Ben tavşan etini şimdiye kadar pek sevmezdim hatta o gün tavşan vurduysam bir hafta tavşana gitmek istemezdim
Bu sene abim bana sacda bi tavşan yaptı zevkle yedik işte tarifi;
Eğer benim gibi tavşanın kokusundan rahatsız oluyorsanız bir gün suda,yemeden önce bir gecede sirkeli suda bekletin ve 2 - 3 saatte bir suyunu değiştirin.
Tavşanı kuşbaşı doğrayın,sacdaki kaynamış suya bol miktarda soğan ve biberi etle birlikte koyun,
Etin pişmesine yakın tuzu ekleyin.Et piştiğinde sacdaki suyun hepsini boşaltın.et,soğan ve bibere yağ (tercihen kuyruk) ekleyin ve iyice kızartın.
Yemeğin hazır olduğunu iyice kızarmış soğan ve biber haber verecektir
Domates veya salçayı özellikle katmıyorum zira sulanması pek hoş olmuyor bence
Afiyet olsun.