Ahmet Bey, boy ve kilolarımız birebir aynı.
O zaman benim yüzüme de güzel oturacağını düşünüyorum.
Bu arada ben de kendi tercihimi ve sebebini belirtmek için öyle dedim Ahmet Bey sizin tercihinizi yargılamak için değil, yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın, tabi ki tercih meselesi.
Bir de, siz değil de Yaban Tv'deki bir kaç programda kendileri söylediler örnek aldıkları dünya lideri markadan daha iyi bir tüfek ortaya çıkardıklarını, ona atıfta bulunarak çok iddialı konuşmuşlar demek istedim. Bu, belki yeni ve iddialı bir ürün ortaya çıkarmanın verdiği heyecanla oradaki görevlinin hatası olabilir. Bu söylem kaliteli bir tüfeği kalitesiz hale getirmez tabi ki, nitekim kaliteli olduğunu tahmin ettiğim için de bir tane sahip olmak istiyorum ancak ben her zaman abartıdan ziyade gerçekçi ifadelere değer veririm, bunu demek istedim.
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tekrar kusura bakmayın.
İyi paylaşımlar.
Mustafa bey boyum 1.80 kilom da 80. ağaç veya plastik tabi tercih meselesidir hangisi hoşunuza giderse sadece bnm tercihim ağaçtan yana oldugunu belirttim. ayrıca o firmadan daha iyi olduklarını belirtmedim sadece bahsettiğiniz firmayı söyledim ve idddalı olduklarını söyledim. zatensarsılmaz kendini kanıtlamıs silah sanayimizde en önde giden firmaların en basında gelenlrden biridir. tercih sizin umarım en iyi seçimi yaparsınız.