Gönderen Konu: Bir Huğlu rezaleti daha  (Okunma sayısı 18966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Bir Huğlu rezaleti daha
« Yanıtla #50 : 25 Kasım 2015, 15:27:33 »
bu tür ağır derecede itham edici ve suçlayıcı karalayıcı yıkıcı yorumları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum . . heleki bu firma huğlu ise . heleki  zan altında bırakılan tüfekler poze veya çifte ise . .

çocukluğumdan beri pek çok tüfek kullandım . huğlu , türkiyede başa oynayan bir kaç firma arasındadır . ve benim bildiğim ve kullandığım tüfekleri gayet sağlam ve kullanışlıdır .  herhangi bir firmaya karşı ne sempatim var nede antipatim . ama ufak sorunlar karşısında bu kadar ağır şekilde itham edilmesi hiç hoş ve yakışık  değil . . .

yıllardır imalat ve üretim yapan , hem içeriye hem dışarıya ihraç eden bir firma hakkında bu kadar yakışıksız ve  hoş olmayan ifadelerin kullanılmasınıda hiç hoş karşılamıyorum . ilk önce iğneyi kendimize batıralım , sonra çuvaldızı başkasında kullanırız . .

ürün hatalı olabilir .  servis denilen bir şey var . her arızalanan malı , herhangi bir firma hemen değişiyormu . veya siz değişeni gördünüzmü . tv , cep telefonu , pc aldınız  buzdolabu vs vs aldınız ,  arıza yaptı . hemen değişiyorlarmı ? veya hemen değişim yapan firmalar varda bizmi bilmiyoruz ?

• SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

The following users thanked this post: İsmail METE

Çevrimdışı Muhsin UYSAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #51 : 25 Kasım 2015, 16:08:50 »
doğukan kardeşim bu tüfeğin akıbeti ne oldu sende sırra kadem bastın?
1992 HATAY

Çevrimdışı Doğukan POYRAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 25 Kasım 2015, 17:51:14 »
Aynı duruyor abi yolladım üst namlu biraz üst vuruyor alt namlu iyi degistirmeye bozmaya gerek yok denilip yolladı şuan namlunun fişek koyulan tarafında yamukluk var okuduğum için üzerine dusemiyorum pek benim hatam olabilecegini düşünüyordum Ahmet Kanyup abiye sorana kadar o fotoğrafları gördü ve fabrikada olmuş dedi ben hiç bir firmayı kötülemek istemem tabiki ama ben bu silahi alabilmek için bazı şeylerden vazgeçtim abi arza üstüne arza tak etti canıma napayım abi öveyimmi ??
1994 Antalya

The following users thanked this post: Emrah TUNCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 25 Kasım 2015, 18:00:45 »
Tekrar söylüyorum saygıdeğer abilerim büyüklerim isteyen herkese belgeli şekilde burda yazdığım her ne varsa ispatlayabilirim ayrıca hemen değişim istemedim 4. 5. Arza olmuş belliki duzelmeyecek değişim istemek benim en doğal hakkım ayrıca karalama lekeleme filan yapma diye bişey yok benim elime ne geçecek burda bu firmayı kotuleyince ben başıma gelenleri dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım saygısızlık yaptiysam tekrardan çok özür dilerim abilerim
1994 Antalya

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Muhsin UYSAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 25 Kasım 2015, 18:29:58 »
dogukan kardesim yanlis ifade ettiysem sen kusura bakma ben sadece magduriyetin giderildi mi diye merak ettigimden sordum..Bende ogrenciyim bir tufek almak icin nelerden vazgectigini tahmin ediyor seni anlayabiliyorum gecmis olsun kardesim uzuldum senin adina..
1992 HATAY

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM, Doğukan POYRAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #55 : 25 Kasım 2015, 18:59:05 »
Estağfurullah muhsin abicim ben sizi kastetmemistim zaten bazı abilerim ticari karalama var diye yazmışlar ben başıma geleni ve Şikayetlerimi anlattım ama ticari karalama yapıyor oldum ilginç ama şurda ovseydik yere göğe sığdıramasaydık bu firmayı tabi farklı olurdu eleştiri kabul edemiyorlar eleştiri almak istemiyorlarsa sağlam is yapsınlar arkasında dursunlar sanada ayrıca teşekkür ederim muhsin abicim :)
1994 Antalya

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM, Emrah TUNCA, Muhsin UYSAL

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 25 Kasım 2015, 21:24:15 »
bu tür ağır derecede itham edici ve suçlayıcı karalayıcı yıkıcı yorumları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum . . heleki bu firma huğlu ise . heleki  zan altında bırakılan tüfekler poze veya çifte ise . .

çocukluğumdan beri pek çok tüfek kullandım . huğlu , türkiyede başa oynayan bir kaç firma arasındadır . ve benim bildiğim ve kullandığım tüfekleri gayet sağlam ve kullanışlıdır .  herhangi bir firmaya karşı ne sempatim var nede antipatim . ama ufak sorunlar karşısında bu kadar ağır şekilde itham edilmesi hiç hoş ve yakışık  değil . . .

yıllardır imalat ve üretim yapan , hem içeriye hem dışarıya ihraç eden bir firma hakkında bu kadar yakışıksız ve  hoş olmayan ifadelerin kullanılmasınıda hiç hoş karşılamıyorum . ilk önce iğneyi kendimize batıralım , sonra çuvaldızı başkasında kullanırız . .

ürün hatalı olabilir .  servis denilen bir şey var . her arızalanan malı , herhangi bir firma hemen değişiyormu . veya siz değişeni gördünüzmü . tv , cep telefonu , pc aldınız  buzdolabu vs vs aldınız ,  arıza yaptı . hemen değişiyorlarmı ? veya hemen değişim yapan firmalar varda bizmi bilmiyoruz ?

niye oyle diyosun abicim haksızlık ediyorsun.duygusal bi adamsın duygusallıgı bırak.
çocuk nelerinden taviz verip para biriktirmiş gitmiş hatrı sayılır ısmı olan bı markadan yerli tufek almış.
olanların gerisi ortada.herşeyden önce insanın şevki kırılır morali bozulur.
insanın canından sonra en degerlı seyı parasıdır.
sen bu parayı alıyorsan karsılıgını vereceksin.
hadi diyelim bir kusurun oldu.ve aynı kusur tekrarlandı.o malı değiştireceksin.hatta ustune ozur dıleyıp bir koli fişek hediye yollayacaksın.yok öyle bedava uc köfte elli kurus.millet 3 kurus ekmek parası ıcın on takla atıyor yok öyle tok satıcılık.haksızlıgın karşısındayım hiç haz etmem.
yerliden uzak durun diyorum kızıyorlar ama bu olayları gordukçe diyorumki yerliden kaçın kaçın..!!!
90 model huglu 16 cal çiftem var bayılıyorum cok memnunum.ama artık eski kalite yok yerlide bunu kabullenin ey halkım.
saygılar sevgiler.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM, Zekeriyya TEKiN, Doğukan POYRAZ, Emrah TUNCA, Muhsin UYSAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #57 : 25 Kasım 2015, 21:58:03 »
Alper abicim sanada çok teşekür ederim aslında anlatmak istediğimi sen benden güzel anlatmışsın ama nedense insanlar bunu anlamak istemiyor sanırım
1994 Antalya

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #58 : 25 Kasım 2015, 22:46:48 »
Öncelikle merhaba değerli abilerim geçen yaz büyük hevesle aldığım Huğlu 103 Ce tüfeğim ilk denememde fişek patlatmadı fabrikaya gönderdim ve 1 ay sonra geri geldi yapıldı denilerek tekrar denedigimde silah yine patlatmiyordu fişeği bu sefer tek fişek patlatmama sorunu yanında yan bantida koptu yine fabrikaya gönderdim ve 1.5 ay sonra elime ulaştı şimdide üst vuruyor ve grupmaninda acayip bozukluk var fabrika yetkilisiyle görüştüm değişim istediğimi söyledim oda bana aynı arzayi 4 kere tekrarlarsa değişim yapabileceklerini söyledi yani yan bandın 4 kere kopması lazımmış cok değerli abilerim acaba böyle birşey varmı yoksa tüketici haklarına başvurup değişim yapabilirmiyim ?? Forumda ilk yazım hatam olduysa affedin abilerim iyi forumlar
Hadise bu değil mi Doğukan Bey? Yazdıklarınıza göre, siz haklısınız. Silahı uzaktan, elinize almadan aldığınızda herhangi bir hatasını görürsek sorgusuz sualsiz iade edebiliyoruz. Yakından görerek almışsak, kusuru olduğunda hemen iade olmuyor ama garanti içinde tamir hakkımız oluyor. Aynı arızadan 4 sefer tekrarlanması gerektiğini sanmıyorum, o çok fazla. Yine de bunlar internetteki tüketici hakları konularında araştırılmalı veya bilen bir hukukçuya danışmalı. Size bunu öğrenip, haklarınızı bilerek peşine düşmenizi öneriyorum.

Öte yandan buradaki üyeler için ithalat öncesi en iyi yerli olan bu markanın özel bir yeri var. Bu özel bir firma. Sahibi hemen hemen tümbir kasaba olduğu için özel. Uzatmak istemiyorum; hataları olduğunu biliyoruz ve üzülüyoruz. Aha bir rezalet, aha bir tane daha diyerek daha dünkü firma denecek kadar eleştirilmesi hoşumuza gitmiyor. Doğrusu bu duygusal olduğumuz noktalardan biridir. Bence de böyle. Bu firma işine devam etmelidir ve gerektiğinde de eleştirmeliyiz. Fakat içinde "rezalet" ve Huğlu'nun birlikte geçtiği cümlelere üzülüyoruz. Elbette kurallar içinde kalmak şartıyla kimseye şunu deyin bunu demeyin demek haddimiz değil. İnşallah sorunlarınız kolaylıkla çözülür. Selam ve sevgilerimle...
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 22:50:28 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Engin TARHAN, İsmail METE, Yusuf SAĞLAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #59 : 26 Kasım 2015, 00:18:37 »
Evet abicim sorunumda tam olarak bu Özür dilerim bir hata olarak ve sinirlenmis üzülmüş ve hayal kırıklığına uğradığım için böyle bir hata yapmış olabilirim elbette bende bu firmayı severek güvenerek almıştım bende istemem yerli bir firmamizin böyle anılmasını ama dedigim gibi bir anlık sinirle bu başlığı açtım bunun için özür dilerim ama problemim çözülmedigi sürece heryerde sorunlarimi anlaticam ve uzak durmalarini söyleyecegim nasil ki memnun kalınlığında üründen burda ovülüyor memnun kalinmadigindada yazılacaktır diye düşünüyorum iyi forumlar saygı değer büyüğüm ve abim
1994 Antalya

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM, Ömer YAVŞAN, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #60 : 26 Kasım 2015, 09:46:57 »
niye oyle diyosun abicim haksızlık ediyorsun.duygusal bi adamsın duygusallıgı bırak.
çocuk nelerinden taviz verip para biriktirmiş gitmiş hatrı sayılır ısmı olan bı markadan yerli tufek almış.
hadi diyelim bir kusurun oldu.ve aynı kusur tekrarlandı.o malı değiştireceksin.hatta ustune ozur dıleyıp bir koli fişek hediye yollayacaksın.yok öyle bedava uc köfte elli kurus.millet 3 kurus ekmek parası ıcın on takla atıyor yok öyle tok satıcılık.haksızlıgın karşısındayım hiç haz etmem.
yerliden uzak durun diyorum kızıyorlar ama bu olayları gordukçe diyorumki yerliden kaçın kaçın..!!!
90 model huglu 16 cal çiftem var bayılıyorum cok memnunum.ama artık eski kalite yok yerlide bunu kabullenin ey halkım.
saygılar sevgiler.

kardeşimizin genç bir arkadaşımız olduğunun farkındayım alper . dediklerindede haklısın , bende bunun farkındayım .  davasında haklıda olabilir , haksızlığınıda iddia etmedim zaten . ama , sadece anlatım şeklinin iyi olmadığını belirtmek istedim . kendiside belirtmiş zaten , bir anlık öfke ve kızgınlıkla yazdığını . bir şeyi anlatmak isterken , değişik değişik ifadelerle daha etkili olunabilir . her zaman doğru kelimeleri seçmekte çok büyük fayda var . . benim demek istediğim bu . yoksa kimseyi kırmak veya incitmek için değil . .

Evet abicim sorunumda tam olarak bu Özür dilerim bir hata olarak ve sinirlenmis üzülmüş ve hayal kırıklığına uğradığım için böyle bir hata yapmış olabilirim elbette bende bu firmayı severek güvenerek almıştım bende istemem yerli bir firmamizin böyle anılmasını ama dedigim gibi bir anlık sinirle bu başlığı açtım bunun için özür dilerim ama problemim çözülmedigi sürece heryerde sorunlarimi anlaticam ve uzak durmalarini söyleyecegim nasil ki memnun kalınlığında üründen burda ovülüyor memnun kalinmadigindada yazılacaktır diye düşünüyorum iyi forumlar saygı değer büyüğüm ve abim

canının sıkıldığı belli doğukan , illakide sıkılır . . ama biraz sabır . . biraz sabır ile her şey haloluyor . . samimi olmakta , karşı tarafı anlayabilmekte , empati yapabilmekte çok büyük fayda var . . her firma sattığı malın arkasında duruyor , sen canını hiç sıkma . . öyle kolay değil bu piyasada ayakta kalabilmek . . inşallah sorunun en kısa zamanda  düzelir . .

« Son Düzenleme: 26 Kasım 2015, 09:54:46 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #61 : 26 Kasım 2015, 09:53:05 »
saygılar sevgiler.
Aslında herşeyi özetlemiş yazı budur tebrikler kardeşim herşeyi anlatmışsın
1953 Kırklareli Lüleburgaz

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #62 : 26 Kasım 2015, 21:00:48 »
Ben tekrar Özür diliyorum abilerim cok haklısınız üslubum yanlış gençliğime verin aslında ben asla saygısızlık yapmak istemedim kötü niyetli bir insanda değilim keşke kendimi daha farklı anlatabilseydim ben sabrediyorum abi tam 1.5 yıldır bu işin sonu nereye varacak onuda bilmiyorum ama bundan sonra daha dikkatli olmaya özen göstereceğim abilerim iyi gunler geçirmeniz dileğiyle
1994 Antalya

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #63 : 26 Kasım 2015, 21:17:15 »
Ben tekrar Özür diliyorum abilerim cok haklısınız üslubum yanlış gençliğime verin aslında ben asla saygısızlık yapmak istemedim kötü niyetli bir insanda değilim keşke kendimi daha farklı anlatabilseydim ben sabrediyorum abi tam 1.5 yıldır bu işin sonu nereye varacak onuda bilmiyorum ama bundan sonra daha dikkatli olmaya özen göstereceğim abilerim iyi gunler geçirmeniz dileğiyle
Doğukan bey niye özür dileme gereği duydunuz. Forumu okudum kimseye kötü sözünüz yok. Sadace sorununuzu dile getiriyorsunuz buda gayet doğal.
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #64 : 26 Kasım 2015, 21:22:07 »
Sen haklısın ve sorunun giderilmesini istemek hakkın. Forumdan takip edebildiğim kadarıyla benzer şikayetler daha önce de olmuştu. Kimi çözümlendi, kimi ne oldu öğrenemedik ama müşterilerini üzdüler, onu biliyoruz. Hata nerede, kimde, hangi görevliler sebep oluyor bilmiyoruz ama bunları çözüme ulaştırmazlarsa kaybedecekler.

Sorunu çözmeye yanaşmazlarsa tüketici mahkemesine başvurmanızı öneririm. İnşallah tez zamanda güzel gelişmeler olur. Selam ve sevgilerimle...
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #65 : 26 Kasım 2015, 21:56:31 »
Emrah abicim yorumlarda biraz elestirildigi için üslubum ve burdaki kişiler yaşça benden büyük ve saygıyı hak eden abilerim olduğu için böyle bir gereksinim hissetim beni saygısız birisi olarak gormesini istemem kimsenin pazartesi inşallah firmaya 5. Kez geri göndereceğim ve iade talep edecegim eğer kabul etmezlerse bu sefer tüketici haklarına başvuracağım sonuçları ne olursa burda tekrardan yazacağım iyi forumlar abilerim
1994 Antalya

The following users thanked this post: Emrah TUNCA, Muhsin UYSAL

Çevrimiçi Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #66 : 27 Kasım 2015, 12:45:28 »
HUĞLU`nun sorunu bana göre kooperatif yapısından ve birtürlü kurumsallaşamamasından kaynaklanıyor,takip edebildiğim kadarıyla bazılarının servisten ve ürünlerden gayet memnun olması ve bazılarınında buradaki örnek gibi tam tersi bir durumla karşılaşması bunun ispatı.Birde üstüne en eski ve köklü firma olması hasebiyle markadan beklentilerde doğal olarak yüksek olunca insanların hayal kırıklığı yaşaması kaçınılmaz oluyor,kurumsallaşmadan tam olarak bir sistem oturtmadan birde üstüne azgın rekabet ortamına girip yüksek adetli üretim yapmaya çalışınca bu sonuçlar çıkıyor maalesef ortaya.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Volkan KÖYDEMİR

Çevrimdışı Nuri ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 29 Aralık 2015, 14:35:13 »
aynı şeyler akdaş 312 se poze de benim başıma geldi üst namlu üst vuruyordu kısacası çok uğraştım olmadı birdaha konyanın yanından geçmem
  • Ata neo
  • akkar altay silver y.o
1973 - Denizli

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN