Gönderen Konu: Dürbün tavsiyesi  (Okunma sayısı 3260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
Dürbün tavsiyesi
« : 30 Temmuz 2015, 13:36:50 »
sezonda gezinti esnasında yanımda taşıyabileceğim hafif ve 150-200 tl max bütceli gözlükle kullanıma uygun el dürbünü bakıyorum,
tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
saygılar.

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Dürbün tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2015, 13:54:50 »
Ben de böyle bir başlık açmayı düşünüyordum.Genelde nikon tavsiye ediliyor ama fiyatları yüksek biraz celestron ve konus markalar var uygun fiyatlı ama  bakmak lazım netliği falan nasıl acaba...Yakınlaştırma oranına da kaarar veremedim acaba 12x50 olanlar uyar mı?
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

Cömert ÖZEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2015, 14:44:54 »
Gözlükle zoom ve netlik ayarı isteyen dürbün kullanmak zordur.Hele hele hareketli bir cisme bakmak tam bir çiledir. Bu yüzden size tavsiye olarak  ,Busnell perma focus öneriyorum.

Bu dürbünün özelliği hiç bir ayar gerektirmemesi. Üzerinde zoom , netlik vs vs gibi ayarları yok, Çünkü buna gerek yok. Nereye bakıyorsanız orayı oldukça net görüyorsunuz. Gözlük kullanıyorsanız ve iki gözünüzünde bozulma oranları farklı olsa dahi , gözlük kullanmadan kullanımda ,  iki gözünüzlede oldukça net görebiliyorsunuz. Hızlı objeleri takip ederken veya bir sathı tarafken , ani ön , arka , sağ sol hareketlerde dahi netlik kaybı yaşamıyorsunuz.Spor aktivitelerinde, doğa gezilerinde ve av etkinliğinde , hızlı avları uzaktan takip ederken , kullanıcısına oldukça kolaylık sağlar

http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=u2dztyK4Hx0%3d&ProductID=c5TQgPKRcPA%3d

Halil BAŞARAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2015, 10:58:18 »
Gözlükle zoom ve netlik ayarı isteyen dürbün kullanmak zordur.Hele hele hareketli bir cisme bakmak tam bir çiledir. Bu yüzden size tavsiye olarak  ,Busnell perma focus öneriyorum.

Bu dürbünün özelliği hiç bir ayar gerektirmemesi. Üzerinde zoom , netlik vs vs gibi ayarları yok, Çünkü buna gerek yok. Nereye bakıyorsanız orayı oldukça net görüyorsunuz. Gözlük kullanıyorsanız ve iki gözünüzünde bozulma oranları farklı olsa dahi , gözlük kullanmadan kullanımda ,  iki gözünüzlede oldukça net görebiliyorsunuz. Hızlı objeleri takip ederken veya bir sathı tarafken , ani ön , arka , sağ sol hareketlerde dahi netlik kaybı yaşamıyorsunuz.Spor aktivitelerinde, doğa gezilerinde ve av etkinliğinde , hızlı avları uzaktan takip ederken , kullanıcısına oldukça kolaylık sağlar

http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=u2dztyK4Hx0%3d&ProductID=c5TQgPKRcPA%3d

Aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler Cömert bey.
saygılar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2015, 17:02:47 »
auto fokus ürün aldım,  tavsiler için tşkler, gözlük kullanan arkdaşlar mutlaka buna dikkat etmeli..
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 17:04:27 Gönderen: Halil BAŞARAN »

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2015, 18:08:05 »
Ben de aldım güzel bir dürbün keşke daha önceden alsaymışım diyorum harika. İki hafta oldu alalı buraya konuda açmıştım.

http://avlakforum.com/forum/av-doga-kamp-malzemeleri-kiyafet-ayakkabi-tulum-aksesuar-vb/yeni-durbunum/

O0
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA