Gönderen Konu: TEŞEKKÜRLER...MÜCADELE EDİLİNCE İSTENEN ALINIYORMUŞ...  (Okunma sayısı 1204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
TEŞEKKÜRLER Avcı Serhat Çelebioğlu.. Ersin Düzyol....

Arkadaşlar....
Av açıldı Avbis çileside onunla beraber başladı....
Sistem ağır aksak işliyor ama insanı çileden çıkarıyor...
Siteme girmek zaten çok zor girdiğin zamanda avlaklarda kota olmaması kimi avlakların hiç olmaması insanı deli ediyor...
En çok konuşulan ve avcı arkadaşlardan en çok şikayet alınan illerden birisi Sivas ili..Ben ve ekibim keklik ve bıldırcın avında genelde bu ilde avlanıyoruz...Bu yılda bıldırcın avını Sivas ili Durdulu avlağında açmak için gün sayıyorduk...kotalar açıklanınca şok olduk...Yıllardır bıldırcın avlağı olan yerde SADECE KEKLİK KOTASI vardı...Açılışa bir kaç gün kala Ersin DÜZYOL'un yazısını okudum...Sivas ili ile ilgili sorunların aşılmaya kota olmayan yerlede kota bıldırcına kapalı olan yerlerinde açılması için SİVAS ORMAN ile görüşüldüğü yazısı....
bunun üzerine    Avcı Serhat Çelebioğlu   abim ile iletişime geçtim...O ve Ersin Düzyol başkanın çalışmaları sayesinde bıldırcın kotası olmayan avlakğa bıldırcın kotası verildi....Bu durumdan çıkarılacak sonuç MÜCADELE EDİLİNCE İSTENEN ALINIYORMUŞ.....
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

The following users thanked this post: Süleyman AYDIN, Serhat ÇELEBİOĞLU, M.Ali AKDAĞCIK, Harun KOCA

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: TEŞEKKÜRLER...MÜCADELE EDİLİNCE İSTENEN ALINIYORMUŞ...
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2015, 21:51:49 »
Ben elimden ne geliyorsa her daim yaptım yapmaya da devam edeceğim Sevgili Mustafa Özkol.Yeter ki sorunların çözümü aşamasında bir olalım. Gerisi kolay. Herkes üzerine düşeni yapsa inan sorunlar en asgati seviyeye inecektir. Saygılarımla gerçek avcılara telefonum 24 saat açık.

The following users thanked this post: Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: TEŞEKKÜRLER...MÜCADELE EDİLİNCE İSTENEN ALINIYORMUŞ...
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2015, 11:40:54 »
Ben elimden ne geliyorsa her daim yaptım yapmaya da devam edeceğim Sevgili Mustafa Özkol.Yeter ki sorunların çözümü aşamasında bir olalım. Gerisi kolay. Herkes üzerine düşeni yapsa inan sorunlar en asgati seviyeye inecektir. Saygılarımla gerçek avcılara telefonum 24 saat açık.

seni seviyoruz serhat bey,..

mersinden saygı sevgi ve en derin selamlarımla,...

kendice bir garip ''avcı''.
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN