adem kardeşim evvela merhabalar,
2 yıl evveli o tufaya bende düştüm yakın kalkan kekliğe 5 no 32 gr remigton çakmasını kullandım bayi ısrarı ile almıştım attım şöyle düştü attım böyle düştü diye 21 tl için değermi buna allahtan bir paket almıştım,.. bayinin biletini kestim şikayetimide ilettim velakin aladağlardan serin ,''ben çok av vurdum'' gibi kelimelerle savunmada iyide ben bu fişekle vuramadım normal mesafede kalanlarıda kayada denedim saçma sapan dağılımı vardı. ben sürdüğüm atıda gittiğim yoluda biliyorum ilk sefer av yapmıyorumki o merada,..
20 metrede iyi cansız aldığım hayvanı biraz açıldımı aram bi türlü alamaz oldum tek keklikle döndüm o gün en acemi arkadaşlarım limit doldurdu ben baka kaldım.
o gün bugündür tövbe dedim her konusu açıldımı anlatırım çakma remigtonu. es aşkıma devam rc spei / rc s4 gerisi boş bana istikrarı elden bırakmıyor kolay kolay yaptığım avlarda beni tatmin ediyor arkadaşlarında dediği gibi en iyi notu bizler tüketici olarak veriyoruz yaşamadan olmuyor işte geçmiş olsun ne demeli bilmem ama biz millet olarak sahtecilik ve kandırmaya meyyilli bir toplumuz paragözler ve gözünü hırs bürüyenleri eğitemezsek bu böyle gider ne ticari nede insani ahlak kalmaz bu güne şükür her geçen zaman dejenerasyon yolunda hızla çığ gibi büyüyerek yol katediyor bu konularda,..
rabbim biz türk milletini, kötünün kadının ve şeytanın şerrinden korusun.
mersinden sevgi saygı ve enderin selamlarımla.