Gönderen Konu: Paragonmu / stogermi  (Okunma sayısı 6888 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay GİRGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Paragonmu / stogermi
« : 23 Temmuz 2015, 22:32:12 »
Pargonmu stogermi almalıyım
1988 antalya

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Paragonmu / stogermi
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2015, 23:42:48 »
Stoeger candır  ;)  Armsanlar da kötü sayılmaz ama ben olsa Stoeger alırdım.

O0
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Tuncay GİRGİN

Çevrimdışı Tuncay GİRGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2015, 00:42:48 »
Tahtalı avı için hangisi daha iyidir
1988 antalya

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2015, 00:49:31 »
Stoegerle avlananlar düşürdükleri avın mesafesine bakıp ohaa demeden edemezler. :)

O0
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK, Selim UYGUN

Çevrimdışı Tuncay GİRGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2015, 01:09:23 »
Stoger çok harika bir tüfek ben kullanmadım ama beraber avlandığımız blr kaç arkaşda var özellikle m3500 modeli muhteşem. Paragonu uzak mesafe tüfeği ve toplu saçma atıyo dedikleri için merak ediyorum. Ben zaten  tüfeği sadece tahtalı için alıyorum.   
1988 antalya

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2015, 02:39:10 »
Stoeger ile ilgili yazılanlara bakıyorum denk geldikce, ortası yok ya kullanan cok memnun yada cok şikayetci :)
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 02:40:29 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Çağan ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2015, 21:54:42 »
tabıkıde paragon ordek kaz tahtalı avları ıcın ıdeal tufek at atabıldıgın kadar super tam bır ölüm makınesı
1983-Çanakkale

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2015, 23:39:37 »
İkisinide eline al atiş denemesi yap ^-^ hangisi uyarsa onu al zamanin varsa sezon acilinca  al stoeger m3000 dipcigi sana uyarsa tadindan yenmez  m3500 super magnum yani 89 yatak ona dikkat et
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2015, 00:05:29 »
grupmanını gösteme imkanı olsa Akdaş almanızı önerirdim..Akdaş tan sonra benim için stoeger..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

The following users thanked this post: Hakan ATASOY

Çevrimdışı Emre GÜLENÇ

• *
  • "YARATILANI HOŞ GÖR YARATANDAN ÖTÜRÜ"
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2015, 18:56:43 »
Ben daha yeni  stoeger m3000 adim daha deneme ve ava gitme imkanim olmadi lakin eger estetik ve gorsellik ariyorsan stoeger kaba bir silah hic estetik degil ama kullanicilar memnun vurus gucu konusunda  ozellikle bende bu yuzden tercih ettim

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2015, 22:47:42 »
Silahı tahtalı avı için alıyorsunuz buda uzak mesafe güçlü bir av için silah demek bununda üzerine stoegerden başka bir silah pek çıkamaz hele hele armsan hiç çıkamaz stoeger ile armsanı mukayese  bile etmem. Armsan kötü demiyorum çok güzel hatlara sahip sağlam iyi silahlar ama av söz konusu olunca o kadar iç açıcı konuşamıcam iki 612 kullandım tam sezon birde phenoma denedim uzunca bir müddet ve tanıdığım arkadaşımda silah hala görüyoruzki avda çok vasat bir silah ama stoeger için avda vasat bir silah diyeni duydunuzmu evet silahtan memnun olmayanlar var ama mekanik hata yüzünden olmayanlar var bunuda silahı ruhsata işletmeden tanıdık bir yerden deneyip alın çalışıyorsa nişan hattıda iyi ise korkma birdaha kolay kolay bişey olmaz. Paragonda bu arada Phenoma ile tamamen aynı silahtır sadece görsellik farkı vardır.
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2015, 01:08:32 »
           Özgür'ün yazdıklarının altına kesinlikle imzamı atarım.Yaban TV 'de Ekrem Karadeniz ve bir doktor arkadaşı İzlanda'ya kaz avına gitmişler.Bu  program televizyonda defalarca yayınlandı, bende defalarca seyrettim.Ekrem Karadeniz armsan otomatikle avlanıyordu ve vurduğu kazlar düşmek bilmiyordu.Doktor hangi tüfekle avlanıyordu pek bilemiyorum ama, adamın attığı kazlar paket gibi düşüyordu.Armsan'ın notu bana göre kırıktı.Daha önce Dr.Ali'nin kaz avında da, Arjantin'deki üveyik avında da bence yine notu kırıktı zaten.Stoeger ise biraz ağırdır, pek estetik değildir ama bence saçması keskindir,ister yaz avında ister kış avında adama tüh dedirtmez.Yalnız yerli hiç bir tüfeğe kefil olamam, atıp kontrol etmeden almayın derim.Yerli tüfeğe değil de, aslında yurdum insanına güvenim zayıftır.Bu güveni de onlar nasıl erozyona uğrattıklarını çok iyi bilirler zaten.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 03 Ağustos 2015, 13:35:11 »
           Özgür'ün yazdıklarının altına kesinlikle imzamı atarım.Yaban TV 'de Ekrem Karadeniz ve bir doktor arkadaşı İzlanda'ya kaz avına gitmişler.Bu  program televizyonda defalarca yayınlandı, bende defalarca seyrettim.Ekrem Karadeniz armsan otomatikle avlanıyordu ve vurduğu kazlar düşmek bilmiyordu.Doktor hangi tüfekle avlanıyordu pek bilemiyorum ama, adamın attığı kazlar paket gibi düşüyordu.Armsan'ın notu bana göre kırıktı.Daha önce Dr.Ali'nin kaz avında da, Arjantin'deki üveyik avında da bence yine notu kırıktı zaten.Stoeger ise biraz ağırdır, pek estetik değildir ama bence saçması keskindir,ister yaz avında ister kış avında adama tüh dedirtmez.Yalnız yerli hiç bir tüfeğe kefil olamam, atıp kontrol etmeden almayın derim.Yerli tüfeğe değil de, aslında yurdum insanına güvenim zayıftır.Bu güveni de onlar nasıl erozyona uğrattıklarını çok iyi bilirler zaten.
Mehmet abi yanindaki doktorda Browning a5 var hatta Erzurum keklik avinda da onla avlandi bir gün yeni a5 maglum marka browning affetmez kaz avinda birde solda arada atan bi orali yabanci var oda yeni benelli ethos ile atiyordu  cok bakarim silahlara :) doktor alinin kaz aviyla simdiki sarsilmaz kaz avinida izleyin aradaki farki görür izleyenler sende sıkı takipcisin anladim :) o ilk kaz avinin doktor Alinin  olan orada Ömer Borovali av bitiminde hatta 92 a yine yapti yapacagini demisti sonralar bida onu pek gòrmedim acaba reklam olur diyemi kestiler bilmem yani vursan stoegerin abisi :) daha nediyelim artik demi :) Saygilar
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2015, 14:11:57 »
Kıymetli Özgür,
İzlanda avındaki rehberin elindeki tüfek Ethos değil..Benelli Sl 80 in kopyası -aynı bantta üretilen- Beretta ES100..
Bende çok bakarım silahlara..:)
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: İsmail BİLİR

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2015, 17:57:25 »
Abi bizde üstümüze alınalımmı?
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2015, 19:24:06 »
Tek kelime ile Armsan derim... ;) Kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2015, 19:36:20 »
Kıymetli Özgür,
İzlanda avındaki rehberin elindeki tüfek Ethos değil..Benelli Sl 80 in kopyası -aynı bantta üretilen- Beretta ES100..
Bende çok bakarım silahlara..:)
Eyvah yanıldım mı? :(  özür dilerim. Tuncay hocam diyorsa öğledir :) ama abi yandan bir kere net gördüm kasadaki üst siyah kapak arka tarafı ileri yatık gibi geldi oda tek ethosda var ondan dedim moralim bozuldu bak çok :) bidaha bakim bakalım netten arıyayım videoyu takıntı yapar bana şimdi çok. Saygılar hocam :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2015, 21:23:01 »
Silahı tahtalı avı için alıyorsunuz buda uzak mesafe güçlü bir av için silah demek bununda üzerine stoegerden başka bir silah pek çıkamaz hele hele armsan hiç çıkamaz stoeger ile armsanı mukayese  bile etmem. Armsan kötü demiyorum çok güzel hatlara sahip sağlam iyi silahlar ama av söz konusu olunca o kadar iç açıcı konuşamıcam iki 612 kullandım tam sezon birde phenoma denedim uzunca bir müddet ve tanıdığım arkadaşımda silah hala görüyoruzki avda çok vasat bir silah ama stoeger için avda vasat bir silah diyeni duydunuzmu evet silahtan memnun olmayanlar var ama mekanik hata yüzünden olmayanlar var bunuda silahı ruhsata işletmeden tanıdık bir yerden deneyip alın çalışıyorsa nişan hattıda iyi ise korkma birdaha kolay kolay bişey olmaz. Paragonda bu arada Phenoma ile tamamen aynı silahtır sadece görsellik farkı vardır.

+1
1976  istanbul

Çevrimdışı Çağan ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2015, 21:15:11 »
armsan arkadaslar armsan
1983-Çanakkale

Çevrimdışı Mustafa AKŞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 27 Ağustos 2015, 18:13:31 »
Bende çok kararsız kaldım steoger mi phenoma mı derken phenoma aldim 71 max4 ordek icin aldim denemek icin kargaya attım capit oldu isikli eber ve karamikta vurduğum yesilleri bozlar sakarmekelerin sayilarini unuttum gecen hafta bildircinda kizdim yıldızı kullandim 5 sokta hatta soksuz bildircini parcaladi 9 ve 10 nolu sıkıda armsanin hakkinida yememek lazim iki sezondur kullaniyorum isterseniz gelin davetlim olun göstereyim kekligi parcaladi 3 sok 7 nolu winchester ile denemesi bedava kullananlar bilir steoger satis sonrasi hizmetleri vasat 3500 agir ama oda etkili ben severek kullaniyorum phenoma yi hatta affinityi erteledim
1982-Afyon

Çevrimdışı Mustafa AKŞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2015, 18:17:43 »
Haaa mesafe birakiyorum 20 25 metrede keklik ve bildircinda yinede ayni  temizlik diyorlar armsan da onuda yapmiyorum ayin 15 inden beri hic temizlemedim
1982-Afyon

Çevrimdışı Utku ÖZTEKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 27 Ağustos 2015, 20:39:59 »
 PAragon 71 cm namlu almalısınız bence siz.. 3 numara şok takın keyfınıze bakınn..
Benelli Raffaello Deluxe..
 Franchi Affinity Wood..
 Akdaş Ak-212w..

Çevrimdışı Ö.Furkan ATA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 16 Eylül 2015, 19:33:12 »
Armsan Paragon Slug namululu silahımla atış videoları çektim.Fikir verir umarım.

1994 İSTANBUL