Gönderen Konu: Sınırsız internet yalanı  (Okunma sayısı 2729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Sınırsız internet yalanı
« : 21 Ağustos 2015, 21:57:33 »
Arkadaşlar piyasadaki internet paketlerinin bazıları kotasız satılıyor biliyorsunuzdur. Sınırsız internet falan diyorlar. Oysa bu yalan. Basbayağı sınır koymuşlar. Çünkü adil kullanım kotası dedikleri bir şeyi içeriyor bunlar. Belli bir miktarın üzerinde kullandığınızda aktarım hızı önemli şekilde düşüyor ve ay sonuna kadar bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Lakin bu paketlerin içeriğinde bu "adil kullanım kotası" dedikleri şart görünmüyor. Hatta vaadettikleri hızlar bile gerçekleşmiyor ama o da ayrı konu.

Şimdi bu hususun değiştirilmesi talebiyle müracaat edecek birileri imza kampanyası düzenlemişler.

https://www.change.org/p/l%C3%BCtfi-elvan-internet-fiyatlar%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BClmeli-ve-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmal%C4%B1

bilginize..
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Ertuğrul GÖRÜŞÜK

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sınırsız internet yalanı
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2015, 22:02:47 »
Aslında sınırısız derken download miktarı açısından  söylüyorlar ama belirli bir indirme yapınca hızı düşürüyorlar mesela benim biraderin hız kotası 10gb idi ve çok az olduğu için  hız 25mb ten 3 mbe düşüyordu.Biraderi gazladım biraz ara kotamı artırın yoksa  iptal ettireceğim  de dedim.Veee şu an 75 gb kotamız var :D indir indir bitmez.Tavsiye ederim.(Süperonline)
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 22:05:07 Gönderen: Hakan ATASOY »
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2015, 22:28:02 »
Kolayı var.benim paketi 8 megavat sınırsız diyor.50 gb kadar.ben geçen ya baktım 68gb kullanmışim ondan öncekiler de aynı 75gb kullandığım oldu hızda düşüş  yok.neden derseniz internet dolandırıcılık maneger.kullaniyorum lisanslı. Bütün video dosya vs indiriyorum.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2015, 22:50:10 »
Kolayı var.benim paketi 8 megavat sınırsız diyor.50 gb kadar.ben geçen ya baktım 68gb kullanmışim ondan öncekiler de aynı 75gb kullandığım oldu hızda düşüş  yok.neden derseniz internet dolandırıcılık maneger.kullaniyorum lisanslı. Bütün video dosya vs indiriyorum.
Yani kotayı aştığınız halde hız düşmüyor mu? Benim şimdilik bir sefer başıma geldi. O da geçen ay. Bir sayfaya yönlendirildim ve hızın 3 mb/s düştüğü konusunda bilgilendirildim. Sınırsız diye aldık, al sana sınırsız. Bu adil kotayı da öylece öğrendim. Ve bir de linkini verdiğim imza kampanyasını da. Hak verilmez alınır derler. Hakkımızı alacağız inşallah.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2015, 22:53:04 »
Eskiden ttnet kullanırdım hızım  akkye rağmen hiç düşmezdi ama süperonline öyle değil.
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Kenan ÇITAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2015, 22:55:55 »
Sabit hizli internet satisi iki yildir yok arkadaslar hepsinde adil kullanim kotasi var sonra hizlar 3 mb e duser bide hizlar gezicidir yani 16 mb internet aldiginizda hiziniz aslinda 3-16mb arasidir santrale olan uzakliginiza ve size gelen ana hat kablosu ve bina icindeki kablonun kalite ve yipranma durumuna gore farkliliklar gosterebilir. Tuketiciye duzgun durust bilgi veren satici bulmak cok zor malesef benim gibi satamazsiniz sonra 😊😀saygilar
1978 istanbul

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2015, 10:12:11 »
vahşi kapitalizm yalandolanı....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2015, 15:03:06 »
Ben İZMİR KARŞIYAKA ŞEMİKLERde oturyorum hız 1.7 yi geçmiyor diye 23 ay ttnetle kavga ettim en sonunda
abonelikleri iptal ettim
Adam bana diyor bilgisayardan donanımdan 8 çekirdekli amd işlemci 16 gb ram 120 gb ssd hard disk olan bilgisayarın
donanımında problem varmış sonra modem dedi 4 tane modem var sonra çevirdi telefon hattı daha yeni ben kabloyu degiştirdim
sonra bir daha çevirdi elektrik dedi ne alakaysa
En sonunda itiraf etti bir teknisyen arkadaş benim evle ttnetin santrali arasında 27 km kablo varmış bir sürüde ek
Bu saatten sonra superonline fiber harici eve abonelik almam
Dernege ttnetten internet baglattık gelin görün rezilliği zırt pırt kopuyor oradad aynı masalları anlatacaktılar anlattırmadık ama rezillik devam ediyor
  • YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2015, 21:55:27 »
Yani kotayı aştığınız halde hız düşmüyor mu? Benim şimdilik bir sefer başıma geldi. O da geçen ay. Bir sayfaya yönlendirildim ve hızın 3 mb/s düştüğü konusunda bilgilendirildim. Sınırsız diye aldık, al sana sınırsız. Bu adil kotayı da öylece öğrendim. Ve bir de linkini verdiğim imza kampanyasını da. Hak verilmez alınır derler. Hakkımızı alacağız inşallah.
evet volkan abi  İdm Deneme sürümünü  yüklü  kullan hızı hisset. Birde izlediği seyrettiği bütün  videoları üstünde direk indirme tuşuna bastığınızda anda iner. 3mgb hız 6 kadar çıkar.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2015, 22:00:51 »
Sabit hizli internet satisi iki yildir yok arkadaslar hepsinde adil kullanim kotasi var sonra hizlar 3 mb e duser bide hizlar gezicidir yani 16 mb internet aldiginizda hiziniz aslinda 3-16mb arasidir santrale olan uzakliginiza ve size gelen ana hat kablosu ve bina icindeki kablonun kalite ve yipranma durumuna gore farkliliklar gosterebilir. Tuketiciye duzgun durust bilgi veren satici bulmak cok zor malesef benim gibi satamazsiniz sonra 😊😀saygilar
Doğruyu bilmek istemeyen kendi kaybeder.

evet volkan abi  İdm Deneme sürümünü  yüklü  kullan hızı hisset. Birde izlediği seyrettiği bütün  videoları üstünde direk indirme tuşuna bastığınızda anda iner. 3mgb hız 6 kadar çıkar.
Teşekkür ederim, bunu bir deniyeyim.
1968