Gönderen Konu: HUĞLU NİTRO BEAST  (Okunma sayısı 2713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih KARABÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HUĞLU NİTRO BEAST
« : 20 Ağustos 2015, 23:12:28 »
HAYIRI GÜNLER SAYIN AVCI ARKADAŞLAR NİTRO KULLANICISIYIM ŞUANDA NİTRO KULLANICI OLAN VARSA TÜFEĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ YAZABİLİRMİ
1992 KARABÜK

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU NİTRO BEAST
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2015, 12:04:58 »
Sola atma hariç güzel tüfek
1979 ankara

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2015, 13:01:36 »
Benimde bir aralar gözlem yaptığım bir tüfekti ve bu konu hakkında daha çok bilgi almak istiyorsanız veya görüş ifadesi almak istiyorsanız verdiğimde linkte var ; http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/huglu-nitro-beast-icin-gorusleriniz/
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2015, 19:37:29 »
Kullanıcısıymışsınız siz de yorum yaparsanız faydalı olabilir.
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Cemal MADEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2015, 21:28:09 »
Huğlu Nitro Beast imi sola atma problemi için fabrikaya gönderdim.Geldi bu sefer de fişek sıkıştırma vb nedenlerden dolayı tekrar geri gönderdim ve tüfeği iade ettim...Huğlu Nitro ile ilgili yorumlar http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/ bölümünde mevcut...
  • Hatsan Supreme Combo 61/71
1972 ANKARA (SİNOP)

Çevrimdışı Fatih KARABÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2015, 20:01:07 »
2014 YILI YAZ AYLARINDA NİTRO TÜFEĞİNİ BAYİDEN ALDIM İŞ NEDEYİLE TÜFEĞİ ELİME ALAMADIM BU SENE 2 AY ÖNCE FALAN TÜFEĞİ DENEDİM YARIM METRE CİVARI SOL ATIYOR FABRİKAYI ARADIM VE GÖNDERMEMİ İSTEDİLER GÖNDERDİM 2 HAFTA İÇİNDE ELİME GELDİ MEKANİZMA DEĞİŞMİŞ VE BOYASIZ Bİ MEKANİZMA TAKILMIŞ TÜFEKLE ATIŞ YAPTIM VE TÜFEK 1 TANEDEN FAZLA ATMIYOR TUTUKLULUK YAPIYORDU ARADIM TEKRAR GÖNDERMEMİ İSTEDİLER GÖNDERDİM 1 AY SÜRE ZARFINDA ELİME ULAŞTI ORJİNAL MEKANİZMASI TAKILMIŞ DENEME ATIŞLARINI BUGÜN YAPTIM VE YARIM METREDEN FAZLA SOLA ÇEKİYOR İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SOLA ATMA PROBLEMİ OLMASA GÜZEL TÜFEK İLGİLENEN ARKADAŞLARA BİLGİ AMAÇLA YAZMAK İSTEDİM SAYGILAR
1992 KARABÜK

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2015, 20:35:03 »
2014 YILI YAZ AYLARINDA NİTRO TÜFEĞİNİ BAYİDEN ALDIM İŞ NEDEYİLE TÜFEĞİ ELİME ALAMADIM BU SENE 2 AY ÖNCE FALAN TÜFEĞİ DENEDİM YARIM METRE CİVARI SOL ATIYOR FABRİKAYI ARADIM VE GÖNDERMEMİ İSTEDİLER GÖNDERDİM 2 HAFTA İÇİNDE ELİME GELDİ MEKANİZMA DEĞİŞMİŞ VE BOYASIZ Bİ MEKANİZMA TAKILMIŞ TÜFEKLE ATIŞ YAPTIM VE TÜFEK 1 TANEDEN FAZLA ATMIYOR TUTUKLULUK YAPIYORDU ARADIM TEKRAR GÖNDERMEMİ İSTEDİLER GÖNDERDİM 1 AY SÜRE ZARFINDA ELİME ULAŞTI ORJİNAL MEKANİZMASI TAKILMIŞ DENEME ATIŞLARINI BUGÜN YAPTIM VE YARIM METREDEN FAZLA SOLA ÇEKİYOR İADE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SOLA ATMA PROBLEMİ OLMASA GÜZEL TÜFEK İLGİLENEN ARKADAŞLARA BİLGİ AMAÇLA YAZMAK İSTEDİM SAYGILAR

Çok üzücü Allah kolaylık versin.
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

Çevrimdışı Fatih KARABÜK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2015, 23:28:41 »
Çok üzücü Allah kolaylık versin.

GERÇEKTEN ÖYLE HUĞLU FİRMASINA ARTIK ADIM ATMAMAK LAZIM
1992 KARABÜK