Merhaba forum sakinleri. Aranıza katılalı yaklaşık 1-2 ay oluyor.
Epeydir, (yaklaşık 6 ay) yarı otomatik, kinetik bir tüfek araştırıyordum. En pahalısından, en ucuzuna kadar hemen hemen her marka ve modeli inceledim. En son seçeneklerimi 3 e kadar düşürdüm. Bunlar;
1. Akdaş AK 212 S
2. Stoeger M3000
3. Ata Neo Sentetik
Ürünlerin hepsini bayilerde inceledim.
Stoeger'in tetik çekme mesafesi uzun, silah ise ağır geldi. Ayrıca yüksek bant hoşuma gitmedi.
Ata Neo hakikaten güzel ve dengeli bir silah. Hem yüzlenmesi, hemde ağırlığı iyiydi.
Akdaş AK 212 ise tam manasıyla benim için yapılmıştı sanki. Tüfekle aramızda bir sinerji oluştu diyebilirim
Bu forumda Akdaş ile ilgili kullanıcı yorumlarının genelde olumlu olması ve firma yetkililerinin foruma üye olup müşterilerin soru ve sorunlarına olumlu yaklaşımları ile fiyatında oldukça makul oluşu, beni Akdaş AK 212 S sahibi yaptı. Tabi her şey nasip. Uzun zamandır hatsanın dynamic modelini bekledim. Bir türlü çıkmayışı ve fiyatının da 1.850,00 TL civarında olacağını bizzat telefonda kendilerinden öğrenmiş olmam, hatsandan caymama neden oldu. Dediğim gibi her şey nasip. Bizim paramızın onlara, onların tüfeğinin de bize nasip olacağı varmış... ALLAH cümleye ve bize kaza bela vermesin, kötü gün göstermesin İnşallah...
Tüfeği alır almaz bir kutu 30 gr. Sterling ardından da bir kutu zuberin 24 gr. trap fişeğinden attım. 24 gr. da desteksiz atışlarda bile banamısın demedi. Bu yüzden tüfeği çok sevdim.
Tüfek çok şık bir taşıma çantası ile birlikte geliyor. Çantanın rengi ve AKDAŞ arması çok hoş görünüyor. Ayrıca orta boy bir asma kilit takılabilecek şekilde iki yana açılan fermuar yapmışlar.
İşte bir kaç resim...
-
resim upload servisleri-
resim upload servisleri-
yükle resim-
gif upload-
jpg upload-
bmp resim yükle-
resim upload-
jpg upload-
resim yülke-
jpg upload-