Gönderen Konu: KEÇİÖREN AVCILAR KULÜBÜ'NÜN YAPTIĞI YARIŞMA VE HAKSIZLIK, USULSÜZLÜK  (Okunma sayısı 10693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    Merhaba arkadaşlar bugün KEÇİREN AVCILAR KULÜBÜNÜN yapmış olduğu 26,07,205 tarihli avcı bayramına katıldım. Trap ve tek kurşun atış yarışmaları vardı. Trap atışında benden önce en fazla 10/9 ve 10/8 vuran arkadaşlar vardı. Sonuncu atışı ben yaptım ve trap da 10/10 net vuruş sağladım. 6/6 Vurmamla beraber arkamdaki hakem heyeti ve kulüp yanlıları kesin lisanslı atıcıdır, hepsini vuracakmı ne gibi şeyler söyleyrek homurdanmaya başladılar. Atışlarımı tamamladıktan sonra masadaki görevliler lisanlı atıcımısın diye sordular bende hayır yanıtını verdim.

10/10 vurduğum için rahat bir şekilde kenara çekilip izlemeye başladım. Dernek başkanı ve diğerleri başıma üşüşüp lisanslı atıcımısın bende hayır dedim. Dedimki askerim atışla felanda işim olmaz sadece avcı bir vatandaşım. Bu defa asker kişiler katılamaz siz zaten eğitimlisiniz. Bende ne eğitimi silahla işim olmaz çalıştığım yer büro dedim ve yanımdaki polis avcı arkadaşın biriside öyle saçmalık olmaz polis yada askerin yarışmaya girmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz deyip destek çıkınca geri adım attılar. Bu defa il dışından geldin sen derecen kabul olmaz diye söylemde bulundular. Bende ankara da ikamet ettiğimi söyledim onada bir şey diyemediler. En son hangi derneğe üyesin diye sordular bende dernek üyesi olmadığımı söyleyince arkadaşların gözleri parladı hah şimdi oldu işte diskalifiye oldun sen dernek üyesi değilsin dedi.

Bende face ve diğer yerlerdeki afişlerinde ve hatta Avcı Mesut ÇOPUR un yayınladığı davetiyede dernek üyesi şartı var diye hiç bir yazı görmediğimi söyledim. Ancak dernek sahipleri pek kayle almadı ve hakkım olan derecemi ve hediyemi vermediler. Mahkemeye giderim dedimsede gidebilirsin serbest dediler. Dereceye giren tek kurşun 3. cüsü ve trap ikincisi olan kişilerden bazılarının dernek üyesi olmamasına rağmen hediyeleri verildi.

Ayrıca ne hikmetse çekilişle verilecek olan tüfeğin çıktığı numarayı okudular 5 dakika boyunca 81 buradamı dedikten sonra 5 dakika sonra nasıl olduysa dernek başkanımın kızı 81 bende dedi ve hediyesi takdim edildi:)  Dernek başkanına kızınızın dernek üyeliği varmı dediğimde çekiliş için gerek yok olayı sapıtmayın diye bana çıkıştı. Saygıdeğer dernek sahiplerinin bilgisi varmıdır bu tip organizasyonlarda yapılan çekilişler Milli Piyango İdaresinden gerekli izinlerin alınması gerekir. Kafama göre kağıda numara yazayım sonra onları 10 tl den satayım, torbadan numarayı çekeyim olsun bitsinle olmuyor. İzin alınmadığı takdirde bu işin usulsüzlük ve dolandırıcılık tan dolayı cezası vardır.

Attığım trap atış videom, tüfeği vermeyeceklerini söyleyerek direttikleri video, atış yarışmasının reklamı yaparken yayınladıkları ve dernek üyesi şartı diye bir şey belirtmedikleri reklam afişi ile birlikte mahkemeye başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağım. Belki farkında değillerdir ama araştırırsa uyanık dernek sahipleri borçlar kanunununda bununla ilgili bir madde vardır. O madde der ki : Bir sonucun gerçekleşmesi karşılığında ödül vereceğini ilan yoluyla duyuran kimse, sözünü yerine getirmekle yükümlüdür. Ödül sözü veren, sonucun gerçekleşmesinden önce sözünden cayarsa veya sonucun gerçekleşmesini engellerse, dürüstlük kurallarına uygun olarak yapılan giderleri ödemekle yükümlüdür. Hafta içinden itibaren şikayette bulunacağım.

Bu tip derneklerin hediyeyi çeşitli bahanelerle vermedikleri ve kendi tanıdıklarına peşkeş çektiğini söyleyen av bayii arkadaşlar vardı fakat pek inanmamıştım. Üç kuruş için milletin hakkını yiyip avcıların ve halk üzerinden para kazanma peşinde olan KEÇİÖREN AVCILAR KULÜNÜNÜ kınıyorum.

İlgili atış ve hakkımı vermemek için benimle tartıştıkları videonun bir kısmını yarın yükleyeceğim siteye.   
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 21:37:26 Gönderen: Ahmet KAYNUP »
1979 ankara

The following users thanked this post: Davut ATACA

muratcavundurluoglu

• Ziyaretçi
Anlatılanlar noktası virgülüne doğru olup gerektiği takdirde yasal zeminde şahitlik te yapabilirim. Arkadaşımın hakkı olan tüfeği iç ettiler. Madem üye olmayan katılamazdı da neden kayıt yaptırırken, para alırken insanları ikaz etmiyorsunuz. Hem yarışmayı kazanıp ta üye olduğunu beyan edenler belge falan göstermedi biz nereden bilelim hediye alan arkadaşların üye olduğunu. Saçma sapan bir organizasyondu yazıklar olsun.

The following users thanked this post: Ahmet KAYNUP, Davut ATACA

Çevrimdışı İlker ISILA

• *
  • Bu doğa bizim değil dedelerimizden ödünç aldık.
Demekki asker ve polisi dışlayan, istemeyen sadece doğu değilmiş.Memleketimin başkentinde bile bu ayrım yapılıyorsa diyecek birşey yok.Bundan sonraki yarışmalarında asker ve polis katılamaz şeklinde not düşsünler ki bizi o kadar uğraştırmasınlar.O notu düşmezlerse Bundan sonraki yarışmalara sırf bu ayrımı yüzlerine vurmak için, dernek üyeliğimi yaptıracağım ve yarışmalara katılacağım.Haydi bakalım hodri  meydan sayın Keçiören avcılar Kulübü başkanı ve yöneticileri..... 
  • Fabarm H38 Lion
1976-(Ankara)

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
33 yıllık dernekçilik hayatımda böyle bir şey ilk defa duyuyorum ki on yıla yakın başkan yardımcılığı yaptım
dediğiniz doğru arkadaşlar ya baştan karar alacaklardı dernek harici kimse atışlara katılamaz diye yada o bileti satarken
atış kaydı yaparken sizi uyaracaklardı otu yerken kıtır kıtır hediyeye gelince meeee yok öyle birşey haklısınız arkadaşlar.
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
SELAM DOSTLAR...
BU İTHAMLAR GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK İTHAMLAR...
KARDEŞİMİZİN FORUMDA BİLE ŞAHİDİ VAR BUNA İSTİNADEN ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ.BU TÜR ORGANİZASYONLAR VE DERNEKLER KALICIDIR FAKAT ORGANİZASYON VE DERNEK  YÖNETİCİLERİ KALICI DEĞİLDİR BU TÜR DURUMU PLANLAYARAK DERNEĞİN VE ORGANİZASYONUN ONURUNU HIRPALAYAN O ŞAHISLARA BENCE DERNEK ÜYESİ OLANLARDA HUKUK KARŞISINA ÇIKARTMALIDIR.

BU TÜR İNSANLARI KINAMAK DA AZ KALIR. EĞER BU OLAY GERÇEKSE BAHSİ GEÇEN ŞAHISLARI KINA-MIYORUM

LANETLİYORUM...................................................
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
 Böyle bir saçmalık anca bizim ülkemizde ve ancak Keçiören avcılık kulübünde olur.Onlar size hediyeleri vermek istememiş. Başka bir izahı olamaz.Olsa olsa terbiyesizlik olur.Hemde büyük terbiyesizlik.......
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ferhat BEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 Acaba yanlışmı okudum diye dönüp tekrar tekrar okudum ve kelimelerin kifayetsiz kaldıgı bir an varsa o anlardan biriside bu olsa gerek bu olay arsızlıktanda öte bir durum. Merakla ahmet beyin yükleyeceği videoyuda bekliyorum...
  • Beretta A400 Unico KickOff
  • Armsan Phenoma
Giresunlu / ÇOTANAK
Arh (+) 1985 İSTANBUL

Çevrimdışı Selçuk ORAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle geçmiş olsun. Bu tür bir vaka yı daha önce bizde yaşadık konuyu sosyal paylaşım sitelerine aktarınca özür dilenip hediye tarafımıza takdim edildi.
Bu olayda da bizim yaşadığımızdan farkı yok. Mahkemeye gitmeye gerek kalmadan sosyal paylaşım sitelerinde yayınlarsanız eğer onların aleyhine olup yaptıkları yüzzüslüğün zararını her türlü çekeceklerdir.
kendilerinen facebookta grupları var
https://www.facebook.com/groups/cfd.06/?fref=ts

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.
  • Ata Neo 12
  • (Kaju) İngiliz Setter
Selçuk ORAL
MEMLEKET BURDUR- İKAMET ANTALYA
0-534-421-15-15

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Hakkınızı sonuna kadar aramanızı tavsiye ederim..
Bu tarz yaklaşık 15 ayrı etkinlik her yıl federasyonumuz KAYHAF tarafından gerçekleştiriliyor ve çok şükür şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadık.Yapılan etkinliklerin amacı maddiyat değil avcıları kaynaştırıp bir araya toplamak olmalıdır.
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Orhan AKSOY

• *
       Ben 17 yıldır TRAP sporu ile uğraşıyorum. Profesyonel anlamda Federasyon bünyesinde lisanslı atıcıların katıldığı yarışmalar yapılmaktadır. Ayrıca av sezonunun kapalı olduğu dönemde dernekler tarafından asıl amacı avcılar arasında ki kaynaşmayı sağlamak olan amatör yarışmalar düzenlenir. Bu yarışmalar bir şölen havasında ölü sezonda hem muhabbet ortamı hemde tüfek sesi duymak, barut kokusu duymak için düzenlenir ve bir şölen havasında geçer.
      Antalya da merkez ilçe ve diğer ilçe dernekleri tarafından mayıs haziran temmuz dönemlerinde hemen her hafta bu amatör yarışmalar düzenlenir ve ilçeler bir anlamda birbirlerine misafir olurlar. Yani o yarışmaya katılmak için üyelik şartı aramazlar böyle bir şart koşulması da camiada hoş karşılanmaz hele ki ilanında belirtilmemişse
      Gelelim kategorilere; genellikle küçük organizasyonlarda sadece avcılar arasında düzenlenir ve bu tip yarışmalara profesyonel atıcılar katılmaz zaten , orta ölçekli yarışmalara baktığımız da Avcılar ve profesyoneller kategorisi yapılır. Bir de Avcılar, Profesyonel ve Süperler gibi sınıflandırılarak yapılır işte burada profesyonel atışlarıyla avcıdan ayrılmış başarılı avcılar ve lisanslı ama performansı kısmen daha düşük olan atıcılar katılır.
      Bizlerde birçok yarışmaya sırf o havayı teneffüs etmek için gideriz eğer pozisyonumuza uygun kategori yok ise yarışmaya katılmaz ama elimizden geldiğince organizasyona katkıda bulunuruz. İşte tamda bu noktada avcılardan 10/10 gibi bir sonuç çıktığında nedense hemen profesyonel yakıştırması yapılır ve profesyonel mi diye bize sorarlar. Arkadaşlar; lisansı olmayan Türkiye elemelerine katılmayan hatta barajı geçemeyen kişi profesyonel atıcı adledilemez. Hele ki eline tüfek almamış bir kişinin bile lisans çıkarması için de üç beş evrak ve 3 günlük süreye ihtiyaç varken şimdi bu adam profesyonel mi olacak.
     İşte bu açıklamalardan sonra Ahmet kardeşimizin yaşamış olduğu olay neresinden bakarsan bak organizasyon amacına ruhuna ters olmuştur.
     Ha unutmadan asker ve polisimize siz bu konuda eğitimlisiniz demekte ayrıca tutarsızlık çünkü trap apayrı bir şey
Bizim poligona da zaman zaman asker ve polis hatta özel harekatçı arkadaşlar gelirler ki bunlar eğitimse eğitim ama trapta 0/10 atanlar da çok olmuştur. Sizi bu başarınızdan dolayı ayrıca kutluyorum.
Derneğin yaptığı yarışmaya Asker ya da Polis arkadaşların katılmış olması ayrıca memnun olunması gereken bir durumdur ama bakış açısı demek ki !
  • Benelli Raffaello Special Lusso
  • Fabarm Elos C
  • Perazzi mx8
  • Pointer ve Setter
Orhan AKSOY
1969 Serik/ANTALYA  BRh +

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN, Gürsel KARABAY

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ben olsam peşini bırakmam ..kim haketmişse onun olmalı hedyesi teşekkürü vesairesi
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gercekten cok büyük bir ayıp ve haksızlık,Netice madem belli neden böyle bir organizasyon yapıyorlar.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
burayada usulsüzlük bulaştıdınızya helal olsun size yazık  harbiden yazıkk    nerde kaldı insanlık nerde  MÜSLÜMANlık
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Murat YILMAZ 61

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu derneğin sorumluları daha orada duramaz sanırım . Gerçekten ayıp etmişler.
1983   ist -  Trabzon

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle atış videomu ekleyeyim. sol atışlar pek çıkmamış ama sağdakiler net.

Şimdiki video ise hediye vermeye gelince saygıdeğer başkanım ve yanlılarının beni araya alıp ödülü vermemek için kıvrandıkları videolardan bir kesit. Videoların dahada devamı elimde mevcut ama orada arkadaşlar baya çirkinleşip üzerime gelmişler şimdilik yayınlamıyorum.

bunlarda kulüp davetiyeleri

Sorarım sizlere varmı burada
1. Asker, polis katılamaz  (katılsada müsabaka başı 20 tl si söğüşlenir hediyesi verilmez)
2. İl dışından gelenler katılamaz (katılsada müsabaka başı 20 tl si söğüşlenir hediyesi verilmez)
3. Dernek üyeliği olmayan hediye alamaz (her ne hikmetse kulüp başkanının kızına çıkan hediye ye kulüp üyeliği şartı aranmıyor)

Bunca insan fikirsizmi o sıcakta gidip müsabaka başı 20 tl verip pazar gününden feragat edip işinden gücünden izin alıp geliyor. Kulubün tezgagı önceden kurulmuş ve 10/10 vuran çıkınca planları bozuldu. Yok öyle 3-5 sponsor tüfek bulayım 300 liraya döner kestireyim kişi başı 20 tl paralarını söğüşleyip cebe atayım, hediyelerde kulüpte kalsın. 

Buda kendi kafalarına göre çekiliş yapamayacaklarına dair Milli piyango yönetmeliği. Şeytanlık düşeneceklerine azıcık bilgi sahibi olsun sayın dernek başkanım.

http://www.millipiyango.gov.tr/node/69
1979 ankara

The following users thanked this post: Davut ATACA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Sporcular katılamaz diye de bir madde yok. Takip edelim bakalım.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı M.Selman BÜYÜKKOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kardeşim videoyu görür görmez anılarım canlandı. yıllar önce aynını bana da yaptılar. hatta yanımdaki arkadaşımı bile fişlemişlerde aşağıdaki resimdeki yazıyı her sayfaya not düşmüşlerdi. ayrıntıya girmek istemiyorum da takma kafana. üzülerek söylüyorum ki bu kafayla ankara bi adım ileri gidemez. birileri yıllardır şunu yapıyoruz bunu başarıyoruz deyip duruyorlar bi halt yedikleri yok. ha şunu da söyleyeyim bu adamlar yüzünden lisans da çıkarttım prof ta oldum. kötü komşu ev sahibi yapar hesabı. boşver kendileri çalıp oynasınlar.

ha bu arada "dernek üyesi değiller" demesinler diye federasyonlarına bağlı bi derneğe de üye oldum gene almadılar. büyük ihtimalle ankaralı değilsiniz
1983 MENEMEN/İZMİR

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ahmet bey gecmis olsun.sacma bir is olmus bu dernegin yaptigi.gelismeleri takipteyiz.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Ahmet KAYNUP

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
selman hocam aynı kulüptenmi bahsediyoruz? Yine keçiörenmiydi yoksa başka bir kulüpmü? kafama taktığım yok sadece bundan sonrakiler için birşeyleri değiştirmeye çalışıyorum. Herşey net alavere dalavere olmasın. Ayrıca madem lisanslısınız sizinle bu konuyu konuşmak isterim müsait bir zamanda.
1979 ankara

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu
Yardım toplama şekilleri:
Madde 5 – Bu Kanuna göre; makbuzla, belirli yerlere kutu koyarak, bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak, eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler yoluyla, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenlemek veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle yardım toplanabilir.(1)

İzin alma zorunluğu:
Madde 6 – Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım toplayamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangilerinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir.
İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır.

Madde 29 – (Değişik: 23/1/2008-5728/407 md.)
Bu Kanun hükümlerine aykırı olarak izinsiz yardım toplayanlara....... (2015 yılı için 1171 TL)idarî para cezası verilir. İzin verilen yer dışında yardım toplayanlara beşyüz Türk Lirası idarî para cezası verilir.
Bu Kanunun diğer hükümlerine aykırı davranışta bulunanlara, fiilleri suç oluşturmadığı takdirde, ikiyüz Türk Lirası idarî para cezası verilir.
Bu maddede yazılı olan idarî yaptırımlara karar vermeye mahallî mülkî amir yetkilidir.
Yukarıdaki fıkralara aykırı davranış sonucu izinsiz toplanan mal ve paralara elkonularak  mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir.

Yapılan terbiyesizliğin yanı sıra, hiç bir dernek idari amirden izin almadan gelir getirici faaliyette bulunamaz(bağış,aidat ve dernek adına kurulan şirket gelirleri, ve taşınmaz kira gelirleri hariç). Bu tür paralı yarışmalarda Yardım Toplama izni alınmak zorunda, eğer izinleri yoksa jandarma veya emniyete ihbar ederek giriş paralarına el koydurtabilir ve sorumlulara ceza kestirebilirsiniz. Şuan Ankara Dernekler İl Müdürlüğü'ne, paralı yarışma düzenlendiğini, yardım toplama izinlerinin olup olmadığını yoksa gerekli işlemlerin yapılmasını talep eden bi dilekçe yazarsanız(ekine duyuru ilanlarını eklerseniz daha iyi olur) dernek başkanına 1.171 TL idari para cezası kesilir.. Hatta toplanan paraların dernek başkanı tarafından cebe atıldığını ve dernek hesabına hiç girmediğini düşünüyorum diye beyanda bulunursanız dernek kapsamlı bir denetime alınır ve sonucunda iş dolandırıcılıktan savcılığa kadar gidebilir.. Bu işlerin şakası yok bence yapılan terbiyesizliğe karşı az bile kalır
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Emin KOÇAK

• Müdavim Üyemiz
Anlatılanlar noktası virgülüne doğru olup gerektiği takdirde yasal zeminde şahitlik te yapabilirim. Arkadaşımın hakkı olan tüfeği iç ettiler. Madem üye olmayan katılamazdı da neden kayıt yaptırırken, para alırken insanları ikaz etmiyorsunuz. Hem yarışmayı kazanıp ta üye olduğunu beyan edenler belge falan göstermedi biz nereden bilelim hediye alan arkadaşların üye olduğunu. Saçma sapan bir organizasyondu yazıklar olsun.
Yılların avcısıyım ve doğma büyüme Ankaradayım. Bu tür avcı bayramları beni hep rahatsız eder. Üyesi olduğum derneğin bu seneki bayramında 20 cal. tüfekle atış yapamazsın dediler yarışmaya katılmadım. Avcı bayramlarında sponsorlar ve adrese teslim ödüller oldukça bizde salak olarak bu tür yarışmalara katıldıkça üstelik yarışma için birde paramızı verdikçe daha çook kerizleniriz vesselam. 8)
Emin KOÇAK
1953 ANKARA
Uyum fikirlerin ortak olduğu yerde geçerlidir,
Uyum yoksa fikirler çatışıyor demektir.

The following users thanked this post: Tamer YİĞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
selman hocam aynı kulüptenmi bahsediyoruz? Yine keçiörenmiydi yoksa başka bir kulüpmü? kafama taktığım yok sadece bundan sonrakiler için birşeyleri değiştirmeye çalışıyorum. Herşey net alavere dalavere olmasın. Ayrıca madem lisanslısınız sizinle bu konuyu konuşmak isterim müsait bir zamanda.
aynı kulüpte yazının altına bakarsanız keçiören derneğininin kaşesini göreceksiniz. ama sadece bu dernek değil tümü aynı şeyi yapıyor. ben o yıllarda ilk girdiğim yarışmada 2 oldum. sonrakinde 1. oldum 3. de o foto da ki yazı ile karşılandım. aradan birkaç yıl geçti lisansım olmadığı için onların federasyonlarına bağlı bir derneğe üye olmamam üzerinden beni almadılar. inat değil mi ben de federasyonlarına bağlı bir derneğe üye oldum ve elimde üyelik yazısı ile gittim. gene almadılar. hatta isim vermek istemiyorum (kendisi de emekli askerdir.)başkanlardan biri ile yarışmadan önce telefonda konuştum ve durumumu söyledim. gelirsin ve atarsın kimse karışmaz başkan benim dedi. ama oraya gittiğimde daha arabadan inerken yanıma gelip yarışmaya giremeyeceğimi söylediler. vuramazsan sorun yok istersen 10 kere gir at. vurursan profsun falan deyip atıyorlar. 1. olan dereceye giren arkadaşlara sözüm yok onların kayırıldığını da düşünmüyorum. ama ankarada ki derneklerde koyu bir hemşehricilik var. ankaralı olsaydın emin ol sorun çıkmazdı.
1983 MENEMEN/İZMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yılların avcısıyım ve doğma büyüme Ankaradayım. Bu tür avcı bayramları beni hep rahatsız eder. Üyesi olduğum derneğin bu seneki bayramında 20 cal. tüfekle atış yapamazsın dediler yarışmaya katılmadım. Avcı bayramlarında sponsorlar ve adrese teslim ödüller oldukça bizde salak olarak bu tür yarışmalara katıldıkça üstelik yarışma için birde paramızı verdikçe daha çook kerizleniriz vesselam. 8)
emin bey Ankarada mısınız? yoksa Ankaralı mısınız? arada birilerine göre büyük fark var. ;D
1983 MENEMEN/İZMİR

Çevrimdışı Halil YURTSEVEN

• *
bu tür etkinlikler her ne kadar birlik beraberlik için yapılsada sonunda işin içine hediye, para, ünvan gibi şeyler girince birlik beraberliği bırak yıllardır süren küskünlkler ortaya çıkıyor. kendi derneğimden biliyorum o şunu demiş, bu bunarı yapmamaış. biz yaptık 3 kişi fallan filan. en güzeli hiç bu toplara girmemek. dernekler finansman olayını başka yollarla çözmeli bence. insanlara silah attırarak söyüşlemeye çalışmakla olmamalı diye düşünüyorum.
  • İNGİLİZ POİNTER
HALİL YURTSEVEN

1985-ANTALYA-ÇAVDIR/ BURDUR

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ahmet KAYNUP  abi dün yorum yaptım ama videoyu izleyince dayanamadım   abi yüzlerine tükürseydin  ama desene  bu adamlar tükürmeden anlamaz
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 10:41:53 Gönderen: Ergin ŞİMŞEK »
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****