400 dolar bandında Türk tüfekleri, ki oraya en iyileri gidiyor. Servis konusunda da insanları alıştırdıklarını düşünüyorum, yerli al 10 kere fabrikaya gönder sıkıntı yaşarsan, abi ben sıkıntı yaşamak istemiyorum zaten niye fabrikayla uğraşayım sürekli.
Şöyle bir örnek verelim Amerika'da yılın tüfeği seçilen remington versa-max 1500-1600 dolar, Türkiye'de malum markalar 1700 -2000 lira demek bizimkiler daha kaliteli
Kendimizi kandırmayalım, kandırılmaya da izin vermeyelim beyler. Siz yine de aklınıza yatanı, görüp beğendiğinizi seçin.
Not: 1500 dolar 4500 lira yapıyor diyenler çıkabilir, işçilik ve hammadde bazında bakarsanız Amerika'daki 1500 dolar ile Türkiye'deki 1500 lira aynı değerdedir.