iNSANLARIN AR-GE DEN NE ANLADIGINA BAGLI DOĞU BEY BİZ SATIŞA SUNMADAN ÖNCE 5000 ADET 50 GR ATIŞLARI,GRUPMAN ATIŞLARI VE METAL KISIMLARIN NE KADAR AŞINACAGI, TÜFEĞİN NE ZAMAN,NE KADAR VE NEREDE ARIZA VERECEĞİ İLE İLGİLİ TESTLERİ GERÇEKLERTİRDİKTEN SONRA SATIŞA SUNUYORUZZZ....
SİZE ATATÜRK'ÜN BİR SÖZÜYLE CEVAP VERMEK İSTİYORUM : Fikirler anlamsız, mantıksız, boş sözlerle dolu olursa, o fikirler hastalıklıdır Aynı şekilde sosyal hayat akıl ve mantıktan uzak, faydasız, zararlı ve birtakım inançlar ve geleneklerle dolu olursa felce uğrar. (1922)
AR-GE : bilgi dağarcığını artırmak amacıyla sistematik olarak sürdürülen yaratıcı çalışma ve bu bilginin yeni uygulamalar yaratmak için kullanılması olarak tanımlanmıştır.
Bu tanım benim değil Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü'nün tanımıdır.Kurum Avrupa Ekonomik İşbirliği Örgütünün devamıdır.
Ar-ge diyince siz tüfeği test etmek olarak anlıyorsanız bir yerde yanlış yapıyorsunuz demektir.Ar-ge nin mantığında YARATMAK ve YARATICI olmak yatar.Zaten amacı da budur.Sizin kendi ifadenizle de belirttiğiniz üzere Benellinin parçaları birebir tüfeğinize uymaktadır.
Yani siz her hangi bir şey yaratmamışsınız.
Hali hazırda bir markayı alıp onu bire bir kopyalamışsınız.
Madem Atatürk'ten bir örnek vermişsiniz ki konumuzla uzaktan yakından alakası yok.Ben de sizi bir sözünü hatırlatiym.
"Biz batı medeniyetini ,bir TAKLİTÇİLİK yapalım diye almıyoruz.Onda iyi olarak gördüklerimizi,kendi bünyemize uygun bulduğumuz için,dünya medeniyeti seviyesi içinde benimsiyoruz" K.Atatürk.
Yakın gelecekte kurduğunuz Ar-Ge Laboratuarını amacına uygun şekilde kullanıp bizlere daha yaratıcı tüfeklerle gelmenizi temenni ediyorum.