Gönderen Konu: Sarsılmaz 512 Serisi Yeni Süperpozeler Hakkında...  (Okunma sayısı 4986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba sevgili forumdaşlar.

Sarsılmaz'ın yeni sistemle çıkardığı süperpozeler için neler düşünüyorsunuz? Hakkında bilgi veya tecrübe sahibi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.
Zira yakından inceleme imkanı bulduğumda yüzüme güzel oturur ve içime de sinerse yeni sezonda sentetik olanından bir tane edinebilirim.

Bir de hangi firmadan esinlenerek sistemlerini değiştirdiklerini açıklamıyorlar ancak bilenler mutlaka vardır, onu da öğrenmek isterim.

Selametle...
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 13:52:23 Gönderen: Mustafa GÖNEN »
  • Akdaş AH212 Kamuflaj 71 cm Yarı Otomatik
  • Yıldız SPZ ME Steel 71 cm Üst/Alt Çifte
1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sarsılmaz 512 Serisi Yeni Süperpozeler...
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2015, 09:29:03 »
http://avlakforum.com/forum/sarsilmaz-av-tufekleri/benim-tercihimde-bu-oldu/

tunç bey birini almış iletişime geçip bilgi alabilirisniz. bahsettiğiniz ünlü firma perazzi diye duymustum ne kadar doğru tabi bilinmez ama oldukça iddalı olduklarını söylediler. askeri amaçlı silah ürettikleri için burdaki kullandıkları teknolojilerini av tüfeklerinde özellikle bu süperpozelerde kullandıklarını vurguladılar. sezonda bakalm geri dönüşler nasıl olacak. ağaç kundanlı modelini inceledim cok hos yüzünüze tam geliyor ve oldukça sağlam görünüyor güven veriyor. bnm tercihim ağaç kundaktan yana.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 09:30:14 Gönderen: Ahmet OĞUL »
1988-İZMİR

The following users thanked this post: Mustafa GÖNEN

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2015, 11:51:40 »
Tunç Bey'i takipteyim.
İlk denemelerini yaptı ancak pattern ve penetrasyon denemelerini sanırım henüz yapamadı. Sezon açılışı da yaklaşıyor, ilk av performansını da paylaşabilirse yardımcı olur bize.
Ancak eğer dediğiniz gibi Perazzi ise ondan daha iyi olduklarını vurgulayarak çok iddialı konuşmuşlar, daha iyi olduklarını değil de onun gibi olmaya çalıştıklarını söyleselerdi şahsen daha inandırıcı bulur ve daha çok almak isterdim. Neyse bakıcaz...
Yok mu arkadaşlar konu hakkında paylaşacak bilgileri veya düşünceleri olan?

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2015, 11:58:28 »
Ahmet Bey yüzünüze tam oturduğunu söylemişsiniz, rica etsem boyunuzu ve kilonuzu öğrenebilir miyim?
Ağaç kundağın işlemelerini yakışıksız bulduğum, sentetik modelin çiziklere vs daha mukavemetli olduğunu düşündüğüm ve daha ucuz olduğu için sentetik düşünüyorum ben de.  :)

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sarsılmaz 512 Serisi Yeni Süperpozeler Hakkında...
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2015, 20:21:28 »
           Sarsılmaz tüfekleri bence yerlinin en iyisidir.Tartışmasız bu yeni modeli ben de çok beğendim.Tüfeğin kundak ayarı size uyarsa hiç düşünmeden alabilirsiniz, ama DENEYEREK..
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2015, 21:33:20 »
Ah bir gidebilsem...
İşler azıcık azalır gibi oldu. Hanım ağustos...eylül gibi bizi denize götür diyince :-)
Hemen dedim işler o zaman artabilir ne olacağı belli değil :-) ben sizi bu ara pışpışlıyım
Anlayacağınız yine kaldı...

Kaç sefer Apo ile sözleştik gidemedik atışa...

Deliciliğin kötü olacağını zannetmiyorum. Ama grupmanı bende merak etmekteyim... en kısa zamanda bakacam...

Aslında plastik kundaklı pozelerede açı ayar pulu kundak uzatma filan ayarlamaları lazım sonuçta plastik bir parça ve yapılabilir. Ben deneyerek aldım benim ölçülerim piyasadaki birçok tüfege cuk oturuyor. Benim tek sorunum ileri derecedeki sol göz tembelliği...  bu yuzden yukarı aşagı kundak açısından ziyade sağ sol kundak açısı daha önemli oluyor
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2015, 21:46:44 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2015, 23:06:36 »
Sarsilmaz normalde ülkenin en kurumsal ve en büyük makina parkina sahip firması sadece kamuya çok üretim yaptığı için av tüfeği sektörüne fazla ağırlık vermemisti. Fakat bu yıl sanırım kamu ihalelerinde aradığını bulamadigi için av tufegi sektöründe ağırlık veriyor ve en kısa sürede sektörün öncülüğünü eline geçireceği kesindir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2015, 03:34:28 »
Bende de Sarsılmaz'ın yerli sanayimizdeki durumuna dair oldukça iyi kanaatler oluşmaya başladı Mehmet Bey. Kendimi çok fazla kaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama sanırım alıcam bu tüfeği inşallah.

Sarsılmaz tüfekleri bence yerlinin en iyisidir.Tartışmasız bu yeni modeli ben de çok beğendim.Tüfeğin kundak ayarı size uyarsa hiç düşünmeden alabilirsiniz, ama DENEYEREK..

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2015, 03:39:26 »
Takipteyim Tunç Bey.
Plastik kundaklı pozelerede açı ayar pulu zor ama kundak uzatma/kısaltma imkanı bence de olmalı.

Ah bir gidebilsem...
İşler azıcık azalır gibi oldu. Hanım ağustos...eylül gibi bizi denize götür diyince :-)
Hemen dedim işler o zaman artabilir ne olacağı belli değil :-) ben sizi bu ara pışpışlıyım
Anlayacağınız yine kaldı...

Kaç sefer Apo ile sözleştik gidemedik atışa...

Deliciliğin kötü olacağını zannetmiyorum. Ama grupmanı bende merak etmekteyim... en kısa zamanda bakacam...

Aslında plastik kundaklı pozelerede açı ayar pulu kundak uzatma filan ayarlamaları lazım sonuçta plastik bir parça ve yapılabilir. Ben deneyerek aldım benim ölçülerim piyasadaki birçok tüfege cuk oturuyor. Benim tek sorunum ileri derecedeki sol göz tembelliği...  bu yuzden yukarı aşagı kundak açısından ziyade sağ sol kundak açısı daha önemli oluyor

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2015, 03:42:55 »
Yerli sanayimizin gelişmesi lazım Gürsel Bey. Bu anlamda yaptıkları yenilik güzel bir umut ışığı, tebrik etmek lazım. İnşallah başarılı olurlar ve devamı gelir.

Sarsilmaz normalde ülkenin en kurumsal ve en büyük makina parkina sahip firması sadece kamuya çok üretim yaptığı için av tüfeği sektörüne fazla ağırlık vermemisti. Fakat bu yıl sanırım kamu ihalelerinde aradığını bulamadigi için av tufegi sektöründe ağırlık veriyor ve en kısa sürede sektörün öncülüğünü eline geçireceği kesindir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2015, 09:57:13 »
Ahmet Bey yüzünüze tam oturduğunu söylemişsiniz, rica etsem boyunuzu ve kilonuzu öğrenebilir miyim?
Ağaç kundağın işlemelerini yakışıksız bulduğum, sentetik modelin çiziklere vs daha mukavemetli olduğunu düşündüğüm ve daha ucuz olduğu için sentetik düşünüyorum ben de.  :)

Mustafa bey boyum 1.80 kilom da 80. ağaç veya plastik tabi tercih meselesidir hangisi hoşunuza giderse sadece bnm tercihim ağaçtan yana  oldugunu belirttim. ayrıca o firmadan daha iyi olduklarını belirtmedim sadece bahsettiğiniz firmayı söyledim ve idddalı olduklarını söyledim. zatensarsılmaz kendini kanıtlamıs silah sanayimizde en önde giden firmaların en basında gelenlrden biridir. tercih sizin umarım en iyi seçimi yaparsınız.
1988-İZMİR

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2015, 11:05:32 »
sarsılmaz deyince benim fikrim sabit...

sağlam kaliteli ve grupman delicilik hepsi çok iyi

ben ve dayım sarsılmaz kullanıcısıyız bende süper vurucu poze var dayımda concorde yarı otomatik  ben fazla kullanmıyorum ama dayım senede yaklaşık 1000 fişek atar ve hala tüfekler kaya gibitüfekler 1998 yapımı ben öneririm sarsılmazdan kötü tüfek çıkmaz benim kanaatim saygılar.....
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2015, 14:38:27 »
Ahmet Bey, boy ve kilolarımız birebir aynı.  :) O zaman benim yüzüme de güzel oturacağını düşünüyorum.
Bu arada ben de kendi tercihimi ve sebebini belirtmek için öyle dedim Ahmet Bey sizin tercihinizi yargılamak için değil, yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın, tabi ki tercih meselesi.
Bir de, siz değil de Yaban Tv'deki bir kaç programda kendileri söylediler örnek aldıkları dünya lideri markadan daha iyi bir tüfek ortaya çıkardıklarını, ona atıfta bulunarak çok iddialı konuşmuşlar demek istedim. Bu, belki yeni ve iddialı bir ürün ortaya çıkarmanın verdiği heyecanla oradaki görevlinin hatası olabilir. Bu söylem kaliteli bir tüfeği kalitesiz hale getirmez tabi ki, nitekim kaliteli olduğunu tahmin ettiğim için de bir tane sahip olmak istiyorum ancak ben her zaman abartıdan ziyade gerçekçi ifadelere değer veririm, bunu demek istedim.
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tekrar kusura bakmayın.
İyi paylaşımlar.

Mustafa bey boyum 1.80 kilom da 80. ağaç veya plastik tabi tercih meselesidir hangisi hoşunuza giderse sadece bnm tercihim ağaçtan yana  oldugunu belirttim. ayrıca o firmadan daha iyi olduklarını belirtmedim sadece bahsettiğiniz firmayı söyledim ve idddalı olduklarını söyledim. zatensarsılmaz kendini kanıtlamıs silah sanayimizde en önde giden firmaların en basında gelenlrden biridir. tercih sizin umarım en iyi seçimi yaparsınız.

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2015, 12:11:30 »
Tunç Bey yeni tüfeğinizle ilk hafta avlarınız nasıl geçti? Güzel avlar yaptırmıştır umarım.

Dün bi arkadaşımın düğünü vesilesiyle Bursa'daydım, oraya gitmişken Temin Av ile Bozkurt Av'a da uğrayıp Fabarm XLR5 ile SP 512 tüfeklerini inceledim. XLR'ın sentetiği ağaç kundaklısına göre daha güzeldi ama 512'nin sentetiği ağaç kundaklısına göre biraz daha uzundu sanki, ağaç kundaklısı omzuma daha iyi oturdu diyebilirim. Namlu kapanırken çıkardığı dolgun ses de hoşuma gitti, kaliteli görünüyor. Bununla birlikte Fabarm'ın yorumları da çok güzel, aklımı çeliyor.
Netice itibariyle bir ay içerisinde ikisinden birine karar verip alacağım inşallah.
Herkese rasgele...

Mustafa Gönen
1988
Fethiye/Muğla
Bayramiç/Çanakkale

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2015, 14:33:58 »
Bence güzel şık ve etkili bir tüfek. Sağlamlığını zaman içinde görecem.

Tetik korkuluğu köşesiz olanları tavsiye ederim. Omzu zaman içinde acıtıyor.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.