Gönderen Konu: Suhl - Merkel Fabrika Görüntüleri  (Okunma sayısı 168996 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Suhl - Merkel Fabrika Görüntüleri
« Yanıtla #325 : 22 Temmuz 2015, 23:48:20 »
Özgür kardeşim kişisel tercihler markaların konseptinin dışına çıkabilir bu o silahın işlevini değiştirmez,merkelin kitapçığında 32gr üstü atmayınız ve naif mera arayınız diye yazmıyordur herhalde ibrahim bey in şöyle bir dezavantaji var bence çok şey biliyor ve doğal olarak çok detaya iniyor bizim gibi ortalama bilgiye sahip insanlar dahamı mutlu diye düşünüyorum, mesela ben bir paralello alsam o gece onla yatarım ama ibrahim bey 2 dakikada boşanır o silahtan :))
Yalnız italyan estetiği dedik acaba yanlış mı yaptım diye düşündürdü senin verdiğin Vinci örneği belkide italyanların yaptığı en tipsiz en fecaat silahı o sanki bir av tüfeğini almışlar bir nükleer tesisin reaktörüne sokmuşlar gibi ;)
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #326 : 22 Temmuz 2015, 23:49:58 »
Ben de çok iyi değilim ama bir miktar Mitoloji okumuşluğum var ... Biraz ön bilgi verebilirim :D

Alın size Mitoloji ilk ders: "Hepsi" birbirine benzer de, kalite ayrıntılarda gizlidir :D

Hakan bey

Konunun artık mitolojideki yerini iyice sağlamlaştırdığını gördüğümden bu konuda(Mythology) yeterli birikimi sağlayana kadar pek fazla yorum yapmama kararı aldım artık :D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #327 : 22 Temmuz 2015, 23:52:55 »
Güzel özet... Ben beğendim :D

"İtalyan estetiği diye bir şey var" kısmına şerh koyuyorum sadece. :D Örnek çok. Avrupa'nın en çirkin kızları İtalyan kızlarıdır mesela :D

Ohh çok şükür okuyup bitirebildim epeydir topikten uzak kalmıştım 7.sayfadan itibaren başlayınca malum :)
Dostlar keyifli sohbetinizi ve kendi fikirlerimle harmanlayınca şu sonuçlara vardım sübjektif olarak;
1- merkelle naif mera aramak tamamen ibrahim beyin tercihi benim gibi av panzerinin eline geçse çalıyada girerim taşada çıkarım çamurada sokarım hatta okadar para verdim diye daha çok kullanırım...naif mera aramak ve hafif doludan başka atmamak merkelin sorunu değil kullananın sorunudur o en zoru için zaten hazırdır ;)
2-alman otomotiv sektörüne girildiki aman aman,almanlar bu konuda hem hacimsel hem estetik hemde kalite olarak hepsini ezer geçer kıyaslanmaz bile dünyada önemli markaların yarısından fazlası onların...
3-italyanları silah konusunda takdir etmem pazara hakim ulaşılabilir ve görece kaliteli silah yapmaları detaycılıkta almanlara göre sınıfta kalırlarda dizayndada ellerine zor su dökülür,italyan estetiği diye bir şey var ;)
4-almanların dilleri hariç hiç bir şeyleri kaba değil bence,sadece stil farkı var bana göre hatta bırak merkeli italyanla kıyaslamayı estetik olarak browningten daha estetik merkel bence...
Sonuç; hem italyan hemde alman alınabilir maddi imkan,beklenti ve zevk olarak, ben yine aynı noktadayım :)
İzlemeye devam bu güzel sohbeti klavyenize sağlık arkadaşlar!
1978 - Istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #328 : 22 Temmuz 2015, 23:57:11 »
Evet italyan kızları çirkin ama beyinlerindeki estetik algıları yüksek ne giyseler yakıştırıyor kadınıda erkeğide ibrahim bey :)
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #329 : 23 Temmuz 2015, 00:02:28 »
Katılamayacağım... :D

Giydiklerini de yakıştıramıyorum... "Çirkine ne giyse yakışmaz" diye bir atasözümüz var mıydı ? :D Uydurdum mu yoksa ? :D

Evet italyan kızları çirkin ama beyinlerindeki estetik algıları yüksek ne giyseler yakıştırıyor kadınıda erkeğide ibrahim bey :)
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #330 : 23 Temmuz 2015, 00:14:38 »
:))))
Atasözlerini abartmamak gerektiğini düşünüyorum, bazen çok kötüleride olabiliyor ama bir milenyum atasözü var " çirkin kadın yoktur az makyaj vardır"
Ama avrupada italyanlar için söylenen bir söz var "herzaman şık ve özenli,bu bir italyan olsa gerek"
Ah ah adamların atasözleri bizim atasözlerimizden az çünkü onların ataları az konuşmuş çok çalışmış...
Dur bakim neydi yeni nesil atasözlerimizden birtanesi "işi bilecen işe gitmiycen"
Konunun özeti bu :))
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #331 : 23 Temmuz 2015, 00:26:46 »
"herzaman şık ve özenli,bu bir italyan olsa gerek" !!! Daha önce hiç duymadım :D

Ama yine de, bence kundak daha önemli :D

;D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #332 : 23 Temmuz 2015, 00:28:39 »
S
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 00:35:47 Gönderen: Osman DÖŞLER »
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #333 : 23 Temmuz 2015, 00:36:28 »
Osman Abi, kimmiş o silahtan anlayan kişiler ?
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #334 : 23 Temmuz 2015, 00:36:45 »
"herzaman şık ve özenli,bu bir italyan olsa gerek" !!! Daha önce hiç duymadım :D

Ama yine de, bence kundak daha önemli :D

;D

Hem güzel hem estetik.Bu ablayı sanki daha önceleri biyerlerde görmüştüm.Bir Alman la bir İtalyan düellosu idi yine sanırsam.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #335 : 23 Temmuz 2015, 00:40:37 »
Suat Bey,

Hanımefendinin suratının yarısı bile görünmüyor, nereden anladınız da hatırladınız hemen ? :D

Hem güzel hem estetik.Bu ablayı sanki daha önceleri biyerlerde görmüştüm.Bir Alman la bir İtalyan düellosu idi yine sanırsam.....
1978 - Istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #336 : 23 Temmuz 2015, 00:41:42 »
İbrahim bey hep konu mankeni kullanıyorsunuz ama oldumu şimdi bu :)
O yanak üzümlü çiftenin kundağına bile dayansa hiç kusur falan aranmazki :)
Not: bu sözü bir belgeselde izlemiştim avrupa halkları ile ilgiliydi
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #337 : 23 Temmuz 2015, 00:46:28 »
:D :D :D

Fatih Bey "o yanak" derken ?

Silahın kundak ölçüsü alınıyor resimde :D :D Başka bir şey yok :D

İbrahim bey hep konu mankeni kullanıyorsunuz ama oldumu şimdi bu :)
O yanak üzümlü çiftenin kundağına bile dayansa hiç kusur falan aranmazki :)
Not: bu sözü bir belgeselde izlemiştim avrupa halkları ile ilgiliydi

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #338 : 23 Temmuz 2015, 00:48:51 »
Suat Bey,

Hanımefendinin suratının yarısı bile görünmüyor, nereden anladınız da hatırladınız hemen ? :D

Söz konusu görsel sanatlar olunca .... Ablam müthiş konsantre olmuş olaya.Duruş ve bakışlar fena.Amatör olmadığı ve bizim gibi k... k... olmadığı belli.Vallahi böyle bayanlar görünce imreniyorum.Bir tüfek bir bayanın eline ancak bu kadar yakışır......

BİGA/1979

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #339 : 23 Temmuz 2015, 00:56:29 »
Onlarda bizim toplumdaki gibi bir kadına bakış olmadığı için normal ama bizde farklı çağrışımlar yaptırıyor...bak fotonun konusu "kundak ölçüsü alımıymış"siz söyleyince farkettim :))
Ben konusuna değil öznesine kilitlenmişim ;)
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #340 : 23 Temmuz 2015, 01:00:45 »
Görsel sanatlar :D :D

Söz konusu görsel sanatlar olunca .... Ablam müthiş konsantre olmuş olaya.Duruş ve bakışlar fena.Amatör olmadığı ve bizim gibi k... k... olmadığı belli.Vallahi böyle bayanlar görünce imreniyorum.Bir tüfek bir bayanın eline ancak bu kadar yakışır......
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #341 : 23 Temmuz 2015, 01:05:35 »
Fotoğraftaki özne, "kundak ölçüsünün alınışı"ydı sadece Fatih Bey :D

Onlarda bizim toplumdaki gibi bir kadına bakış olmadığı için normal ama bizde farklı çağrışımlar yaptırıyor...bak fotonun konusu "kundak ölçüsü alımıymış"siz söyleyince farkettim :))
Ben konusuna değil öznesine kilitlenmişim ;)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #342 : 23 Temmuz 2015, 01:07:13 »
Daha öncede yazmıştım.Sn AYSU öyle zamanda öyle görseller paylaşıyorki resimlere her bakan kendine göre bişeyler bulabiliyor.Kimisine göre kundak kimisine göre yanak kimisine göre kadın.İtiraf ediyorum ben ablamıza odaklanmıştım.

BİGA/1979

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #343 : 23 Temmuz 2015, 01:25:19 »
Özgür kardeşim kişisel tercihler markaların konseptinin dışına çıkabilir bu o silahın işlevini değiştirmez,merkelin kitapçığında 32gr üstü atmayınız ve naif mera arayınız diye yazmıyordur herhalde ibrahim bey in şöyle bir dezavantaji var bence çok şey biliyor ve doğal olarak çok detaya iniyor bizim gibi ortalama bilgiye sahip insanlar dahamı mutlu diye düşünüyorum, mesela ben bir paralello alsam o gece onla yatarım ama ibrahim bey 2 dakikada boşanır o silahtan :))
Yalnız italyan estetiği dedik acaba yanlış mı yaptım diye düşündürdü senin verdiğin Vinci örneği belkide italyanların yaptığı en tipsiz en fecaat silahı o sanki bir av tüfeğini almışlar bir nükleer tesisin reaktörüne sokmuşlar gibi ;)
Aslında tam uyuşuyor düşüncelerimiz abi :) sorma vinciye şimdi bakınca niye vinci diyorum ama oldu bi kere işte browning fusıon kullandım vinciden önce açılı bant hoşuma gitti sonradan alışınca vuruş yüzdem arttı ama hafif silah pek sevmem aslında ben 3150 altına düşmeyecek bana göre silah. Bakıyorum beretta kullandım hemde baya bir modelini browningte kullanınca dedim şu yere göğe sığmayan benelliyi alayım :) açılı bant vincide var 3150 gr ağırlık sistemi gereği ağırlık dengesi ortada toplanmış dengeli silah yenide çıkmış ilgi ve merak çok hadi bu olsun dedim :) nerden dedim :( neyse geçti gitti bu kabus elden çıkardım gitti. en güzel 3 b browning abi ben bunu anladım maxus ta kullandım harika silah. Sadece şu browning biraz inceltse şu silahları daha güzel olucak. Neyse konuyu dağıtmim olay bundan ibaret şu almanlarda güzel yarı otolar yapsada alsak bari ben yarı otocuyum kırma pek sevmem ama alırım tabi durum olsa gerçekten bir alman kırma alırım hemde hiç düşünmeden İbrahim abiye sonuna kadar katılıyorum 3 yıl av bayiliği yaptım resmi olarak bıraktım ama hala sektörün içinden çıkamadım hatta dahada tecrübe kazandım bilgilendim yıllardır zaten silah içindeyim ben berettayı filan mukayese bile edemem almana gerçekten öğle yani ne kadar orta seviye bilgimiz olsada bazı şeyleri anlamak için çok fazla bilgiye gerek yok ama İbrahim abi gibide olursan iyice böğle hasta olursun kendini hasta etsen iyi bizide hasta edersin böğle :) şu dediğim eski sulh çiftenin peşindeyim İbrahim abi :) dursun yani bi alman dursun köşede vercez artık kaç parasa. :)
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #344 : 23 Temmuz 2015, 01:30:27 »
Mitoloji diye nelere diyoruz ;mesela aktüel piyasada reel konjonktürde adı bolca telaffuz edilse de kendisinden eser bulunmayan, izine rastlanmayan varsayımsal varlıklara diyoruz :)...İşte bunlar şöyledir böyledir ağızlarından ateş çıkarır ölümsüzdürler yemezler içmezler dışkılamazlar falan :)...

Örnek vermek gerekse güncel bir tane hemen var; The Myth Of The Merkel,The Soul of the Suhl(Davultozu gibi) :D...Şöyle kullanımı da vardır; "Buz gibi efsane(Myth)bu dediğin,aynı Merkel in ebediyet kerameti:D veya orta dünya gibi,elfler gibi" :)...

Tamamen varsayımsal(atmasyon,muhtelif vücut bölgelerinden sallamasyon,üfürmece daha suburban ifade edersek)olucak...Mythimiz hazırdır :)...

Bir özellikleri de şuyuu vukuundan mislilerce cevval olmalarıdır bunların :)...İşte tamirhane yolunu bilmezler asla denir...Hevishotların ovuşan elleri ve salyalarından hicap duyup meydana inmediklerinden yıpranma bilmeden yaşayıp giderler,bu da myth için olmazsa olmaz ebedi yaşamı olacak kriterimizi beraberinde getirir :D...

Söylenti ve masallarla kuşaktan kuşağa aktarılarak şöhretleri devam eder :)...

Avlak muhabiri KÜ Olympos dağından(burası da varsayımsal(myth :)) bir koordinat olduğundan minumum bedensel aktivasyonla işi çözdük zaten :)) bildirdi(ottan taştan kurttan kuştan başka bişey yok burda) :D
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 02:22:42 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Suat ÇALIŞKAN

• Expert Üye
« Yanıtla #345 : 23 Temmuz 2015, 01:37:13 »
Sevgili Hakan ;

aşağıda bahsettiğin durum da tamire giden silahlar talep gören, başta kaliteli diye yazdığın o markalar da o zamanlarda talep görmeyen markalarmış.
Hala da çok da talep görmüyorlar.
Bir çok Alman tüfeğini de gördük dışı otoban içi de elek gibi delik deşik olmuş.
Silahtan anlayan ustaların çoğu ve koleksiyonerler(gerçek mana da tüfek toplayan değil de silahtan anlayan ve dünya da kabul görmüş silahları bilen kişiler) Alman silahlarını estetik dışı,talep görmeyen,zamanla kusur yaratan silahlar olarak görürler.

Yaş 47, rahmetli babamın avcı olması sebebi ile bendeniz,küçük yaşlardan beri( 70 yıllar) Fatih avcılar derneğine gider ve o zaman ki eski avcıları gözlemlerdim.
Tavşan avcısı,kuş avcısı,domuz avcısı,çulluk avcısı,keklik avcısı vb. usta tabir ettiğim avcılarda bile İngiliz,belçika,fransız tüfekleri çoğunlukta idi. Bir kaç avcıda Simson vardı. İnanın Merkel falan gördüğümü ve olanlarında üyelere söylediğini hatırlamıyorum.
İtalyanlar ona keza rahmetli her zaman söylerdi, düşük ülke diye tüfekleri o zaman ucuzdu.

Olan arızaların çoğu o zamanlar doldurma fişekler ile gerçekleşmiş. Hassas terazisiz, ölçeğin dibine vurarak, 1,90'ı 2,50 gr yapanlar. Haddelemeden fişek yapıldığı için tırnak ve ejektörleri bozanlar,tek kurşun atacağım diye namluya balon yapanlar vb.
Bu söylediklerim 90'lı yıllar için geçerli.
Bir de o zamanlar para değerli,her avcının elinde kaliteli bir silah yok, günümüze uyarlarsan tezkeresinde 6 tane tüfek olmayana avcı demiyorlar. Şimdi her ava tüfek seçiyoruz. Sonra moda gibi çifter,çifter satıp başkasını alıyoruz.
Adam almış tüfeğini naif maif dememiş dağ,bayır,dere tepe,göl,akarsu gitmiş. Tek silah senelerce aynı görevi görmüş.
Köylerde möylerde tüfek hak getire, anca memur,esnaf,çitçi vb kişilerde
Demek değildir ki o zaman ki tüfeklerin alayı tamire gitmiş.
Yoksa senin bahsettiğin Alman markalarının esamesi o zaman da okunmamış,şimdi de okunmuyor.
Arz talep meselesi.

Adeta içim okunmuş hislerime tercüman olunmuş Osman bey,klavyenize sağlık :)..Windowsunuz format nedir bilmesin,tuşlarınız yerinden fırlama alışkanlığına kapılmasın inşaallah :)...
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 11:34:14 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #346 : 23 Temmuz 2015, 01:42:17 »
En azından gülüyorum yazdıklarınızı okurken :D Yani sesli gülüyorum, keyfim yerine geliyor, yüzüm gülüyor manasında :D

Edebi açıdan güzel metin :D

Ama mesela "The Soul of the Suhl" ifadesini kim kullandı ki, Suhl davul tozu , minare gölgesi gibi teşbihlerle  itibarsızlaştırılıyor :D

Meydana inmek demişken de, reklamsız, sponsorluklar falan peşinde koşmadan meydanlardadır zaten kendileri efendim... Bakınız meydan :

:D

Mitoloji diye nelere diyoruz ;mesela aktüel piyasada reel konjonktürde adı bolca telaffuz edilse de kendisinden eser bulunmayan, izine rastlanmayan varsayımsal varlıklara diyoruz :)...İşte bunlar şöyledir böyledir ağızlarından ateş çıkarır ölümsüzdürler yemezler içmezler dışkılamazlar falan :)...

Örnek vermek gerekse güncel bir tane hemen var; The Myth Of The Merkel,The Soul of the Suhl(Davultozu gibi) :D...Şöyle kullanımı da vardır; "Buz gibi efsane(Myth)bu dediğin,aynı Merkel in ebediyet kerameti:D veya orta dünya gibi,elfler gibi" :)...

Tamamen varsayımsal olucak...Mythimiz hazırdır :)...

Bir özellikleri de şuyuu vukuundan mislilerce cevval olmalarıdır bunların :)...İşte tamirhane yolunu bilmezler asla denir...Hevishotların ovuşan elleri ve salyalarından hicap duyup meydana inmediklerinden yıpranma bilmeden yaşayıp giderler,bu da myth için olmazsa olmaz ebedi yaşamı olacak kriterimizi beraberinde getirir :D...

Söylenti ve masallarla kuşaktan kuşağa aktarılarak şöhretleri devam eder :)...

Avlak muhabiri KÜ Olympos dağından bildirdi(ottan taştan kurttan kuştan başka bişey yok burda) :D
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #347 : 23 Temmuz 2015, 01:43:24 »
Sevgili Özgür ,

Dediğim gibi, tüfek sıkıysa, iyi durumdaysa kaçırma :D
1978 - Istanbul

• Expert Üye
« Yanıtla #348 : 23 Temmuz 2015, 02:08:50 »
En azından gülüyorum yazdıklarınızı okurken :D Yani sesli gülüyorum, keyfim yerine geliyor, yüzüm gülüyor manasında :D

Edebi açıdan güzel metin :D

Ama mesela "The Soul of the Suhl" ifadesini kim kullandı ki, Suhl davul tozu , minare gölgesi gibi teşbihlerle  itibarsızlaştırılıyor :D

Meydana inmek demişken de, reklamsız, sponsorluklar falan peşinde koşmadan meydanlardadır zaten kendileri efendim... Bakınız meydan :

:D

1; Gülün gülün  :)Ne demişler son gülen iyi güler şişman kadın da çıkmadan perde inmez,arya dinleyin bence biraz :) :P...

2;Kullanılmadıysa da eli kulağında olduğu yönünde vibrasyonlar çok arttı;zatialiniz ve kıymetli mütevelli heyetinizce örnek bir aktivasyon ve motivasyon sergilendiğinden mülhem olarak,highly probable phrase to breakthrough hehhe :D...

3; O na meydana "inmek(lowness imposing,aşşalık bişi :D)" değil,podyuma "çıkmak(highness,krem de la creme imposing,tiki)"denir :D...Manken bari olmayaydı eli tüfekli kişi,fulmakyaj kıpkırmızı dudaklarla artık ne avlıcaksa :D...
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 03:19:22 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Tevfik GÜN

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #349 : 23 Temmuz 2015, 02:19:34 »
Ya şimdi de avcı hanımefendinin kırmızı ruju mu sorun oldu ?

Ne var? Ben de bazen kravat takıyorum :D

1; Son gülen iyi güler demişler :) :P...

2;Kullanılmadıysa da eli kulağında olduğu yönünde vibrasyonlar çok arttı;zatialiniz ve kıymetli mütevelli heyetinizce örnek bir aktivasyon ve motivasyon sergilendiğinden mülhem olarak,highly probable phrase to breakthrough hehhe :D...

3; O na meydana "inmek(lowness imposing,aşşalık bişi :D)" değil,podyuma "çıkmak(highness,krem de la creme imposing,tiki)"denir :D...Manken bari olmayaydı eli tüfekli kişi,fulmakyaj kıpkırmızı dudaklarla artık ne avlıcaksa :D...
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Tevfik GÜN