Ersan Bey, inşallah sorun en kısa zamanda çözülür.Zira tüfeğini almadan önce stoeger ile ilgili sana olumlu tavsiyede bulunmuştum.Bundan dolayı şu anda inanki rahatsızlık duyuyor ve üzülüyorum.Artık bu hadiseden sonra kimseye yerli herhangi bir tüfekle ilgili tavsiyede bulunmamaya karar verdim.Çünkü inan ki hiç bir firmaya güvenim kalmadı.6 aydır 2 yerli oto. tüfeğimin de sağa sola veya alta atma yüzünden namluları değişti anlayın artık olayın vehametini.Gerçekten durum çok vahim.Tüfek ister 500 tl olsun, ister 2000 tl. olsun hiç birine güvenmeyin.Tüfek alırsanız , DENEMEDEN KESİNLİKLE ALMAYINNN diyorum ve bu herkesin kulağına KÜPE OLSUN diyorum.İnsanımızdaki kalite düşüklüğü tüfeğede, gıdaya da, inşaata da her şeye maalesef yansıyor.Bir işi yaparken tek amacı PARA kazanmak olan insandan herşeyi beklemek gerek.Her işte olduğu gibi dürüst, kendini geliştiren ve tutkulu insanlara ihtiyacımız var.
Belki ilginç olacak ama 40 yıl önceki imkanlarla üretilen Huğlu, Üzümlü ve Düzce tüfeklerininin bile bu gün üretilenlerden daha kaliteli olduklarını görüp halimize üzülüyorum.Yurdum insanı halen kendi insanını kazıklayarak , bindiği dalı kestiğinin farkında bile değil.Tekrar söyleyim, kesinlikle yerli tüfek şans işidir.İnsanımız bir işe başlarken tutkulu başlar, iyi işler yapar ama çabuk su koyuverir.Ürünü piyasada tutulunca kaliteyi bozmaya, işe hile katmaya, tüketiciyi hafife almaya, fiyatı artırmaya ve kendisini dev aynasında görmeye ve şımarmaya başlar.Ayrıca yurdum avcısını hor görmeye ve malın iyisini, seçilmişini elin yabancısına göndermeye başlar.Hemde aynı tüfeği yada daha iyisini üstelik daha ucuza yabancılara satar.Biz yurdum insanına sattığı tüfekte bir sıkıntı veya arıza çıktığında malın kusurunu kabul etmek istemez, markasının büyüklüğünü bize anlatmak ve ya övmek için, BİZ BİLMEM KAÇ ÜLKEYE İHRACAT YAPAN BİR FİRMAYIZ gibilerden yüksek perdeden atıp tutmalar başlar.
Bazı yerli tüfek firmalarının sahiplerininin ne yazık ki içlerinden avcı olanların kendi ürettiği tüfekler ile değil de, ünlü ithal tüfeklerle avlandıklarını yine bu sitenin SATILIK TÜFEKLER bölümündeki satılık ithal tüfek ilanlarından gördük.BÖYLECE KENDİLERİ DE,İYİ TÜFEK YAPAMADIKLARINI BİR ANLAMDA KABUL ETMİŞ OLDULAR.
Bu devirde yaptıkları tüfek hedefin sağına soluna, alta veya üste atıyorsa söylenecek söz yok maalesef....