Gönderen Konu: Mrb 2 3 ay once sikayet edildim mahkemem var, simdi tufek alsam hakim gorur mu?  (Okunma sayısı 2318 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Haneye silahli tecavuz diye sikayet edildim silah vardi diye ifade vermisler, ama aslinda ben konusmaya gitmistim kavga cikti bir kac tane vurdum onlarda bize vurdular, ben korunmak icin yizsiz av tufegi alicam, mahkemede hakimler falan bunu gorul sorar mi? Bekleyipte almak mumkun degil cunki mahkemelerin ne zaman sonuclancagi belli olmaz yillar surebilir bilirsiniz ya kacak alicam ya ruhsatli ama iste ruhsatli alirsam bu mahkemede bana bir sorun cikarir mi?
1994 ANTALYA

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Selamlar veli bey
Maalesef devam eden davanız varken ruhsat alamazsınız.  Dava sonuçlandıktan sonra temyize gitmezse mahkeme sonucu kesinleşir. Mahkeme şerhini yani sonucunu alarak ruhsat için başvurabilirsiniz.
Ama 3-4yılı bulur mahkemenin sonuçlanması.
Saygılar
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hocam ben ilk karakola ifademi verdim hala alma şansım varmıdır?
1994 ANTALYA

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Daha Dava açılmamışsa ikametgahını başka bir ilçeye aldırıp o ilçenin karakolundan şansını deneyebilirsin.
Ama ifade verdiğin yer hayatta vermez ruhsatı.
Http://www.turkiye.gov.tr adresinden hakkında dava açılmışmı öğrenebilirsin. Eğer bu sitede hakkında açılmış dava görürsen hiç ruhsat işlerine bulaşma. Vermezler.
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Daha Dava açılmamışsa ikametgahını başka bir ilçeye aldırıp o ilçenin karakolundan şansını deneyebilirsin.
Ama ifade verdiğin yer hayatta vermez ruhsatı.
Http://www.turkiye.gov.tr adresinden hakkında dava açılmışmı öğrenebilirsin. Eğer bu sitede hakkında açılmış dava görürsen hiç ruhsat işlerine bulaşma. Vermezler.
"Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." yazıyor "https://www.turkiye.gov.tr/davalarim" sayfasında, ifade verdiğim karakolla bir işi oluyor muydu bu ruhsatın?
1994 ANTALYA

Çevrimdışı Veli ÖZARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hani alabilsem bile hakim bunu görüp bu ne demez değil mi?
1994 ANTALYA

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Doğuda terörist elinde Kalaşnikofla gezer batıda garibanlar altı üstü av tüfeği alabilmek için kırk takla atar.Yazık.
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
"Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." yazıyor "https://www.turkiye.gov.tr/davalarim" sayfasında, ifade verdiğim karakolla bir işi oluyor muydu bu ruhsatın?

veli bey
dava açılmamışsa sorun çıkacağını düşünmüyorum. çünkü polisin ilk baktığı yer uyap oluyor. sizde temizse sıkıntı çıkmaz.
benimde 7 yıl önce açılan  "Basit Yaralama, Hakaret, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" suçlarından sonuçlanmış cezası bitmiş davam var.  2 aydan beri ruhsat almaya çalışıyorum. vermemek için ellerinden geleni yaptılar. umarım sen kolay alırsın.

http://avlakforum.com/forum/hukuk-kosesi/7-yil-onceki-olay-yuzunden-emniyetin-ruhsat-verirken-katil-muamelesi-yapmasi/

saygılar
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 16:02:17 Gönderen: Tahsin SER »
1982 Kocaeli