Gönderen Konu: Tüfek Tercihi Armsan RS X2/Armsan RS a2/Sarsılmaz M206  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf DAYIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhabalar,bü 3 tüfekten birini savunma,arada av ve atış için almak istiyorum.Sizce hangisini almalıyım.Sıkışma vs korkusundan pompalı almak istiyorum ama kararsız kaldım
1994 MERSİN

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tüfek Tercihi Armsan RS X2/Armsan RS a2/Sarsılmaz M206
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2015, 18:06:33 »
her ikiside sağlam tüfekler hangisi aklına yatıyorsa  ikisinide eline al  hangisi sana uyuyorsa onu al derim
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tüfek Tercihi Armsan RS X2/Armsan RS a2/Sarsılmaz M206
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2015, 03:24:38 »
               Hangini alırsan al, sakın denemeden alma.Kesinlikle markaya ve fiyat etiketine kanma.Önce omuzla, kundak uyumuna bak.Sonra söküp iç parçaları kontrol et.Mobil şoklara çok dikkat et, namlu çapı ile uyumlu olmalı.Sonra atış denemesi için araziye git.36 metreden kartona her şok ile atış yap, grupmana ve attığın yere doğru atıp atmadığını kontrol et.Sonra 5 no şok ile birkaç kurşun at.Atışlarda attığın yeri vuruyorsa , 1 veya2 no şoku tak.30-35 m. mesafeye bir soda şişesi dik.Tüfeğe 7 no 30,32 gr fişeği koy ve soda şişesine atış yap.Eğer şişeyi kırıyorsa o tüfeği artık alabilirsin.Ama kırmıyorsa bırak gitsin.
              Pek çok bayi de bu tüfek deneme olayına yanaşmayacaktır.Sana tavsiyem denemeyi kabul eden bir bayiden tüfeği almanızdır.Allah işinizi rasgetirsin...
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ