Mehmet bey merhaba,
Bende bir churchill kullanıcısıyım, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, benim tercihim ejektörlüden yana olurdu. Şunu belirmek isterim ki yerli üretimde çok yol almış bir firma akkar yurt dışına daha çok mal gönderiyor. ve fiyatına göre yurt dışında ufakta olsa yeri olan bir firma. yerli üretimde özellikle pozede iyi diyebilirim. Servis kalitesini tartışmaya bile gerek duymuyorum. ha bagları yokmu tabiki var. bir kere ağırlığı biraz var. Paslanma çok dikkat edilmeli, ben iki yıl sonunda boyatma gereği duydum ve bana göre yıkıcılığı biraz zayıf, daha önce forumda da ustalarla enine boyuna tartıştık. Ama deneyin belki siz bu konularda mennun kalırsınız. Fabrikadan Ersin bey ile bu konuda telefon trafiği yaşadık çokça en son aklımda kalan yüksek gramaj at dediği idi, pozelerde fazla gramaja gerek olduğunu düşünmüyorum ama sizde bu uyarıyı kulağınızın bir köşesinde olsun. Tepmesi felan iyidir, şahlanmaz fazla zaten ağırlığından dolayı dengeli bir tüfek.
Gerisi birazda avda sizin maharetine kalmış, 5 ve 1 nolu şokların randumanı harika, namlu il çapları da biraz geniş diğer tüfekelre nazaran bıldırcında şov yapıyordum bununla ama keklikte biraz sendeledik.
Tekrar hayırlı olsun tebrik ederim.