Gönderen Konu: Huglu Koop tesekkurler  (Okunma sayısı 2579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huglu Koop tesekkurler
« : 23 Ağustos 2015, 00:07:34 »
103 ce tufegimle 15 -16 agustos ilk kez avlandim tufek gayet guzel ve oturakli vurusu yakisi ejektorler selektor sorunsuz calisiyor; ufak bir sorunum oldu acma mandali sert zor aciyorum 18 agustos sabahi mng kargo ile karsi odemeli icine  sikayetimi yazarak huglu koop gonderdim; 22 agustos sabah mng kargo ile ucreti odenmis ve sikayetim gayet basarili bir sekilde giderilmis olarak tarafima gonderilmistir.. Buradan emegi gecen Huglu Koop calisanlarina tesekkur ederim ...
1978 istanbul

Çevrimdışı Talat YILMAZ 46

• *
  • çifte hastası
Ynt: Huglu Koop tesekkurler
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2015, 18:18:02 »
tüfeğiniz hayırlı olsun  . gerçekten  kullanıcısıyla  direk ilgilenen  huğlu koop'a teşekkürler
  • Huğlu 202B 12 cal 71&76 1-3 fix
Talat YILMAZ 
 K.maraş   1991

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2015, 19:03:03 »
Tesekkurler arkadasim guzelide senin olsun..
1978 istanbul

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2015, 09:01:38 »
Adamların hizmeti güzel Allah var . değer veriyorlar. hayırlı olsun tüfeğiniz.
1979 Istanbul

Çevrimdışı Kemal KAYAN

• *
  • SETTER
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2015, 10:02:45 »
En iyi tüfek servise gitmeyen tüfektir... En iyi firma servisine en az tüfek gelen firmadır...
  • Akus Estate SxS
  • Akus Hunter Deluxe O/U
  • Beretta A400 Xplor Unico Semi Auto
  • Fabarm Imperator Pump Action
  • Sarsılmaz Sar 9 (9x19mm)
  • English Setter (Radentis)

Balıkesir/Erdek 1981

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2015, 01:19:57 »
Tesekkurler arkadaslar bu sezon basinda 5 gun gibi kisa bir surede sorunumun giderilmesi ve pazar gunu olan tek av gunume yetistirilmesi beni gayet memnun etti.
Ayrica hic kimse tufegi servise gitsin istemez 😊 velevki giderse netice onemli haticeye bakmiyoruz..
1978 istanbul

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2015, 09:39:25 »
Kemal Bey . Haklısınız en iyi tüfek servise gitmeyen tüfektir. Beretta , Winchester , Perezzi , Benelli v.s yine diğer firmalar hata yapıyorlar servis açarak yazıktır ya o kadar elemana maaş vermeleri vallahi . aslında bu firmalara bir yazı yazmak gerek servislerini kapatsınlar. çok mantıklı bence  :D
1979 Istanbul

Çevrimdışı Kemal KAYAN

• *
  • SETTER
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2015, 10:33:44 »
Kemal Bey . Haklısınız en iyi tüfek servise gitmeyen tüfektir. Beretta , Winchester , Perezzi , Benelli v.s yine diğer firmalar hata yapıyorlar servis açarak yazıktır ya o kadar elemana maaş vermeleri vallahi . aslında bu firmalara bir yazı yazmak gerek servislerini kapatsınlar. çok mantıklı bence  :D

Her firmanın servisi olacak tabi.. Satılan tüfek sayısı ve tamire gelen tüfeklerin oranı herşeyi belli eder.. Burda gülücük mülücük atıyosunda asıl komik olan, sıfır alınan bir tüfeğin ilk denemede tamirata gitmesi :)
  • Akus Estate SxS
  • Akus Hunter Deluxe O/U
  • Beretta A400 Xplor Unico Semi Auto
  • Fabarm Imperator Pump Action
  • Sarsılmaz Sar 9 (9x19mm)
  • English Setter (Radentis)

Balıkesir/Erdek 1981

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2015, 10:56:19 »
Aslında burdaki durum pek arızaya benzemiyor.Kul yapısı ufak tefek kusurların olması normal.Gönül isterki olmasın ancak oluyor.Hemen hemen her markada bu şikayetler var.

Burada şöyle bir durum söz konusu.Kalite kontrol  işlemleri malesef yetersiz.Bu gün iyi bir çifte 1500 tl nin altında yok.Oda başlangıç bandı.
Hiçte azımsananayacak bir rakam.Ülkenin ekonomik şartları göz önünde bulundurulunca.Hal böyle olunca  üreticilerin bence biraz daha özenli davranması gerekiyor.

Memleketim avcısını sağmalı inek gibi görmek hiç te hoş olmuyor......
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Kenan ÇITAK, Zekeriyya TEKiN

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2015, 18:30:39 »
Kemal bey ufak bi sorundu biz istemeyerek dussek bir ariza olussa gondermek zorunda kalsak yapilan islemin ve surenin ve sorunun giderilmesi adina magdur etmeden yapilan hizmetten bahsediyorum 7000 tl verip beretta da alabilirdim ama beretta servise hic gitmiyormu veya gittiginde nekadar sure icerisinde geliyor bilmem ama tercihim yerliden yanaydi sorunmun kisa surede cozulmesi tuketici memnuniyeti adina iyi bir durum kabul etmek lazim..
1978 istanbul