Bu kurşunun fabrikasına ortak değilim. Benim burada zerre kadar çıkarım yok.
Sadece yerlide isabetli, hızlı, hafif olmasına rağmen iyi penetre eden, iyi mantarlaşan güzel bir kurşun. Ben bunu deneye deneye öğrendim. Arkadaşlarda aynı para yerli kurşunda kaliteyi kullansın istedim. 1,5 sene önceye kadar kullandığım yerli kurşun başka bir firma idi lakin keşke kurşunu bozmasalardı. Kendilerine de söyledim ama oralı olmadılar. Kendileri bilir.
Ben denemeden test etmeden bu öyledir iş yapar yada yapmaz demem. Kurşunun basit yada profesyonel hız, isabet, penetre, mantarlaşma, uzak mesafede düşme hepsinin denemeleri yine bu başlık altında var.
Domuza gelince hızlı, isabetli ve takla atmamasına rağmen, penetrasyonu diğerlerine göre bir nebze daha iyi olup çok iyi mantarlaşmasına rağmen bu kurşun için domuz kurşunudur diyemem hiç de demedim.
Lakin bu sene domuz avında kullanacağım kurşun bu kurşundur. Kurşunu domuz üzerinde deneme şansım olursa o zaman neticeyi yazarım ancak. Ama bu kurşunu domuz üzerinde deneme şansı olan A.Veli DEMİRÇİNİK abimiz var onun görüşü olumluydu.