Gönderen Konu: 7 yıl önceki olay yüzünden emniyetin ruhsat verirken katil muamelesi yapması  (Okunma sayısı 7826 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ümit bey
Yazının tamamını okusan böyle önyargılı yorum yapmayacağından eminim. Yasalar kanunlar izin veriyorsa benim bu ruhsatı alabilmem lazım. Hiçbir memurun kafasına göre vatandaşın işini zorlaştırmaması lazım. Olayın özeti budur. Kendini kanundan öncelikli gören memurlar var. Sorunumuz o.
Tabi siz bulunduğunuz ülkede 2. Sınıf vatandaş olarak görülürsünüz, ona bişey diyemem. Ama biz öz vatanımızda böyle 2 yüzlü muameleyi haketmiyoruz.
Saygılar
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 12:50:50 Gönderen: Tahsin SER »
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Devlet tuttuğunu öpermiş.
Ben 10 sene önce ödediğim cezalarla uğraşıyorum. Yok işlememiş yok kaydetmemiş. Banane yahu. Ben cezamı vaktinde ödemişim. Ah işte, bu ülkede aptallık. Ödeme, 10 sene sonra af çıkar zaten.

En sonunda ruhsatsız tüfek almak zorunda kalmayın.

Bence de verin bir muameleciye. Bazı dükkanlar tüfeği ordan alırsan işlemleri takip ediyor zaten.
Bu arada aslında haneye tecavüzden çok daha büyük ceza alabilirmişsiniz. Adam evine girip bıçak aldıysa siz de kendi evinize girip odun alsaydınız. Aman olan olmuş. Çok geçmiş olsun.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gürkan bey
Maalesef karşınızdaki kişi yenilmenin ve aldığı darbelerin etkisiyle eline bıçak aldıysa,  sizin kaçma şansınız olmuyor. Birden bire bıçağı olan karşı taraf üstün konuma geliyor. Başkası ne yapar bilemiyorum ama ben evine girip elinden bıçağı alma yoluna gittim. Kendi evimin kapısı o an açık olsa eve kaçma şansımda olabilirdi ama kapı kapalıydı. Kaçsam bıçaklanırdım. Ki kocaman bir ekmek bıçağıydı, kesin beni öldürürdü.
Benim amacım konuşmaktı ama saniyeler içinde olaylar bu konuma geldi.
Karakola gidincede bıçaklandım diye ifade verdi. Neyseki tanık bende bıçak olmadığını söyledi ve hastanede oluşan kesiklerin kavgada olmadığına dair rapor verdi ve yırttım.
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Tahsin bey bende 5 yıl önce ruhsatı alırken sizin olaya yakın bir olay yaşadım,benimde sağ gözümde bebekken geçirdiğim hastalık sonucu görme kaybı oluşmuş ve gözümde leke kalmış,hasılı sağ gözümde görme kaybı var gözümdeki leke bakınca görülebiliyor,ruhsat işlemlerime başladım aile hekimime rapor için gittim durumu izah ettim sağolsun doktor raporu verdi,bizim burası jandarma bölgesi olduğu için ruhsat işlemlerimizi jandarmadan hallediyoruz bütün işlemleri tamamlayıp jandarmaya gittiğimde orada bulunan ruhsat işlemlerinden sorumlu görevli bütün evraklarım tam olmasına rağmen gözümdeki lekeyi gözünce ruhsatı vermek istemedi,yok vermem diye ısrar etti hatta bizzat gidip rapor aldığım doktorla sağlık ocağında tartıştı nasıl rapor verirsin diye,ne yaptıysam jandarmadan ruhsat alamadım,sonra polis bölgesinden bir yere ikametimi aldırıp şansımı birde emniyette deneme fikri geldi aklıma,önce emniyetteki ruhsat işlemlerine bakan memurla konuştum durumu olduğu gibi anlattım oradaki memur hiç bir şey olmaz sen raporunu almışsan ben ruhsatı veririm jandarmadaki görevli tamamen ferdi davranmış ve size gıcıklık yapmış dedi sonra ben ikametimi aldırdım evraklarımı hazırladım ve jandarmanın ısrarla asla veremeyiz dediği ruhsatı emniyetten  sorunsuzca aldım.
sonuç olarak isterseniz sizde farklı bir yere ikametinizi aldırın deneyin derim,isterseniz işlemlere başlamadan benim gibi emniyetle gidip önceden konuşun olma ihtimali varsa adresinizi falan aldırın bence olur bir deneyin.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 15:56:12 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Osman bey
1,5ay uğraşıp pes ettikten sonra bende ikametgahımı farklı bir ile aldırıp ruhsatımı alabildim. İnsan üzülüyor ister istemez. Biraz "...ya dalaşma çalıyı dolaş" hesabı oluyor. Ama karşınızdaki memur art niyetliyse bize yapacak bişey kalmıyor.
İstediğimiz kadar haklı olalım polis yada jandarma,  kanunları hatta elinizdeki resmi evrağı bile hiçe sayarak canı istemediği zaman ruhsat vermiyor.
Neyse umarım bu başlık bizim gibi polis ve jandarma tarafından haksız yere av tüfek ruhsatı verilmeyen arkadaşlara yardımcı olur.
Saygılar
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
ooo ne güzel Tahsin bey hayırlı olsun diyelim ozaman.
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

The following users thanked this post: Osman LİMAN

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Doğru, başa gelmeden ahkam kesmek kolay.
Neyse sonunda almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah...
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Teşekkürler osman bey, gürkan bey
Başlıkta bana destek olan avlak üyeleri çok sağolun.
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Hayırlı olsun. Bu işler can sıkıcı hale getiriliyor bazı işgüzarlar tarafından. Kişisel kaprisler yüzünden vatandaş mağdur oluyor. Şimdi o ruhsatı alıp gidip ,vermeyen memurun gözüne sokacan...
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Tahsin SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Teşekkürler osman bey
Ben hep iyi niyetli düşünüyorum. Karşımada kötü niyetli insanlar çıkıyor
.  Bimere yada kaymakamlığa yada müdürüne şikayet edebilirdim. Araya adam sokabilirdim. Ama yapmadım.
Gene kanuni yollarla işimi hallettim.
Keşke böyle olmasaydı. Kendi karakolumdan alabilseydim. Ama olmadı.
Neyse sağlık olsun.
1982 Kocaeli

Çevrimdışı Davut ATACA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Abi cinayet işleseydin bukadar sıkıntı yaşamazdın malesef millet insanın sabrını sınıyor halbuki o memurun insiyatifinde bişey. Resnen insanları illegal işler yapmaya zorluyorlar tahrik ediyorlar ve işin kötüsü vatandaş hakkını arayamıyor.
1993 Ankara

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba aynısı benim başıma geldi bimer e şikayet ettim iki gün sonra karakoldan aradılar gelin satın alma belgesini alın diye

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR