Gönderen Konu: JK6 Barutlu fişeklerin üretimi seri üretim mi ?  (Okunma sayısı 2573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
JK6 Barutlu fişeklerin üretimi seri üretim mi ?
« : 26 Ağustos 2015, 14:16:32 »
Merhaba mağlum eylül ayı yaklaştı ve kış fişeklerinide şimdiden almak istiyorum ancak bir konu da takıldım ; Miragenin 34 gram jk6ları seri üretim kendi standart mirageleri gibi seri mi yoksa eskiden kalanları mı bayiler tekrar satışa sunuyor birde RC'nin jk6ları seri üretim herhalde sitesinde ve italyadaki ana bayilerine mesaj attım ve seri üretim olduklarını söyledi ancak mirage ile bir bilgi vermedi (farklı şirket oldukları için) siz sevglili forum üyeleri siz miragenin jkları sizce seri üretim mi yoksa eski mallarımı alıyoruz saygılarımla
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: JK6 Barutlu fişeklerin üretimi seri üretim mi ?
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2015, 14:36:17 »
Merhaba

Seri üretim 10 lu paket 36gr mirage söktüm. 1.76gr jk6 barut vardı. Devamı bozulmadıysa seri devam etmesi gerekir.
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2015, 20:31:26 »
33 gr rc jk6 bulamadım.siz nereden bakıyorsunuz
Erol SARI
1976 KONYA

Çevrimdışı Orhan KÖSEOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2015, 21:54:26 »
ergin bey merhaba. jk6 fişekler gerçekten kışın iş görüyor mu? ben hiç denemedim. tüfek vursan 92a. bu zamana kadar b&p f2 ve blue sezonun en soğuk zamanları kullandığım fişekler oldu. 34 gr üstünü hiç kullanmadım. jk6 lar çok konuşulan tartışılan fişekler. eğer artısı varsa denemek isterim.
  • vursan 92a
  • phenoma
  • fx017
1974 samsun çarşamba
insan söylediği sözün kefili, söylemediği sözün esiridir.

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2015, 03:20:31 »
Mirage Jk6 5 no 34 gram kış avlarımda 2 yıldır kullandığım cok güzel avlar yaptığım bir fişektir cok soğuk ve ıslak havalarda bile ördek avlarında gayet güzel randıman almıştım.Aslında Jk6 barutlu fişeklerin icinde Cheddite en iyisidir bana göre,ama birkaç senedir üretimi durmuş öğrendiğim kadarıyla,harika bir fişektir.

Buda bahsettiğim Cheddite jk6 son olarak elimde 1 kutu kaldı eğer bulursam 3-4 kutu kenara koyacağım mutlaka.

KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2015, 09:51:33 »
Mirage jk 6 lar diğer marka jk 6 lara göre ucuz nedense?
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2015, 10:04:07 »
Benim ilgiml çeken başka bir konu mirage jk6 fişeklerle ilgili kendi sitelerinde en ufak bir bilgi yok.acaba başka yerde mi üretim yapılıyor diye düşünüyorum. Her sene samsundaki bayilere yeni parti geliyor. Devamlılığı var. Kutusu falan orjınal duruyor. Fişek performans olarak Berkay kardeşimin dediği gibi gayet güzel ama basınçlı sert bir fişek. Eski tüfeklerde kullanmanızı tavsiye etmem. Standart 34 gr mirage gayet dengeli yumuşak ama 34 gr jk6 hissedilir derecede basınçlı. Kış avlarında avantajı var ben birkaç kutu kullandım olumlu sonuç aldım. Ama standart mirage 34 gramı daha çok tercih ediyorum. Çok başarılı bir fişek. Huğlu nitro tüfeğime stoeger extra full şok taktığımda 34 gr 5 no standart mirage ile inanılmaz mesafelerden avlar aldım.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2015, 11:45:43 »
Öğrendiğim bilgilere göre Rc 35 gram jk6lar ve Rc nin tüm jk6 lari full seri üretim non stop olarak uretiliyormus ve jk6 hakkımda bilgi sahibi almak isteyen insanlar varsa şunu söylemek isterim en hızlı barutlardan biridir aşırı hızlıdır 30 metrede bile çok az önleme vermeniz  gerekmektedir ben şimdi armer den 4 kutu aldım biraz zaman daha geçsin yanına ekstra olarak lambro blue düşünüyorum saygilarimla

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2015, 11:46:27 »
ergin bey merhaba. jk6 fişekler gerçekten kışın iş görüyor mu? ben hiç denemedim. tüfek vursan 92a. bu zamana kadar b&p f2 ve blue sezonun en soğuk zamanları kullandığım fişekler oldu. 34 gr üstünü hiç kullanmadım. jk6 lar çok konuşulan tartışılan fişekler. eğer artısı varsa denemek isterim.
Son yazdığım iletide var

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2015, 12:00:31 »
Huğlu pozede mirage jk6 34 gr 4 no ördeklere atış imkanım 3 sene oldu 12 ördek görmüşüzdür babamla o gün nefret ettim ve bidaha kullanmadık hala var 1 kutu atmıyorum huğlu pozeyi sevmiyor O0
1995 bergama izmir