abilerim kardeşlerim. çantacılıktan zehirli bu avcılığa 20 senedir gönül vermiş birisiyim. allah izin verirse önümüzdeki sene bütün belgelerimi iptal ediyorum. aynen yakalanana kadar kaçak avlanacağım. burdan da kendimi ihbar ediyorum. merada buluşuruz ormancı beylerle.
türkiyede kayıtlı bildiğim 110.000 kayıtlı avcı mevcut
her yıl vergi+pul ortalama 270 tl. para ödeniyor, varın siz hesaplayın kazanılan parayı hemen hemen 30 milyon yani daha iyi anlayabilmemiz açısından eski parala 30 trilyon.
avcıdan alınan bu paraların ne kadarı avcı için harcanmış, bileniniz edeniniz varsa beni aydınlatsın lütfen. ben şu bölgeye şu kadar keklik saldık, şu kadar sülün saldık gelin avlayın dendiğini hiç duymadım. bırakın hayvan salıp avlatmayı göçmen kuşların kotası, belirli günleri mevcut. yurtdışında göçmen kuşları fişek bitene kadar avlatıyorlar. ama avrupalı salak tabi bizden dahamı iyi bilecek.
trakyanın anadolunun köylerine gidin 100 haneden en az ruhsatsız izinsiz 20 av tüfekli avcı vardır. ben istanbuldan kalkıp binlerce km gidip dünyanın masrafını edip bütün belgerimi hazırlayıp birde üzerine izin alma kuyruğuna girip çile çekerken köydekiler çatır çatır avlanacaklar.
bu kadar düdüklenmek yeter.
birde bu GENEL AVLAK nedir ? bileniniz var ise beni aydınlatırsa sevinirim.
hepimize yeni bir av döneminde hayırlı tırmalamalar.