bu tür ağır derecede itham edici ve suçlayıcı karalayıcı yıkıcı yorumları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum . . heleki bu firma huğlu ise . heleki zan altında bırakılan tüfekler poze veya çifte ise . .
çocukluğumdan beri pek çok tüfek kullandım . huğlu , türkiyede başa oynayan bir kaç firma arasındadır . ve benim bildiğim ve kullandığım tüfekleri gayet sağlam ve kullanışlıdır . herhangi bir firmaya karşı ne sempatim var nede antipatim . ama ufak sorunlar karşısında bu kadar ağır şekilde itham edilmesi hiç hoş ve yakışık değil . . .
yıllardır imalat ve üretim yapan , hem içeriye hem dışarıya ihraç eden bir firma hakkında bu kadar yakışıksız ve hoş olmayan ifadelerin kullanılmasınıda hiç hoş karşılamıyorum . ilk önce iğneyi kendimize batıralım , sonra çuvaldızı başkasında kullanırız . .
ürün hatalı olabilir . servis denilen bir şey var . her arızalanan malı , herhangi bir firma hemen değişiyormu . veya siz değişeni gördünüzmü . tv , cep telefonu , pc aldınız buzdolabu vs vs aldınız , arıza yaptı . hemen değişiyorlarmı ? veya hemen değişim yapan firmalar varda bizmi bilmiyoruz ?
niye oyle diyosun abicim haksızlık ediyorsun.duygusal bi adamsın duygusallıgı bırak.
çocuk nelerinden taviz verip para biriktirmiş gitmiş hatrı sayılır ısmı olan bı markadan yerli tufek almış.
olanların gerisi ortada.herşeyden önce insanın şevki kırılır morali bozulur.
insanın canından sonra en degerlı seyı parasıdır.
sen bu parayı alıyorsan karsılıgını vereceksin.
hadi diyelim bir kusurun oldu.ve aynı kusur tekrarlandı.o malı değiştireceksin.hatta ustune ozur dıleyıp bir koli fişek hediye yollayacaksın.yok öyle bedava uc köfte elli kurus.millet 3 kurus ekmek parası ıcın on takla atıyor yok öyle tok satıcılık.haksızlıgın karşısındayım hiç haz etmem.
yerliden uzak durun diyorum kızıyorlar ama bu olayları gordukçe diyorumki yerliden kaçın kaçın..!!!
90 model huglu 16 cal çiftem var bayılıyorum cok memnunum.ama artık eski kalite yok yerlide bunu kabullenin ey halkım.
saygılar sevgiler.