Herkese hayırlı mutlu bayramlar
En sonunda meca double impact tek kurşunu denedim. Hani şu ortası bakır kaplama bilyeli olanlar.
Meca rifled slug ile pek farkı yok. Sanki biraz daha sert patlıyor, daha çok ses yapıyor gibi. 50 m kütüğe atışlarda kurşun tamamen deforme olup yapışırken ortasındaki bilye hiç bozulmuyor, kütüğe daha çok saplanıyor, daha derine giriyor.
Fişeklerde yırtılma, kopma yok.
Yine de alışkanlık, meca rifled slug ı tercih ederim.
Meca rifled slug ile aralıksız 15 kurşun attım. Peşpeşe sadistçe belki 10 saniyede hepsini yaktık. Sonunda 15. fişek patladı, boş kovan namluda kaldı. Birkaç kez mekanizmayı zorladım, sonunda çıktı. Artık ya kovanın metal kısmı şişti, ya tüfeğin namlu yatağı. Birşeyler oldu ama kime yüklensem bilemedim. En iyisi kendime suç bulmak ) Rsx2 ile 700-800 atışta ilk kez sorun yaşadım.
Bu arada antolia fişeğe de bayilere de bir çift lafım olacak. Kendi bayim dahil heryerde diğer markalarda zaman yokken meca tek kurşunların fiyatı artmış. Başlık açıldığından beri bu 2 oldu. Burdan takip eden bazı ticari arkadaşlar uyanıklık yapıyor gibime geldi. Aman diyorum, aman. Meca meca dedik önerdik sonra nazar değmesin.