merhaba arkadaşlar abiler ben yavru demirçinik
babam resim koy dedi haliyle konuyu da baştan sona okudum...
izmirde demiryolu şirketinde (izban) elektrik elektronik teknikeriyim babamın üyeliğinden bende katılırım artık forumlara...
benim değinmek istediğim konu tanıtım, reklam ve teknik bilgi eksikliği...
gerek mühimmat üreticileri gerek silah üreticileri bu konulara pek özen göstermiyorlar...
konu meca olduğu için oradan devam edicem ama hepsi için geçerli...
1.balistik bilgisi varmı?
yok... ağırlığı belli namlu çıkış hızı belli... elimizdeki tek bilgi kaynağı şahin ustanın deneyleri...
50m de hızı ne kadar düşmesi ne kadar 100m aynı 150 200 belki 300 böyle bir grafik var mı?
barutun tamamı kaç cm namluda yanıyor bu biliniyor mu?
hiç sanmıyorum...
2.test videoları varmı?
yok... yaparsın bir test düzeneği bütün değerleri test edersin muadil ve rakipleriyle karşılaştırırsın ve paylaşırsın... bizde seyrederiz deneriz video çeker paylaşırız yorumlarımızı yaparız...
ama öyle amatör işi değil. (şahin usta ve diğer arkadaşlar lafım size değil) yanına bir kameraman al 20 kutu sıkı al tenekeye at tahtaya at nerede kaldı profesyonellik... ürünleriniz 10 numara olabilir ama büyük şirketlere yakışmayan işler bunlar hepsi için geçerli kimse kusura bakmasın...
eğer bu dediğim testler yapılıyorsa niye bizimle paylaşılmıyor?
şimdi herkes diyecek ki kolay işler değil bunlar...
aslında kurulacak sistem o kadar kolay ve ucuz ki nasıl olacağını size anlatığım da sizde bana hak vereceksiniz koskoca şirketlerin bu işe ayıracak 10.000 tlsi yok mu? hemde bir kereye mahsus kurulum. sonra bütün ürünlerini test et...
vallahi param olsa sistemi ben kuracam türk avcılarına hediye edicem...
hemde bu değer bireysel yapmak isteyenler için çok daha düşük 2000-3000 tl arası
biraz fazla uzadı gibi....
yanlış anlaşılmasın ticari bir kaygım yok
bende sadece kullandığı ürünün ne olduğunu bilip hakkını vermek isteyen bir avcıyım...
burada bitireyim test sistemi için bir dosya hazırlayıp paylaşacam...
saygılarımla yavru demirçinik (mehmet)